Navigation


RSS: inlägg



20101118

2010-11-18 @ 07:51:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

God Morgon.

Fast jag skall snart gå och lägga mig igen. Kände bara för att lite snabbt gå upp och kolla mejlen..
Svårt att somna om nu när älsklingen går upp så tidigt igen. Men så är det.

Just ja, kollade färdigt på sista avsnittet av Tre Kronor på den boxen igår. Så nu kommer det ytterligare en box som jag skall börja kolla på idag. Sen blir det nog en tur till solariet med Tina också =)





Går nu och återigen bäddar ner mig i sängen <3


20101117

2010-11-17 @ 14:50:08, Allmänt, , Kommentarer (0)

God Eftermiddag

För att på kortast möjligaste sätt förklara min dag säger jag såhär.
Sov till elva, åt lunch, duchade tittade på tv samtidigt som jag målade naglarna. Kollar nu på lite jobb i väntan på att sambon skall komma hem så vi kan åka till Malin och Krister och fika för att senare kunna åka och handla, laga mat och sen ska jag solan med Tina-

Kort och gott. Tina ska även hjälpa mig att skriva om mitt CV och hjälpa mig komma på vart jag kan lämna in dessa. Vi har ett ställa som egentligen blev 6 så det är bara att hoppas på det bästa. Att gå till högsta hönset är alltid bäst, och så gäller det att sälja in sig och det ska jag fanimej lyckas med denna gång.

Men samtidigt måste man kolla på andra möjligheter. Så nu skall hät sökas jobb =)


20101116

2010-11-16 @ 14:32:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag fick det bli en sen uppdatering. Jag sov till elva och har sedan dess gjort iordning paket som ska skickas runt om i Sverige samt tittat lite på Tre Kronor.

Nu ska jag springa iväg till affären och posta breven och samtidigt handla grädde till maten. Sen kommer Tina och hämtar mig och det blir Bowling och solning.

SooLong


Tv:e Time

2010-11-15 @ 21:22:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter just nu i soffan och kollar på Svenska Hollywood Fruar och innan det så tittade jag på Ung&Bortskämd. Tänk att det finns föräldrar som tar hand om sina barn på detta sätt. Man kan allt bli arg.

Har förövrigt precis satt min Mp3 på laddning för min lilla promenad imorgon.
Så imorgon skall jag bara byta ut musiken också.

Blev dessutom hel nöjd med håret också. Men nästa gång åker jag allt upp till mammas jobb och låter dom göra det där. Skonsammare för håret, inte så dyrt plus att jag blir ompysslad en hel dag vilket jag verkligen gillar.- Och så får eleverna något att greja med. Jag är verkligen nöjd med hur Emma klipper och färgar mitt hår. Så hon har allt en återkommande kund även när hon slutar skolan.

Men nu ska jag titta klart på tv:n och sen blir det sängen för min del =)


Hugs&Kisses


Här blir det slingor...

2010-11-15 @ 18:59:44, Allmänt, , Kommentarer (0)

... tack vare att Tina är så snäll och drar slingor. Hennes hår blev för övrigt skit fint och hon är just nu på väh till Björling för att visa upp detta. Men självklart kommer hon tillbaka sen när hon varit där.

Funderar på om jag skulle koppla in min lilla Mp3 som jag hittade härom dagen när jag städade. Och samtidigt ladda denna med ny musik och gå på en promenad imorgon. Om det inte regnar vill säga.

Men nu ska jag se vad mannen gör och vi ska snart sätta upp denna hylla i köket igen. Eller båda rättare sagt =)


20101115

2010-11-15 @ 16:53:29, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har idag spenderat hos Elin och underbara Leo. Blev lite Mcdonalds mat och snack. Självklart fick ju charmizen Leo mycket uppmärksamhet från min sida. Svårt att släppa ögonen från han

Sen ringde min chef och frågade om jag hade lust och möjlighet att jobba extra på söndag. Så ett pass på 16-24 slänger vi även in på söndag.- Skönt med lite pengar lagomt innan jul :)

Tina kommer hit en sväng när hon slutar och visar sin nya frilla som hon tydligen inte alls är nöjd med. Men Tina- som vi sagt länge- Detta är nog bra för både dig och ditt hår =) Kanske en promenad sen, nu när det inte regnar längre menar jag :) Slänga i ett slingpacket också. När man ändå håller på =)
Får helt enkelt fråga damen vad hon har lust med...

SooLong


Hemma och grejjar

2010-11-13 @ 16:30:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Efter att idag ha åkt runt till många olika affärer är vi nu hemma och ska fixa lite innan vi går på bio sen.
Vi ska kolla på DUE DATE, och efter att ha sett trailern så tror jag att denna kommer vara jätte bra. Och eftersom Robert Downey Jr är med så kan den ju inte vara annat än bra =)




För övrigt så blev det inga amaryllisar utan lite hyassinter i olika färger i stället.
Så nu ska vi sätta upp lite hyllor och ända möbleringen lite.


20101113

2010-11-13 @ 10:48:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

God Morgon...

Idag är en väldigt seg dag, även om jag inte drack mer än två cider igår. Men det räckte kan man säga- Mannen åkte för en stund sedan för att kolla på jobb, sen skall han möta upp Micke och dom ska åka och köpa en tunn gipsskiva som vi ska sätta i köket för att kaklet skall bli rakt. Sen skall dom kolla vilken del på handbromsen som är av så vi kan fixa detta innan besiktningen.

Så nu till vad jag skall göra idag. Jag funderar skarpt på att ta en promenad till blomster affären för att kolla om dom har några amaryllis lökar. Det luktar så gott när man kommer upp på morgonen. Så det måste jag ha, då är det jul liksom =) Sen skall vet jag inte om jag skall ta en promenad till Ikea eller om jag skall vänta på att Fredrik kommer hem med bilen. För jag tänkte jag skulle köpa fler plastlådor och lite krukor till mina amaryllisar.

Sen blir det nog inte många knop för vår del idag. Åka och slänga allt skräp som blev igår när jag rensade i rummet. (Bilder kommer i eftermiddag när jag är klar). Sen skall jag sätta ut den där jävla komoden på blocket, slänger även in en bild här för att se om det är någon som har ett intresse för den. Sen vet jag inte om vi skall åka till Segoltan eller inte. Jag skall ju jobba imorgon så jag vet inte om det blir något. Men det märks. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan med katterna ett jag och piggna till genom att dricka massa vatten och juice =)


Hugs&Kisses


20101112

2010-11-12 @ 12:14:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Dagen har redan haft många timmar och jag har inte hunnit mer än att gå ner i tvättstugen med sängkläderna. Tänkte jag skulle nyta tvättstuga sen och tvätta lite till. Känns som att det behövs.

Men nu ska jag iaf fylla min nya Mp3 med musik. Köpte denna på eBay för 46 kronor och allt man behöver är ett minnes kort och vips så kan man lyssna på musik. Tycker jag är väldigt praktiskt.

Så nu ska jag göra detta och sen in i duschen. Efter det skall jag faktiskt ta tag i rummet. Ser förjävligt ut enligt min mening så det ska få sig ett ryck. Och med musik i öronen så kommer det att gå fort. Man kan ju alltid hoppas iaf :) Före och efter bilder kommer självklart när jag är klar =)


Hugs And Kisses =)


20101111

2010-11-11 @ 09:20:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag kan man inte säga att jag är uppe med tuppen, men jag är ändå uppe tidigare än vanligt.
Sitter för tillfället och väntar på att dom ska ringa för intervjun så jag kan ta en promenad sen när posten har kommit. Hämta paket ska jag göra, IGEN =)

Sen ska här städas idag. Eller börja lite smått iaf. Jag ska först och främst rensa i rummet vi inte vet vad vi skall göra med =) Massa kartonger och saker som skall upp i skåpen i köket. Jag ska sätta ut en komod på blocket. Kommer även att sätta ut en bild här om det är så att någon är intresserad :)

Men nu mina vänner blir det frukost =)

På väg till stockholm


Tar nu kvällen

2010-11-10 @ 22:24:49, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu tar jag och min sambo kvällen. Dagen har inte bestått av särskillt mycket men trött och sliten är jag. Har även fattat ett svårt beslut, men samtidigt är det de ända rätta att göra. Jag kommer inte att klara det annars.

Imorgon har jag ett fullspäckat schema. Först ringer ett företag och jag skall sitta på telefonintervju. Hoppas på detta jobb, även om det inte är många timmar så är det pengar- Sen kommer Camilla hit på en liten kaffedejt. Kanske lite lunch också :) Sen ytterligare ett besök av Lojsa som äntligan skall få sina naglar fixade.

Sen ska jag även till posten och hämta ut mina helt nya Puma Ferarriskor =) Happy Face att jag för en billig peng kan fylla på mitt lilla lager med just puma skor. Har bara detta år införskaffat 4 par nya pumaskor. Så jag är nöjd.
Sen kanske något behövs postas också. Fast det vet jag inte förän imorgon.

Men nu blir det sängen, tänkte ta en promenad till Netto innan klockan slår tio och jag skall intervjuas.
Slänger även in en gammal bild på mig och älsklingen <3


Nya tag....

2010-11-10 @ 12:46:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

... med nya kruser på universitetet i Karlstad. Jag sökte i förmiddags 6 kurser inför våren då jag känner att jag vill kunna lägga mer vikt på butikschefsprogramet till hösten om dom startar i Arvika. Annars får jag helt enkelt vänta till dom startar någonstans i närheten och inte 20 mil bort. Men jag kommer självklart att läsa färdigt denna termin och göra alla uppgifter och tentor som jag inte klarar. Eller så läser jag om allt :)


Nu skall jag kolla vidare på tv:n =)


Värdelös

2010-11-09 @ 23:23:50, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jag känner mig så totalt värdelös och misslyckad. Jag får inte till det med skolan och allt jag gör blir bara fel. Men saken är den att jag försöker så gott jag kan men är inte mer än människa. Jag har aldrig läst på universitet/högskola och vet inte riktigt hur jag skall skriva allt. Jag har mitt ordspråk som jag har haft ända sen jag var liten och kan inte ut tala mig särskillt fint i varken tal eller skrift. Helst vill jag länga in lite värmländska i allt, men det skulle inte sluta bra. Jag har svårt att anpassa mig i nya situationer och jag är inte den som ber om hjälp i första taget utan vill klara själv. Och är det egentligen så fel ?

Och att läraren sen sitter och säger att jag inte borde läsa prgrammet eftersom jag bort 20 mil bort gör inte saken bättre. Jag vet helt ärligt inte om jag kommer att fortsätta hela tiden ut. Det är helt enkelt plågsamt att hålla på så här. Även om detta är något jag vill kan jag inte fortsätta när det finns så mycket som är emot mig. Att vilja något så hilma mycket tror jag inte kommer hjälpa i denna situation.

Nu vill jag absolut inte att alla andra ska tycka synd om mig, det är inte det som är meningen- men folk måste förså att jag inte är som alla andra. Att komma in och göra en helt ny sak som jag inte har gjort förut är jobbigt för mig.


Nu ska jag skriva klart PESTLE-ANALYSEN och hopaps på att den duger för att senare göra min sambo sällskap i sängen. Mitt huvud orkar inte längre, jag orkar inte längre !!


Plugg, Plugg och åter Plugg

2010-11-09 @ 17:55:43, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det har jag insett att kvällen och större delen av alla veckor som är kvar denna termin kommer att ägnas åt.
Ikväll ska jag försöka få klart slutsatserna i marknadsföring. Och imorgon skall jag börja/fortsätta med Organisation&Ledarskap. Fick lite dispans på mig att lämna in dom. Så nästa Onsdag är det jag som skall lämna in 3 uppgifter i just Organisation&Ledarskap. Sen är det andra uppgifter som skall göras.

Jag ska även hinna åka till London samt göra 2 tentor innan det bli jul för min del. Men detta skall allt hinnas med.
Sen är det bara 4 kurser kvar innan jag skall ta ett studie uppehåll och sen fortsätta min utbildning i Arvika vilket kommer bli så mycket lättare för min del eftersom jag inte kommer tillbringa så mycket tid på tåget som jag gör i dagsläget. Men nu ska jag fortsätta med alla papper och arbeten och återkommer senare !!


Stutsats

2010-11-09 @ 12:06:28, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det är vad jag skall sätta mig och skriva nu, eller försöka duger. Hoppas nu att detta blir bra då jag inte vill ha tillbaka denna uppgift igen.
Sen ska jag faktiskt gå en liten promenad bort till Netto och handla lite. Ikväll skall det bli sallad och vitlöksbaugetter :) Mumma, men då måste man ha något att äta till.

Så jag får sätta mig med detta en sväng ta en paus och kila bort och kolla om dom har något ätbart :)


AloeVera Mask...

2010-11-09 @ 10:43:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

..... Sitter för tillfället på mitt ansikte. Nu ska jag äta lite mat och börja med slytsatsen för att sedan dra mig till posten och posta lite paket.

Åter senare.


Hemfärd

2010-11-08 @ 16:11:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Min vistelse i Vänersborg blev inte så lång som jag trodde att den skulle bli. Vi körde fast och jag åker hem. Så ikväll skall jag ängna lite tid till att skriva en slutsats till marknadsföringen.

Sen ringde min lärare förut eftersom jag inte hade någon grupp dom tre första seminarierna vi hade. Och bara för det så tyckte inte han att detta program var lämpligt för min del. Men jag har varit på alla tillfällen där vi måste närvara. Och jag har varit med på dom senaste två uppgifterna samtidigt som jag ger mig fan på att jag skall klara i alla fall det första året. Sen börjar jag nog i Arvika skulle jag tro. Sen tyckte han inte att jag skulle fortsätta eftersom jag bor så långt bort. Men jag sa att detta inte var något problem.

Men nu sitter jag här på tåget på väg hem och skall sen mysa ner mig i soffan med lite mat och min älskling.


I Vänerborg

2010-11-08 @ 11:30:30, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter för tillfället hemma hos Marcus och försöker komma i stämning för att kunna börja på uppgiften. Men jag kan helt ärligt säga att jag är inte de minsta taggad för att göra detta. Men det måste samtidigt göras, vilket vi inte tycker är så kul och vår lärare ligger för tillfället inte på topp.

Någon som läser min blogg som tycker att genus är ett roligt kapitel kan ju gärna höra av sig och hjälpa oss lite på traven dom man vill det. Eller varför inte sätta sig och göra arbetet åt oss ? Det tycker jag vore en himla bra ide.

Fortsätta att klappa på Elton och försöka få bukt med vad Ulf vill ha med i vårt arbete !!


Music

2010-11-08 @ 07:50:00, Spellista, , Kommentarer (0)

Sitter för tillfället och lyssnar på Evanescence och Nightwish som får min att drömma mig tillbaka till tiden i högstadiet. Tiden jag egentligen inte vill ha i mina tankar men ändå finns kvar. Minnen som alltid kommer att finnas vid min sida, minnen som jag länge försökt att glömma men ständigt återkommer.


Just Evanescence lyssnade jag väldigt mycket på och även om det är så många år sedan jag lyssnade på dom så betyder dom väldigt mycket för mig. Dom kommer alltid att vara något av en idol för mig. En låt som njag fortfarande ryser av att höra är My Immortal. Jag får liksom flashback när jag hör låten och det är helt underbart.

Andra låtar som jag också tycker är bra med just Evanescence:
Bring Me To Life
Going Under
Hello
My Last Breath
Talking Over Me
Samtliga låtar är från albumet Fallen som kom 2003.





Sen så har vi Nightwish också. Även här finns det många favoriter men samtidigt kan man inte skriva alla eftersom listan smkulle bli väldigt lång.

Favoriter här är blandannat:
Nemo
Wish I Had An Angel
Bye Bye Beautiful
Ovet The Hills And Far Away
Amaranth



Så detta är vad som just nu lyssnas på =)


20101108

2010-11-08 @ 06:20:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Godmorgon !

Sitter nu på tåget som återigen skall ta mig till Vänersborn. Idag och imorgon skall vi göra om två arbeten är det tänkt. Hoppas verkligen att vi hinner detta nu. Annars blir det inte bra. Marknadsföringen skall vara inne på onsdag senast och Organisation&Ledarskap skall vara inne på Fredag. Så nu har vi två dagar på oss att göra detta.

Igår när vi kom hem så premiär eldade vi i vår öppna spis. Detta vat både mysigt och underbart och det tyckte Ingo också. Hon satt som en hök framför elden många minuter innan hon gick och lade sig i fåtöljen inne i datarummet. Men när elden hade slocknat och det bara var lite varm aska kvar kom hon och lade sig på filten som jag lagt framför i hopp om att någon av katterna skulle lägga sig där.

Så nu vet vi vad vi ska ha i vår matkällare. Massa, massa ved. Hur mysigt är det inte att komma upp på morgonen och kunna tända en mysig brasa och bara sitta och mysa i soffan med en kopp té och sambon. Det finns nog inge bättre. Och så blir det ännu mysigare när vi kommer hem från London och kan köpa en julgran och känner lukten av gran när man kommer upp på morgonen och höra hur det sprakar i elden. Längar så tills man kan börja pynta hemma. Men jag har sagt att jag skall inte börja pynta innan första advent. Det blir lagomt tror jag.

Nu ska jag sätta musik i öronen och försöka sova en stund. Har två långa dagar framför mig !


HugsAndKisses/ Emelie


Sängen !!

2010-11-07 @ 22:00:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

I denna stund ligger jag nog redan i sängen och sover skulle jag tro, eller kanske gör mig iordning för att lägga mig i sängen och försöka sova ett par timmar. Jag tänkte att jag skulle testa denna nya funktionen på blogg.se, genom att skriva ett inlägg i förtid och ha det tid stämplat när det skall läggas upp. Detta tycker jag är jätte bra eftersom jag sitter ofta många timmar på tåget och vill fördriva tiden med något samtidigt som jag inte kan skriva ett inlägg på kanske sammanlagt 3 A4 sidor eller ett nytt inlägg efter 20 minuter. Så därför kan jag sitta och skriva allt direkt, eller kanske inte allt, men mycket av det direkt så går det in vid speciella tider ändå. Mycket bra må jag säga.


Men jag säger härmed GodNatt även om jag redan sover och hoppas att ni alla får en fin natt med många söta och underbara drömmar.


Hugs&Kisses/ Emelie


Soffläge+packning

2010-11-07 @ 20:00:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Samtidigt som jag förtillfället hade tänk att ligga i soffan resten av kvällen kom jag just på att jag också måste packa då jag ska tillbringa två dagar i Vänersborg hos min väldigt snälla klasskompis Linda. Vi skall göra om arbeten i både Marknadsföring och Organisation&Ledarskap. Så jag kommer att komma hem Tisdag kväll vid sex-tiden skulle jag tro. Men jag kommer fortfarande att uppdatera här eftersom jag kommer att ha en tågresa på lite drygt 2 timmar framför mig imorgon.

Så jag tänke att jag skulle ge lite tips imorgon. Vill nu veta vad ? Då får ni titta in i morgon =)


20101107

2010-11-07 @ 16:35:27, Allmänt, , Kommentarer (0)

Befinner mig i skrivande stund hemma hos Mariana och David. Fredrik hjälper David lite där ute medans jag sitter och håller Mariana sällskap när hon står och stryker dukarna vi hade på älgfesten.

Igår kan jag säga va en lugn dag för min del. Älsklingen va ut i skogen och jagade lite på morgonen samtidigt som jag låg i sängen och tittade på tv. Och detta avslutades med mat hemma hos Ulla som bjöd på PyttIPanna med stekta ägg och gott hembakat bröd. Sen åkte vi hem för att vi skulle få folk, och dom tittade självklart på hockey. Så jag tog bilen och åka till Fru Sandberg en sväng. Vi tog Herr Lexus och begav oss till Rudsjyrkogård för att tända ljus hos hennes farfar. Och shit va mysigt det var att bara gå omkring bland alla tusen ljus som folk hade tänt, så gick en sväng och skänkte en tanke till alla som gått bort. Körde lite folk hit och dit tills vi hamnade i soffan hemma hos henne med en chipsskål och filmen OgiftaPar-som skiljer sig. Sen åkte jag hem för att fröken blev lite sliten. Satte på mig myskläder, tvättade bort allt smink och plockade lite i lägenheten. Satte mig sen i soffan och kollade färdigt på filmen som inte var slut innan jag hade hunnit åka hem. Sen strax innan två fick jag ett sms av min sambo som ville bli hämtade. Slocknade senare som en stock med huvudet på kudden.

Så just nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka hem så jag får lägga mig i soffan och bara må gott och inte behöva röra en fena på hela kvällen. Fast först ska vi åka och handla lite. Något måste jag ha att tugga på en kväll som denna !!


SoooLong


of too Erika

2010-11-05 @ 13:13:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Åker till Erika och fixar hennes naglar nu, ska bara in i duschen en sväng.

Sen bär det av mot Segoltan =)
Händer där ikväll gott folk ????


20101105

2010-11-05 @ 10:42:20, Allmänt, , Kommentarer (0)

God morgon !

Igår gick jag ut med några av mina kära gamla klasskompisar. Det var dock bara vi som brukade umgås i skolan. Sen drog ju två av dom hem och det blev bara jag och Dan kvar. Inte särskillt kil på Ankan, men det har jag ju lärt mig vid detta lag. Så vi drog till Tempel ist. Och det var inte värst mycket mer drag där heller. Så när klockan blev ett fick min Älskling komma och hämta oss., Där tog vår kväll slut-


Nu sitter jag här och funderar starkt på att ringa Tina och kolla om vi ska ta en promenad. Känner att jag verkligen skulle behöva det idag, sen ska jag åka och köpa riktigt bakfyllemat och åka hem till Erika och lägga Acryl på hennes naglar så vi kan göra en fin förlängning innan jul och nyår.


Är du sugen på långa och fina naglar lagomt till jul och nyår ?
Mejla mig på [email protected]
Vill bara poängtera att jag inte är utbildad utan gör detta som en rolig grej vilket innebär att jag inte tar ut några överpriser utan tar bara betalt för materialet =) Tveka inte att mejla och fråga.





Nu blev det soffan en sväng.


Ut ikväll ?

2010-11-04 @ 16:01:43, Allmänt, , Kommentarer (0)

Mina kära gamla klasskamrater, eller ja några av dom kände för att vi skulle träffas och ha en trevlig kväll. Vet dock inte om jag orkar även om det skulle vara kul att se dom som faktist kommer ikväll.
Men samtidigt så vet jag inte om jag har pengar till det hela.
Och för det andra så vet jag inte vad jag ska ha på mig, så det lutar åt att det blir en lugn hemmakväll. Dock kanske inte hemma eftersom det är hockey så jag kommer nog rymma någon annanstans.

Men nu ska jag messa Julia och se om hon ska bli med ut ikväll, och sen blir det nog lite mat.


20101104

2010-11-04 @ 13:24:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hellu

Idag står inte särskillt mycket på schemat. Ligga i soffan och bara softa. Titta på en förläsning senare skulle jag tro, men annars blir det ganska lugnt. Fixa naglarna också tänkte jag. Lägga på gel eller acryl så dom håller. Jag får ju sprickor i som inte är särskillt roligt, så det måste fixas.

Duchen nästa-


.......

2010-11-02 @ 17:04:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

........

Ibland är det svårt att skriva en rubrik när man inte riktigt vet vad man ska skriva om. Just nu har jag riktigt tråkigt vilket resulterar till att man sitter här och skriver.....



........

Samtidigt som man sitter och läser Den Nya Affärsredovisningen.
Känns som att detta verkligen är roande, eller inte. Fast det är inte så länge kvar innan jag får en liten mini semester. Handla i stor mängder ska jag göra. Under förutsättning att jag får en bra lön och att CSN godkänner mitt merkostnadslån så jag inte behöver betala för alla resor med dom andra pengarna. Det blir ju ändå ett par resor hit och dit, dock främst till Lidköping men ibland ska vi lösa uppgifter och kanske ska ses hemma hos någon och då måste jag ta mig dit. Inte alltid så billigt som man önskar att det hade varit.

Men jag måste slänga in en bild på min bok, den är ju faktiskt ROSA, riktigt rosa =)


Det är självklart att detta gör att det blir roligare att läsa. Men nu ska jag ta mig plånboken och gå till cafeterian och köpa något att smaska på, för hungrig är jag.

Förövrigt är jag hemma snart, närmare bestämt om en timma lite drygt.
Men först ska vi passera Säffle,Grums,Kil och sen slutligen Karlstad =)



Seee YA <3


Sitter på bussen....

2010-11-02 @ 14:23:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

.... som skall ta mig från Lidköping till Trollhättan. Sen ska jag vänta 35 minuter i Trollhättan innan jag sätter mig på tåget hem mot Karlstad.

Sitter just nu och försöker pussla ihop mina dagar i skolan, kommer inte riktigt gå på alla övningar men dock på dom flesta. Men detta är nog den roligaste kuresen så här långt. Och jag kan säga att jag är jäkligt glad att jag läste kursen Företagsekonomi i våras. Det är nästan samma sak fast Externredovisningen är mer djupgående och det är massa räkna här. Det skall bli kul att se hur detta går eftersom jag inte är något mattesnille direkt =)

Ikväll är det hockey, fast borta. Men det hindrar dock inte min kära sambo från att sitta bänkad framför tv:n och titta på matchen tillsamma med min far. Se om dom kanske skulle börja jämna till ytan där mosaiken skall sitta. Själv rymmer jag nog till Tina om hon inte skall till Björling. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Kolla vad Erika ska göra, och kanske smida planer inför helgen.

Kolla läroboken nu ;)


Sova på tåget ? En omöjlighet ! + Recept

2010-11-02 @ 07:50:16, Recept, , Kommentarer (0)

Det är verkligen en omöjlighet att sova på tåget. Det vinglar fram och tillbaka, folk som springer fram och tillbaka och dörrar som inte funkar för att stänka ute kyla och ljud. Då menar jag inte tågdörren utan dom som går mellan vagnarna. Fast att jag aldrig har haft särskilt svårt att somna intill höga ljudnivåer så är detta ett problem, får börja ta med öronproppar om jag ska kunna somna här.


Här kommer förövrigt mitt lilla recept, eller ja. Det kommer från en restaureng som heter Rodohs i Lidköping dit jag för det mästa går och äter min lunch när jag befinner mig där. Detta var så gott att jag var tvungen att fråga om receptet och klart att jag fick de ;) Wokpasta heter rätten....


Detta behövs:

  • Spagetti
  • Kycklingfilé
  • Wokgrönsaker
  • Soya
  • Sweet Chilli Sås (en mild variant)
  • Helst en wokpanna men det går bra med en vanlig stekpanna också


Så här gör du:


  • Sättpå vatten till pastan och låt denna sen koka i angiven tid (8-9minuter tror jag)
  • Häll sedan av vattnet och tillsätt lite margarin eller olja för att sära på pastan så att denna inte klibbar ihop.
  • Ta sedan kycklingfilén och skär denna i småbitar och stek på i en stekpanna/wokpanna
  • När denna är genomstekt, jag brukar också krydda kycklingen lite med b.la cyennepeppar,paprikapulver och lite peppar för att få lite mer smak på detta. Men absolute inget man måste göra.
  • När kycklingen är genomsteckt så häller man på wokgrönsakerna. (jag använder mig av euroshoppers wokgrönsaker då jag tycker att dom är godast att ha i, men detta är naturligtvis en smaksak, man kan också ha i lite skivad paprika i olika färger också)
  • När detta är klart sänker du värmen på spisen och häller på pastan. Efter detta är det bara att hälla på soyasås och sweetchillisås i den mängden man vill ha.
  • Rör runt detta ett par gånger och smaka av.
Wipps så har du en jätte god maträtt som kanske tar 20minuter på sin längd att göra. Gott är det också, men som sagt så är smaken något som man själv kan välja. Det blir väldigt starkt. Jag brukar ställa fram sweetchillisåsen så kan den som vill ta lite extra, det brukar jag göra =)
Bild på hur detta ser ut när det är klart kommer upp när jag kommer hem från Lidköping.

Tror faktiskt att jag ska gå iväg och äte detta sen innan jag åker hemmåt ;)


20101102

2010-11-02 @ 06:16:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Återigen uppe med tuppen....

Idag är det Tisdag vilket innebär att jag drar mig mot andra län och tillbringar 2 timmar i skolan tills dess att jag 14:20 sätter mig på bussen för att dra mig vidare hemmåt.
Idag börjar även en ny kurs, Externredovisning vilket ska bli jätte kul. Denna kurs handlar om bokförning och allt som har med det att göra. Denna kurs är en kurs jag kommer att älska känner jag på mig.

Förövrigt vet jag inte vad jag ska skriva en tidig morgon som denna förrutom att jag har en otroligt underbar sambo som ställer upp så otroligt mycker för mig för att jag skall kunna läsa detta program. Han kör mig till tåget och hämtar mig på tåget. Vilket jag är väldigt tacksam för att han gör. Inte helt lätt att orka med alla dessa resor fram och tillbaka, men viljan att göra detta sammtidigt som jag har Fredrik vid min sida gör allt så mycket lättare. Är så otroligt glad att jag har honom i mitt liv. Och det finns inget jag älskar så mycket som honom. Ända sen dagen jag träffade honom sommaren 2008 kan jag inte sluta tänka på honom. Han är mitt liv, mitt ljus. Det är han som gör mitt liv värt att leva. Jag saknar honom varje dag han inte finns vid min sida, och ännu mer när jag åker till skolan, eftersom det är så pass många min emellan oss. Jag skulle verkligen inte vilja byta bort honom mot alla pengar i världen. Och om du läser detta älskling så vll jag att du ska veta att jag älskar dig över allt annat och jag kommer alltid att göra det, vad som än händer. Har aldrig träffat en så underbar person som dig <3


Min Älskling de <3




Nu ska jag se om jag inte kan vila en stund. Är endast i Kil nu och har fortfarande 2 timmars resa innan jag ska byta till buss i Trollhättan.
Återkommer även med ett recept sen, som jag bara älskar och vill dela med mig av. Har dock ingen bild då denna ligger på den andra datorn. Men den kommer in en annan dag.


Love ya <3


Köket

2010-11-01 @ 15:33:25, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nu kommer bilderna från vårt kök- men bara så ni vet så är det helt klart än. Det skall upp mosaik under hyllorna och sen ska det upp något åvanför skåpen och det ska upp skåp åvanför kyl och frys. Men det är bara småfix kvar. Men jag är jäkligt nöjd över det kan jag säga.

Här kommer bilder på hur det såg ut innan :





Inte det vackraste kök man sett, men nu är detta ett inne blott och vi välkomnar varmt det nya köket :



Men nu ska jag åka och handla igen innan min man kommer hem och vill ha mat i magen. Posta ett brev ska jag göra också. Höres senare.- Kommentera gärna vad du tycker om köket =)


Handla...

2010-11-01 @ 11:48:54, Allmänt, , Kommentarer (0)

.... Det är vad jag skall göra den närmsta timmen. Behöver fylla upp kylen med lite nyttigheter och lite annat smått och gott. Sen ska jag rensa inne i "rummet vi inte mvet vad vi ska göra med" så jag kanske kan få lite ordning där inne. Åka in till stan och kolla om jag hittar något roligt, eller kanske en julklapp till någon i familjen. Man vet aldrig, men mycjet köper jag nog i London också.

Just ja, nu har jag äntligen tagit bilder på köket så dom kommer jag lägga upp senare i eftermiddag, närmare bestämt efter min föreläsning. Ska bara leta rätt på kabeln också. Men någonstans finns den :)

Duschen och sen åka en sväng =)


20101101

2010-11-01 @ 09:50:10, Resor, , Kommentarer (2)

God Morgon November !

Vi har nu övergått i November månad och vintertid. Det var behövligt att få sova en timme längre igår. Helgen har med andra ord bestått av jobb för min del. Vilket innebär att det har inte blivit många knop när jag kommit hem från jobbet.

Men igår bokade vi resan till London. Äntligen- så den 7 December är det vi som sätter oss på flyget och åker dit och besöker bl.a Natural Histoty Museum, Buckinham Palace Garden, Madame Tussaud´s, Hard Rock Cafe,Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Big Ben, London Eye och självklart Camden Town.
Vi har en lägre tid sagt att vi ska ta en mini semester eftersom jag jobbade hela sommaren och vi inte kunde åka på någon utlandssemester då. Så vi åker till Londo i vintertider vilket jag har hört att det skall vara underbart och självklart ska vi traska bort till Englands största leksaksaffär. Den måste ju bara ses, hur kul kommer det inte bli med en leksaksaffär som är på 5 våningar ?

Här kommer lite bilder :





Sen ska vi bo på ett jätte fint hotell som heter Notting Hill Gate Hotell. Ett jätte mysigt hotell som ligger 15-20 minuters promenad från centrala london.
Här kommer bilder på hotellet....



Detta skall bli riktigt mysigt, och så kostade det inte skjortan heller. Vi betalade 3500:- för flyg och boende i fyra dagar. Så jag är super nöjd. Kommer vilja åka hit i alla fall en gång om året, och så skall det bli.


Ne, nu ska jag ligga in på plattformen för skolan och titta på dagens stremade föreläsning. Hoppas på att man blir lite klokare. Återkommer senare under dagen :)