Navigation


RSS: inlägg



300609

2009-06-30 @ 10:07:12, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nu va det allt ett tag sedan jag skrev, men har inte haft tid bara. Har fan haft saker att göra hela tiden.
Jag och Tess va då i stan i torsdags, kom hem med lite kläder som vanligt. Men det va allt behövligt, sen blev de en sväng till panduro för att köpa pälor och devise andra saker. Sen va tiden slut  och affärerna stängde. Tess åkte hem til sig och jag och Fredrik åkte ut till maxi och handlade lite.

Fredag jobbade  jag då, slutade med att man satt 2,5 timme på akuten eftersom elin svimmade på jobbet. Efter det va de tillbaka till jobbet och jobba ytterligare en timme för att sedan dra sig hemmåt och åka till ikea och äta och införskafa lite andra saker.

Lördag jobbade jag öppning, men slutade strax innan två. Då va de bara hem och duscha och sedan bege sig till micke och ellinor och såklart ta med sig hunden, han fick bada och såklart så dök han ner i vattnet. Men är man hund och det är varmt så är de. Sen på kvällen va vi dit igen, och grillade och hade devise lekar. Mycket trevlig kväll måste jag säga- och på söndagen sen bar det av till bomstad för att sen åka och jobba vid fem. Jobbade till tio i 40 graders värme. Inte kul, men pengar måste  man ju ha.

Sen igår så blev de stan, skulle ha solat solarium för att få bort mina pigmentfläckar, men insåg att jag kan göra det någon dag det är dåligt väder ist. Så jag införskaffade lite mer pälor till mitt projekt och sen blev de hem till elin som flyttade igår. Tog mig och sabine 45 min och få ihop ett simpelt vittrinskåp. Men så ska de väl vara. Sen hämtade jag älsklingen för att åka hem och duscha igen, och sen åka och köpa saker inför helgen. Och en takfläkt. Fick med oss lite grann, och ett besök på systemet också. När vi kom hem så gjorde Fredrik mat till mig, korvstroganoff med ris, mycket gott. Allt för sällan man äter det. Det är ju därför det är så gott när man väl gör det. Sen skulle vi ju sätta upp takfläckten men det får bli idag då vi inte hade alla verktyg till det.


Så idag blir de jobb, och sen väldigt lugnt. Ska till 3 steg upp imorgon och kolla och dom har några pälor som jag vill ha.
Aja, äta frukost kanske vore :)

Bilder på sakerna jag införskaffade kommer i eftermiddag då kameran inte har någon kräm.

SooooLong


250609

2009-06-25 @ 15:47:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då va lönen nästan slut, lr de beror på hur man ser de., Kanske kommer att vara det när jag och Tess har varit på stan sen. Men först blir de att laga mat till älsklingen och vänta på att tess ska sluta. Sen blir de stan för fulla muggar. Men har bestämt att det inte ska bli för mycket skit, då jag faktist måste börja se över min ekonomi så att jag får ihop det varje månad. Det vore kanske bra, så det inte blir massa betalningsanmärkningar och skit. Då blir det inte någon bil till våren, och det vill jag ju.


35 grader hade vi inne på jobbet idag, och inte nog med det så va jag och malin 1,5 person var idag. Det skulle preppas, och leveransen skulle in. Checklistan skulle göras och stolar  ner. Så prepp fram till 9,20 och sen va de leverans för fulla muggar. Tycker ruskigt synd om den som ska inventera frysen ikväll. Men det är ju inte jag som tur är.
Det är så tråkigt när Daniel är sjuk, blir så mcyket som en annan får göra som han gör annars. Men kanske blir Daniel imorgon också. Och byta olja, men det är ju inte så svårt som tur ä.
Fick en väldigt fin vecka v.29 också. Ledig en dag och går öppning 5. Fin lön i agusti ändå kanske. Menmen, får ju fina räkningar nästa månad, så pengarna kommer ju att försvinna iaf.

Neee, sätta på sig kläder och laga lite mat kanske. Hungrig som en jag vet inte vad.


SoooLong


240609

2009-06-24 @ 11:33:29, Recept, , Kommentarer (0)

Då va det en ny dag då. Skulle ha varit iväg till bovärden, men jag sov ju då lite längre än vad jag trodde att jag skulle göra. Men skönt va ju det, ledig idag och jobbar resten av veckan. Men det är skönt att få pengar då jag är ledig dom sista två veckorna i Juli.

Nu har man betällt ny telefon också. Det blev en iPhone.. Så får väl se när jag får den. Skönt att äntligen få ett abonnemang som fungerar. Borde ta bort denna med att kunna vara anonym. Vore ju bra att veta vem som har lämmnat en kommentar.- Men iaf., första receptet är dock inte så svårt. Det fick bli dagens frukost.







Dagens frukost


Frukosten bestod av hårtbröd med ost och tomat, säger bara mumms :)
Och en halv glas hallonyoghurt. Riktigt gott.
Undrar vad man ska äta till lunch idag. Samma som jag åt igår kanske.,
För nu är det nyttigheter som gäller.
Men å andra sidan så kanske de är bra att inte äta för mycket också.
Hoppas på att magen kommer försvinna så småningom så jag får på mig mina kläder igen.,
Men med rätt mat och lite motion så ska det nog funka.



Nu ska jag plocka lite till och sen blir de lunch och duschen.
Btw, funderar på att beställa löshår igen. Vill ju ha det långa som jag alltid velat ha, så då kan man hjälpa lite på vägen innan det kommer av sig själv. Men vet inte, ska försöka hitta någon som kan sätt fast det också :)
Om du vet någon så säh gärna till :)


Nopp, nu blir de städninga på schemat ;)



230609

2009-06-23 @ 22:22:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag så har man jobbat i city, kul att dom får åka iväg och göra saker och inte vi. Men vi får ju grillkvällar och nu kanske paintball. Ska bli kul, det första jag kommer att pricka ä Leon. Då ska han få :)


Sen va man till riksbyggen och och kollade om killen som har garaget som vi ska ha hade lämnat in nycklarna. Och de hade han, så imorgon flyttar V70:n in till stan. Sen så blev de hem  och kolla om lönebeskedet hade kommit, så lönen blir fin på torsdag, och efterlängtad. Ska in till stan på torsdag när jag slutar och inhandla divise saker, bla saker och ting till mitt lilla projekt jag har. Och så ska jag förbi Telia och införskaffa en ny telefon, sa ju upp mitt abonnegang på tre idag. Äntligen, va efterlängtat. Så de fick bli en iPhone. Se om jag kankse kan förstå mig på den lite bättre än dom andra jag har haft.


Mycket sagt och lite gjort känns det som, men kanske känns lite mer imorgon när man ser de efter att ha fått sova ut :)



Sooolong


Eget kanske ? !

2009-06-22 @ 14:53:28, Allmänt, , Kommentarer (0)

14.25 är nu klockan och jaghar varit hemma i 2 timmar. Ganska lugnt på jobbet idag. Hade hoppats på lönebeskedet idag men kanske kommer imorgon, vill ju veta hur mycket det dimper ner i kassa denna månad. Men jag tror att det kommer att bli en ganska bra lön då jag jobbade mycket förra månaden och att det va löneförhöjning och dubbelt betalt vissa dagar.

Så på torsdag när jag slutar vid ett så blir de in till stan, kolla lite kläder och till panduro och köpa lite pälor och skit så jag kan börja på Carins smycken som hon ska ha när hon gifter sig i September. Och jag ska verkligen gör hennes smycken :) Ska bli så kul, så de känns som att det är dags att börja så att hon ska få titta och välja vad hon vill ha. Eget företag kanske bli så småningom om det finkar vill säga, och gör det de så blir de mindre timmar på bk, och mer smycken.

Bilder kommer dock att läggas upp på allt jag gör- kanske kan vara så att det är något som faller något i smaken och kanske vill köpa. Man kan ju alltid hoppas. Och så kanska man kan tjäna en slant också.


Nu har jag också bestämt mig för att börja träna,, och äta nyttigt. Kanska till och med byta ut vissa måltider mot såna shakes. Dom är ju ganska goda. Och så ska jag gå till The Body Shop och köpa en bra ansikts kräm så att min hud blir som den en sång va.

Nee, nu blev de många ord som kanske inte ens har någon betydelse. Men så kan det ju också bli ibland :)


220609

2009-06-22 @ 07:27:55, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då ska man snart dra sig iväg till jobbet.

Har kommit hem från Tunisiana nu, och jag måste säga att det var helt underbart. 35 grader och sol hela veckan. Blev dock lite trött på maten då det va samma mat hela veckan. Annars så va de bara bra. Sista dagen åkte vi på en guidad tur runt Djerba och inte är så stort, visade de sig. Bron som går över till fastlandet blev vårat första stopp. Fick reda på att denna bro är slingrig pga. att dom hade hjälp av kameler när dom byggde den. Kameler går inte där dom inte tror att marken ska bära dom, så där kamelerna gick, där skulle också bron va. Denna bro va nu 7 km lång, men om dom hade byggt den rakt öven så hade den bara varit 4 km. Måste säga att även om kameler är äckliga och motbjudande, så kan jag inte annat än att blir farchinerad över hur smarta dessa djur är. Man tror att djur är dumma för att dom är djur, men inte i alla tider. Senare åkte vi iväg till keramikens huvudstad, Gallala. Där besökte vi en keramik affär och som vanligt så kan jag inte låta bli att handla. Så de va klart att det fäljde med lite sånt hem, senare åkte vi iväg till mussét som ligger i Gallala och tittade hur en människa i Tunisien levde förr. Efter det åkte vi till Huvudstaden på Djerba och gick på en marknad, fick allt med oss lite där ifrån också. Sen va de hem till Hotellet igen.

Så nu är man då hemma i det gråa sverige igen, men de va faktist ganska skönt att få komma hem och sova i sin egen säng och komma tillbaka i alla rutiner man har. Så nu ska man jobba ända fram till vecka 30 sen har man semester i 2 veckor. Och sen blir de jobba igen vecka 32. Och med de blir de slut på de roliga.


Neee, om man kanske skulle äta lite frukost innan man går till jobbet.


Pusshej



080609

2009-06-08 @ 10:13:03, Allmänt, , Kommentarer (1)

Snart ska vi sätta oss på tåget mot Stockholm, ska bli kul att komma dit igen. Har ju inte varit där på två år.
Sen imorgon blir de Arlanda halv nio, flyget går halv elva. Sen är de stränder, god mat och massa drinkar i en hel vecka.
Ska bli så underbart skönt, längtar som bara fan. Men nu är det äntligen över. Efter att ha gått och väntat på detta i 6 månader så blir det äntligen av.

Så nu blir det ingen uppdatering på en vecka, om jag inte kommer åt en dator. Mamma kommer snart och hämtar oss och kör oss in till stan. Så ska vi till sjöqvistens och köpa baugetter och sen blir det en tågresa i tre timmar. Och slappa på ett hotel.

SoooLong


050609

2009-06-05 @ 11:38:04, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag händer inte så mycket. Ska diska, damsuga, damtorka, och skura. Och plocka lite så klart. Sen mellan 15-19 har jag tvätt tid också. Kan ju vara bra att ha rena kläder när man åker kanske ;)

Sen så kommer älsklingen hem vid fyra, och då blir de ugnsstekt lax med tagilatelle och gräddfilssås. Mums, bild och recept kommer i eftermiddag. Det ska bli en ny kategori och kommer att läggas upp nästan varje dag, iaf då jag lagar mat. Och bild kommer också. Något annorlunda måste man ju komma med.

Sen ikväll ska älsklingen iväg till edsvalla och bli lite full, och de är klart att Falkevik ska med också. Så vi ska hämta han sen innan vi åker, får se vad som blir tills man ska hämta dom sen då. Och vad som blir när han kommer hem, men jag hoppas inte på för mycket. Börjar ju jobba 8,30 imorgon. Men jag hoppas på att få gå hem tidigare. Ska ju iväg imorgon också. Men då ska jag med också, om ett tillbehör. Blir kallad mycket konstigt ibland. Sen funderar jag på att byta tid med Anton på söndag så att man slipper gå upp så tidigt på söndag, men ska ta mig en sväng till jobbet sen och se vad Leon säger.

Men men, nu ska de bli köttbullar och mos :) Mums


040609

2009-06-04 @ 11:10:27, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då ska man snart iväg och jobba 4 timmar. Blir mest så timmar under veckan och mer under helgen. Sen är jag ledig i två veckor. Ska bli så skönt.

Igår så kom Mariana hit en sväng. Och med sig hade hon Chilli också. Hon är så bedårande söt, ser ut som en liten rävunge :) Hon tyckte att hon skulle leka med katten, men de ville inte han. Gick om morrade och gjorde massa konstiga ljud ifrån sig. Kanske blir bättre när hon blir lite större och inte ska leka med allt som kommer i hennes väg.
Sen va vi på Terminator Salvation, den va bättre än vad jag kunde tro. Är ju inte så mycket för såna filmer. Men det ärväl bara så att vissa är bättre en andra. Sen blev de hem och titta på Grey´s.

Och imorse blev man väckt av att telefonen ringe klockan nio. Jag som hade sovmorgon. Men de varade ju väldigt länge. De va Karls fru som ringde och sa att han hade gått bort och att hon ville veta hur de va med Snicker. Synd att just han fick lämna oss, han va så snäll och omtänksam. Hoppas att han har de bättre där han är nu. Tanten började också babbla om Jeanette, som jag förövrigt inte har pratat med sen i augusti. Men hon sa ju bara saker som jag redan visste.- Att hon är hos kronofogden och massa annan skit. Och hästen går ju inte så bra hon heller. Skulle vilja ringa till ägarna och säga som de är. Men har ju inge nummer ingen ting. Så de blir inget med de.

Kanske ska göra sig iordning och dra sig mot jobbet. Sen ikväll ska de färgas hår  och skrivas lapp om vad som ska med. Så man inte glömmer något. Detta är ju typ enda dagen vi kan packa. Och söndag kväll när jag kommer hem från jobbet, sen bär de av.






030609

2009-06-03 @ 15:24:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Som vanligt så har man jobbat idag, ganska lugnt för att vara en onsdag. Men dom får nog dessto mer att göra ikväll då det är ZZ-Top på LLA. Tur att jag inte jobbat. Trivs bra med att jobba på dagarna. Då kan jag ju umgås med Fredrik på kvällarna.

Ikväll bli de förövrigt nya Terminatorfilmen på bio. Jag, Fredrik och Jimmy. Hoppas att den är bra iaf.

Igår så va vi då hem till Fredriks mormor och drack kaffe. Sen bar de ju hem till min mor och som vanligt så bröt helvetet ut. Förstår inte att det ska behöva bli så varje gång jag börjar prata om något. Men hoppas att det blir ändrig på de snart. Orkar fan inge mer nu. Och älskling, jag va inte arg på dig och jag är ledsen att de gick ut över dig. Inte meningen.

Och nu är det inte många dagar kvar, vet att de blir mycket tjat om denna resa, men jag längtar nästan så de gör ont. Ska bi så skönt att komma iväg och slippa allt annat för en vecka. Och bara kunna tänka på oss själva och kunna umgås bara du och jag. Hoppas på en resa nästa sommar också. Men då har jag bestämt att de blir till SunnyBeatch. Så de så. Vill så gärna tillbaka dit.

Aja, börja med maten och duscha kanske, - är ju inte så länge kvar innan vi ska åka.


020609

2009-06-02 @ 15:39:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag har man jobbat, skönt att ha något att göra när de regnar. Hoppas att de reganar imorgon också. De flyger ju inte omkring massa pollen då iaf.

Ganska lugnt på jobbet idag också, men stannade till halv två då malin inte va på pigg. Sen har jag tittat på Opera, va en intervju med Marion Jones. De va intressant att höra hennes histora om vad de va som hände. Har diskat allt om han samlats under helgen. Ska snart börja med maten också, älsklingen och jag bestämde igår att vi ska äta när han kommer hem från jobbet vid fyra och sen äta frukt eller något på kvällen innan vi går och lägger oss. Ska bli nyttiga nu, ingen mer mat på jobbet. Inge godis mer än på helgen, ingen dricka mer än på helgen och bara vatten på jobbet. Försöka komma ut och gå varje dag blir också ett mål, ska gå ner 5 kilo till och börja med, och sen kanske fem kilo till. Hoppas att de funkar nu bara.


Igår så va jag med Ida och Emil också, gick in till stan och skulle sola. Börjde med ett stopp på konsum och köpte dricka och glass. Sen blev de sjöqvistens och köpa baugett. Och till sist kom vi till sandgrund. Stannade där  i 2,5 timme kanske. Sen bar de av hem. Blev nog 5 kilometer fram och tillbara där. Therese kom och hälsade på en sväng också. Hon hade tränat och ätit lunch med Mackan. Sen blev de mat när jag kom hem, köttbullar och mos. De va riktigt gott. Sen blev de att sova en timme, ut till bergvik och handla lite. Jordgubbar följde med hem. Och så blev de ut och gå direkt när vi kom tillbaka och de blev ungefär 5 kilometer till. Så jag gick nästan en mil igår. Är stolt över mig själv. Firade med jordgubbar med socker och grädde när jag kom hem. Sen blev de dusch och sängen.


Ska till Grums en sväng sen också, till Fredrik mormor och dricka kaffe. Sen blir de att planera vad som ska packas i resväskor och i handbaggagde. Längtar som fan nu. Vi den här tiden om en vecka ska vi snart landa i tunisien.

Aja, nu ska man kanske ta sig en dusch och sen börja med maten.



Seeeyaa


010609

2009-06-01 @ 11:38:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag ska ja ut och gå med Ida och Emil. Ska gå in till stan och sola och äta baugett från sjöqvistens. Sen får vi väl se vad de bli.

Igår så va vi i segoltan, gick en sväng med Wilja och sen blev de inte så mycket mer, lojsa kom en sväng. Älsklingen grejade med bilen, när jag låg och stekte i solen. Sen va de hem och sova en timme och fortsätta med att måla köket.
Bilder kommer inom kort.

Idag är de bara en vecka kvar innan vi åker också. Hoppas på att tiden går fort. Ska bli så otroligt skönt., nej nu blir de att packa väskan och invänta ida och emil.