Navigation


RSS: inlägg



20110203

2011-02-03 @ 15:22:51, Allmänt, , Kommentarer (2)

Precis kommit ur duschen, och skall snart börja med maten. Sen ska vi greja lite i braha rumet eftersom dom kommer och ska värdera vår lägenhet imorgon :)

Sen åker jag nog till Tina en sväng, eftersom det är hockey och så. Och jag är ju inte ett så stort fan av hockey. men för min del blir de tidigt ikväll. Imorgon ska nämligen jag och Tina iväg på Yoga 06:45 och sen ska jag till Eken för ett möte klockan 9 och sen ska jag ringa lite telefonsamtal på eftermiddagen innan dom kommer och kollar på lägenheten.

Men nu ska jag sätta på mig kläder, och sen börja med maten. Fläskfilegryta blir de idag =)


Over And Out


20110201

2011-02-01 @ 13:43:03, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag mina vänner är det 1 Februari, och jag hade glömt (tappat bort pappret för rättegången) som tydligen är idag- Men det ringde någon från tingsrätten för drygt en timme sedan och sa att min tid blivit flyttad från 13.30 till 15.00, Tänk om hon inte hade ringt ? Då kunde jag ha fått böter, och de är inte så roligt.
Men jag kommer inte att berätta vad rättegången handlar om, då det är väldigt känsligt. Bara dom närmsta vet vad det handlar om, men jag kan säga så mycket att det sker bakom stängda dörrar.

För övrigt så är det återigen ett tag sedan jag skrev, hade lite att göra i helgen som va. + att jag har jobbat. Men nu ska de bli ändringar på de.

Har även mycket som skall fixas, många vet redan vad som kommer att hända. Men inom en snar framtid kommer jag att berätta för resten av världen vad som komma skall. Men mycket som måste fixas först. Men vi är på god väg ändå :)

Nu ska jag ta att hoppa in i duschen, och göra mig klar så min sambo kan hämta mig och kära mig till tingsrätten.


Over And Out