Navigation


RSS: inlägg



Vad händer ??

2009-08-31 @ 15:29:42, Allmänt, , Kommentarer (1)

Joo det kan man ju fråga sig. Ytterligare en person i grumskommun har förlorat sitt liv. Endast 21 år gammal. Är det så det ska vara ? Varje år tar ungefär 1200 personer livet av sig, av olika anledningar. Det måste finnas ett sätt att sätta stopp för det här. Ofta så syns det inte att personer i våran omgivning lider och mår dåligt då dom oftast beter sig som vanligt, medans det i själva verket är planerat under en lång tid. Det är mycket sällan någon bara får tanken till att ta sitt eget liv för att få slut på allt lidande. Vad kan vi göra för att förhindra att detta ska hända ? Vi måste ta oss en tankeställare  över vad vi själva kan göra för att hjälpa folk i våran omgivning. Vi ska inte behöva förlora våra närmaste...... !


Förövrigt så har jag nu kommit hem från jobbet, Chefen var ju tillbaka så nu är allt i sin ordning igen. Imorgon är det öppning för min del och levernasen kommer. Så en annan kommer att vara dör när morgondagen är över. Eva kom också på besök och kollade igenom allt inför oer:n. Kan vara skönt om vi klarar den nu, så vi kan få göra något tillsammans.
Tittade precis ut genom förnstret nu också, man känner sig inte så himla motiverad till att göra något när det är grått,mulet och regnar. Men då kan man ju greja hemma ist, tex att städa och skura golvet. Jag kan säg att det är behövligt. Damsuga från golv till tak är också något som ska göras, en promenad till Rusta och införskaffa lite rengöringsmedel. Städa toaletten och lite sånt blir nog idag. Sen blir det även sängen tidigt för min del. Va så himla skönt att ha fått sova ut i natt. Lite piggare och inga svarta ringar under ögonen :)

Nee, nu blir det att laga lite mat, så att älsklingen blir glad när han kommer hem.


Hugs and Kisses


090831

2009-08-31 @ 08:52:08, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då ligger man i soffan och tittar på tv. Sov i nästan 12 timmar, det känns bra. Eftersom man vaknade med huvudvärk igår, gick till jobbet och det visade sig att man skulle få stå själv i kassan. Gästerna tycker nog inte att jag var värst trevlig heller. Men men, sån t som man får räkna med en söndag :) Sen blev det film med älsklingen i soffan hela kvällen och sängen så tidigt som vid nio, men vi behövde ju sova ut bäggetvå.

Mycket trevligt hade jag i Lördags också, träffade Åla som jag inte sett på år och dar. Men nu ska hon ju flytta in till stan i helgen så då kan vi umgås lite mer. Som vi gjorde förr. Som hemmafruar. Men inte längre, men vi kan ju umgås för det.
Men det ska bli skönt i helgen, ledig 3 dagar. Det var inte igår man va det. Så det ska eventuellt bli 20-årskalas. Men v et inte om jag orkar det, men det märks.

Snart ska man till jobbet igen också, men det är ju bara 3,5 timme idag. å jag ska inte klaga. Och så blir det sängen lika tidigt i kväll, så man orkar med resten av veckan. Just de, imorgon så ska jag iväg på arbetsintervju. Hoppas att det går bra, vill ju han lite mer pengar varje månad. Men nu ska jag nog lägga mig en sväng igen, lr duscha kanske. Får se vad det blir.

Senare kommer det bilder från helgen :)

SoooLong


090829

2009-08-29 @ 11:01:29, Allmänt, , Kommentarer (1)

Orkade inte skriva igår, hade allt för mycket i huvudet och så jobbade jag 10 timmar på det också.
Allt började dock som vanligt igår, men när klockan närmade sig öppningstid så börjar det brinna i ena fritösen på jobbet. Anton bara,- Öhh, det brinner i fritösen. Jag och Malin blev hysteriska. Och locken till fritösen hittade vi inte heller. Det är något pucko som har lagt upp dom åvanför fritösen, för dom vill man gärna hämta när det slår lågor i hela köket. Men tillslut så gick ansulsystemet igång och det sket sig med att öppna klockan 10. Kvart i två igår kunde vi öppna, mycket kul. Slutade halv fyra på wåxnäs och började fyra på city. Men det var ganska mycket att göra hela tiden så tiden gick ganska fort. Sen blev det hem och duscha och sen åka till maxi och handla lite :) Blev ju inget i torsdags, klockan blev ju för mycket.

Idag så ska jag jobba 2,5 timme. Ganska skönt att det inte är längre,. Sen blir det ju grums och hem till Robert och sen till Cheers senare i kväll. Mycket trevligt. Neee, nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Börjar ju snart.


SoooLong


090827

2009-08-27 @ 17:21:20, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag blev man väckt av Malin 07:50, Elton är sjuk och hon kunde inte jobba.
Så de vara bara att sätta sig i bilen och åka och hämta nyckeln till jobbet och få koden.
Ringa till Anton och säga att vi ska öppna själva. Mycket kul med tanke på att det skulle preppas, checklistan skulle göras och till råga på allt så skulle vi ta emot leveransen också. 5 pallar, mycket kul. Så det ser ut som en svinstia i frysen. Men får hoppas på att dom fixar det i kväll.

Dom ringde från Cherry Chasino förut också, ska dit på Tisdag och prata med dom, hoppas att jag får det så jag kan få lite extra pengar i kassan. Skulle inte vara så fel. Så kanske man kan börja leva lite också. '

Just nu är jag barnvakt åt Emil. Han tycker att det är så kul att vara hos lektanten. Han skrattar alltid när han får se mig. Och sen när Ida har hämtat honom så ska vi åka och handla. Men nu ska jag lägga Emil och hoppas på att han vill sova lite. Han verkar lite trött. Lägger in en bild på han så ni får se Tantens lilla charmtroll ;)





SooooLong


Tråkigt...

2009-08-26 @ 15:32:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Älsklingen kommer snart hem nu. Då ska vi ta oss iväg till Grums där vi ska äta sallad på 97:an och sen ska han på jaktmöte och jag ska ta mig en tur på Vilja med Lojsa och Kurtan. Ska bli riktigt roligt. Sen blir det nog inte så mycket mer idag- Lägga sig i tid kanske så att man orkar med en dag på jobbet imorgon. Levernsen kommer, och som det såg ut i både kyl och frys så kommer det nog komma en del. Menmen, då har jag att göra imorgon iaf :)


Sen så har jag tittar lite på hårförlängningar. Och jag har ju testat allt utom att syfast det och vill nu testa detta och hoppas på att det sitter lite bättre. Men problemet är ju att det är så himla dyrt hos frissan och jag har inte riktigt pengar till det just nu. Så om det är någon som kan eller känner någon som kan så kan ni väl höra av er. Lr om ni vet någon frissa som är billig.

Btw, det kommer nya smycken någon dag också. Har gjort massor nu. Men vill du ha något annat än det som jag har gjort så ge en kommentar eller skicka iväg ett mejl och säg hur du vill att det ska se ut och vilka färger du vill ha så kan jag fixa något annat i din smak och stil.

Neee, nu ska jag ta och packa lite kläder och invänta min älskling så vi kan åka :)

Pussipussi


090826

2009-08-26 @ 13:32:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ännu en dag på jobbet förbi. Och som vanligt så är det inte så mycket att göra så man får gå hem tidigare.
Sjuk börjar man bli också. Men får dricka mycket c-vitamin och äta vitlök och vitpeppar korn :)

Men då får jag greja hemma ist, klippa klorna på katten. Damsuga och skura golvet. Kanske gå bort och kolla om det finns några tider till att tvätta mattorna. Så svårt att få dom rena när man har en katt som fäller som aldrig förr.
Men inga sura miner för det.
Sen kanske man skulle ta och ta sig bort till komvux och kolla programet jag vill läsa och vad det är som gäller. Hoppas bara att det är något som jag kan läsa. Kanske skulle vara lite lättare att få jobb i en butik då. Det är ju dock inte så lätt just nu. Men har man utbildningen så kanske det finns en större chans att det skulle bli ett JA så småning om.
Jag hoppas verkligen på att jag får ett nytt jobb snart, lr ett till iaf. Så man kan jobba extra ibland och få lite extra i kassan. Skulle inte sitta helt fel. Då skulle man kunna sätta undan lite mer pengar till nästa års semester. Men kommer nog få en ganska bra semesterersättning nästa år iaf. Har redan 6 betalada dagar. Inte så fel.

Jaja, kanske skulle ta och ta tag i saker och ting nu. Så att man får något gjort.

SoooLong


Sova

2009-08-25 @ 21:57:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu ska man lägga sig, men först ska vi bädda sängen, renska kattlåda och lite sånt.
Börjar ju halv nio imorgon.


Skriver mer imorgon när jag slutar.
Ska sortera tvätten nu ;)


NattiNatti


Smycken

2009-08-25 @ 19:36:37, Allmänt, , Kommentarer (0)

Här kommer bilderna som jag lovade. Hoppas att något faller dig i smaken.



Halsband i rosa och svart. Även med armband och örhängen, längst ner på örhängena är det små rosa blommor.Halsband i svart/silver med lila och gröna pälor i mellan. Finns även armband och örhängen.Ett halsband i svart/silver med vita och röda stenar. Dubbelt och finns även denna i armband som är dubbelt och örhängen som är enkla.

Långt halsband med turkosa,röda, svarta och genomskinliga pärlor. Skall knytas längst ner. Mycket långt.Halsband i turkos, röd och genomskinliga pärlor, sitter ihop med magneter längst ner. Olika armband i olika färger.

Ett lång halsband i rosa och genomskinliga pärlor som sitter i hopp med en rosa pärla lite längre ner.Halsband i mässing med bomullsnöre och knäppning i mässing. Halsband i svart och rött med habinhakeknäppning i mitten.







Finns på mejlen,- [email protected]


090825

2009-08-25 @ 17:08:09, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag kmom lönen, kul att man har så  mycket kvar när man har betalat alla räkningar. Inte de minsta kul. Får försöka att figga pengar på annat sätt. Men jag har mina små idér. Hoppas att det funkar bara.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv, precis ätit mat och funderar på att ta ett varmt bad. Bra trött är jag idag också. Vill bara sova, sova och sova. Men nu ska man ju jobba i 10 dagar och ha två dagar ledigt sen. Hoppas på nytt jobb så fort som möjligt. Någon som vet något jobb ?? Bara att säga till.
Men iaf, åkte in till stan förut för att handla lite. Mocka band och blad i rött och grönt. Se om det blir något av det. Se om jag orkar sätta mig med det sen. Kommer att ligga ute på försäljning sen om jag blir nöjd med det vill säga.

Måste säga att jag måste bli bättre på att skriva här. Men ibland kan jag tänka.- vilket liv vissa måste ha. Bara sitta och skriva, lägga in tusen bilder och filmer. Att dom bara orkar. En annan tycker bara attt det är skönt att få skriva av sig lite ibland. Men jag lovar att det kommer komma bilder också. Har varit jätte dålig med det.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och sätta på ytterligare två maskiner med tvätt. Mycket behövligt :)


SoooLong


090814

2009-08-14 @ 12:18:26, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ny dag nya möjligheter,

Nu har Carin precis gått sin väg och nu ska man in i duschen och sen är det söka jobb som står på schemat. Hoppas att det är någon som skulle vilja anställa mig, annars blir det plan 2. Fast det finns ingen än, men den kommer nog inom kort., Annars så ska jag städa och så sen, och baka tårta. Fredriks mamma och pappa, mormor och syster och hennes kille kommer sen, och då ska det bjudas på tårta.


Nu har jag fått mina glasögon också, hela tre par. Så nu kan kan jag se igen, ni har ingen aning om du dåligt jag såg förut. Men nu är den tiden borta.. Så nu kan jag se alla skyltar på vägen igen.

Nee, nu fick det blir duschen och sen ta sig en ride på byn och lämna in cv:n för fulla muggar.


Bilder på mina glasögon kommer senare i eftermiddag när jag har lite mer tid :)



SoooLong


020809

2009-08-02 @ 20:39:49, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ligger i soffan och tar det lugnt för tillfället. Det rycktas om att det blir jobb imorgon. Men vill fan inte, vill vara ledig ett par veckor till. Och nu ska det fina vädret komma på det också. Men men, man får vara glad över att det bara är dagtider som man är tillsatt på dennna vecka.

Igår måste jag säga va väldigt trevligt, inte allt för oväntat att David blev lite på pikalurven, men det är ju som vanligt. Och Daniel va som en 3åring i en leksaks affär när han fick sin present- Vet dock inte om han provade den. Och jag vet inte vary Umeland får allt ifrån. Helt plötsligt när vi satt och åt så kom det ett litet telegram.- Han är allt han. Vet ju vem som ska blir toastmaster på mitt bröllop iaf, ingen som kommer att ha tråkigt då. Drog dock hem ganska tidigt på jag vill vara pigg imorgon när jag ska jobba och för att jag inte orkar vara uppe så himla länge. Kanske är för tidigt att säga att man börjar bli för gammal när man fyller 20 om nio dagar.

Aja, idag så kom Dahlberg och Jimmy en sväng- Dalhberg fick sig ett armband, och för hoppningsvis så kanske jag orkar sätta mig ner och pilla på en hemsida och kolla hur det skulle fungera. Men det tar nog ett tag till- Funderar dock på att göra en blogg till som jag bara använder till mina smycken, och blir man då sugen på något så är det bara att mejla. Tanken är ju att det ska bli ett företag så småningom och att det blir en affär. Men det är som sagt ett tag kvar.

Nu fick det bli soffan ett tag till, och sen sängen så man är pigg imorgon ;)