Navigation


RSS: inlägg



310709

2009-07-31 @ 21:23:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då va denna månad också över, vilket resulterar till att jag fyller år om 11 dagar. Känns mycket bra måste jag säga, men nu tycker jag inte att jag behöver bli äldre.


Idag så jag tillbringat dagen med att vara barnvakt år emil, mycket trevligt. Han somnade i sägen iaf, så att en annan kunde sitta och titta lite på nya jobb.- Blir allt ett par att söka nu tror jag. Sen på kom umeland på besök, åkte till ikea eftersom jag ska få en byrå av min mormor och morfar i födelsedagspresent- tror ni att dom har den inne då ? Klart att dom inte har, och hon kunde inte se på datorn att den skulle komma in den kommande månaden heller. Så det blir att vänta ett tag och hålla koll på när den kommer in igen. Blev också mat på ikea. Mycket gott, så nu blir det soppa till kvällsmat. Sen satt vi och tittade på film, umeland åkte hem och vi blev kvar vid tv:n. Så har dock min dag sett ut.


Så nu ska det bli den där soppan, och så blir det nog sängen sen. Ska ju till Daniel på kalas imorgon :)


280709

2009-07-28 @ 20:24:31, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det va ett tag sedan man uppdaterade här nu. Och mycket har hänt.

Göteborg blev det i helgen som va. Med micke och ellinor, mycket trevligt och jag hoppas att det inte dröjer innan man kommer ner dit igen. Liseberg blev och mycket god mat på Avenyn. Sen på söndagen tog vi vägen förbi Grebbestad och åt räkfrossa, mumms. Och så blev de outlet affären innan vi åkte vidare hem.

Sen imorgon så blir det Ludvika för att hälsa på Charlie, ska bli kul att se henne igen., Det va ju senast när hon flyttade för typ 4 månader sen- Så vi ska till deras stuga och grilla och ha lite trevligt.

Sen till helgen så blir det kalas ii segoltan. ska bli mycket trevligt. Men iaf,.


Snart är semestern slut också, men jag har ledig helg första veckan iaf. Inget jag klagar på. 8,30-17 måndag till fredag. jag klagar inte. Hoppas att mina presentkort finns när jag kommer tillbaka nu, för då blir det ikea och köpa tavlan som vi har velat ha väldigt länge.-

Men nu ska det städas och tvättas, kan ju inte se ut som ett bombnerslag när mami kommer och ska passa katten för att vi åker iväg. Fast det kommer det ju att göra iaf. Min katt är ju inte som alla andra. Ska lägga in en blid så ni förstår varför.

SooooLong


140709

2009-07-14 @ 22:06:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då är man hemkommen från jobbet och har gått dubbelpass idag. Så nu är det bara 4 dagar kvar till 2 veckors semester. Ska bli så skönt att äntligen få ta det lugnt och göra något annat.

Idag gokännde Leon att jag får börja gå closing igen. 1 gång i veckan varannan vecka till att börja med. Det är alltid något, så att man kanske kommer någonstans på det stället.

Men nu blir de mat och sen sängen. öppnar imorgon.


SooooLong


120709

2009-07-12 @ 17:15:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Precis hemkommen från jobbet, inte så mycket att göra idag men det har varit jobbigt ändå. Tur att tiden har gått fort denna helg.


Nu blir de duschen, sen mamma en sväng med min gamla telefon och sen till segoltan för att grilla med resterande familjen skoglund. Skriver imorgon ;)


SooooLong


060709

2009-07-06 @ 18:46:09, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då va man hemkommer från ett mycket trevligt Höljes. Mycket trevligt med mycket trevliga människor.
Mycket sol och roligheter-. KOmmer lite bilder och mer info en annan dag när jag har lite mer ork och lust.


Denna dagen blev dock inte så bra,. När jag slutade förut vid två så va det bara att åka till akuten eftersom älskligen har fått ont igen. Men som vanligt så kan dom inte göra något åt saken utan skickar hem oss. Men vi ska dock tillbaka imorgon.


Nu blir de en cigg och sen soffan för hela slanten ;)



SooooLong


030709

2009-07-03 @ 11:34:47, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag så bär det av till Höljes. Hoppas att det inte står allt för många poliser efter vägen. Tycker inte riktigt om dom. Men finns det någon som gör det ? Men inte jag, böter är det sista jag vill ha just nu.

Igår så va vi och handlade till helgen, hem till min far och hämtade stolar, kylbag och cyckeldäck.. Men fick med mig 2kg rostbiff, fyra påsar med ostpopcorn och två vinflaskor. Sen så va vi till segoltan en sväng och fyllde på olja i bilen och sen hem till Mariana en sväng, och där va ju Lojsa. Så Fredrik blev med David och matade grisarna.


Neee snart ska jag börja med kycklingsalladen och sen ska jag till affären och köpa lite godis och sen ska väskan packas så att det bara är att stoppa in det i bilen när den anländer hem. Och sen kanske jag ska testa att göra något nytt smycke. Ett halsband tror  jag, men jag vet inte, ska sätta mig och fundera på vad jag ska göra till Carin också. Det är ju inte så länge kvar innan dom åker nu, och hon ska ju få ett par att välja mellan,.


Förlåt att jag är dålig på att lägga upp bilder. Men finns det inget batteri i kameran så bli de lite svårt. Men jag lovar att jag ska bli bättre på det. Nu blir de lunch ;)


SooooLong


020709

2009-07-02 @ 10:30:02, Allmänt, , Kommentarer (1)

KAN FOLK BARA SLUTA MED ANONYMA KOMENTARER !! KAN MAN BLI MER IRRITERAD. SKAFFA DIG NÅGON ANNAN ATT HACKA PÅ FÖR FAN. GARANTERAT SÅ KAN DU INTE STAVA TILL 100% SJÄLV. MEN DENNA PERSON VET TYDLIGEN INTE ATT DET FINNS NÅGOT SOM HETER DYSLEXI. GANSKA VANLIG SJUKDOM FAKTIST.


Men iaf, nu fungerar min nya telefon iaf. Men får dock inte in någon musik på den. Men det blir ett senare projekt, fast vill ju ha musik inför helgen. Men får försöka fixa det ikväll, lr i morgon.

Idag så ska man jobba 11-14, sen blir de stan för att införskaffa ett par pälor och lite annat smått och gott. Och sen vet jag inte va det blir, jo just de. Vi ska till pappa och hämta en kylbag, och ett par stolar. Sen ska vi åka och handla lite inför helgen och sen blir de nog bara lugnt. Undrar vilka som ska med. Ska bli kul att se.

Neee, nu ska jag göra mig iordning för jobbet.


SooooLong