Navigation


RSS: inlägg



20100917

2010-09-17 @ 19:24:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har percis ätit lite mat och använt den nya grillen som jag köpte på Hemmabutiken förut när vi hade varit iväg och handlat lite. Så det blev grillad rostbiff med klyftpotatis och kryddig beasås ;) Mumms så gott.

Så just nu håller mannen på att sätta lite reglar i köket så vi kanske kan spackla och måla lite :) För vecka 41 är vårt nya kök klart :)

Funderar på om jag skulle knalla iväg och köpa lite godis :) Det är ju ändå fredag idag ;)


Kungarna Av Tylösand ?!

2010-09-15 @ 21:42:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

..... Jag vet inte vad jag ska tycka om programmet. Men jag vet att jag skämms över att vara släk med människan. Hur kan man vilja göra bort sig så i tv när hela Sverige tittar ? Det finns bara inte i min uppfattning över hur man beter sig i dagens samhälle. Vissa kanske tycker att jag är lite fjantig men tänk dig själv om din släkting skulle vara med och göra bort sig, men jag vet helt ärligt inte vad som är värst. Men han gör dock som han vill.....

Men nog om det. Jag vet fortfarande inte hur det blir med skolan, hoppas på att det kan lösa sig iaf, eftersom det är detta jag vill. Men som tur är så har jag en mamma som hjälper mig så vi ska nog lösa detta :)

Imorgon då så ska jag ju ha OriflameVisning här hemma, så är du sugen på att komma och kolla vad vi har att erbjuda just dig så är det bara att titta förbi vid 18 så finns allt på plats och det är bara att klämma och känna.

Men nu ska jag nog gå och sussa kudden, imorgon ska jag kolla på cykel, städa och åka till forshaga och hämta alla produkter. Sen ska jag faktist slänga in litte plugg på förmiddagen också. Och en promenad bort till Wafab och kolla vad alla delar till mammas bli kostar :)

Natti Natti


Åter tillbaka :)

2010-09-02 @ 12:48:29, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det var ett tag sedan man skrev här nu, och mycket har hänt sen dess. Vi har flyttat till en ny lägenhet dock endast 300 meter därifrån vi bodde innan. Men iaf, den är större och vi har både inglasad balkong ocg öppen spis.

Jag har börjar på skolan och tillbringade gårdagen i Skövde som en annan jag vet inte vad. Från börjar trodde jag att GPS:en visade fel så jag åkte till ca,pus och d'är visade det sig att jag var på rätt ställe. Kom 5 minuter sent, men bättre det än att inte dyka upp över huvudtaget.

Men sen är det massa annat som inte riktigt har fastnat eller som jag kanske bara inte förstår.

  • Hur ofta ska vi vara på campus ?
  • Måste vi åka till Lidköping ? Känns lite ovärt att åka 20 mil för 2 timmars sem ?!
  • Hur funkar allt på nätet ? Men alla sem som skall vara via teve eller annat tjafs ?
Ärligt så trodde jag inte att det skulle vara så här krångligt att läsa på Distans. Men igår när vi satt på introduktionen så verkade inte dom två åren som utbildningen är värst långa. Och det bästa är att det blir praktik från v.44 fram till v.2 vilket jag verkligen ser fram emot. Och eftersom detta är något jag verkligen vill så får jag bita ihop och försöka fixa detta, eller ja. Jag ska fixa detta.

För er som inte vet vad jag ska läsa så jag jag bli butikschef. Något jag drömt om länge. Så nu ska jag fixa detta.



Men nu mina kära vänner så ska jag fixa lite här hemma medans jag försöker få tag på tanten på skolan som kanske kan förklara ett och annat för mig :) Duscha ska jag göra, diska och helst dammsuga också då katterna har lekt hela natten så det lugger pälstussar i hela lägenheten. Och sen ska jag göra lite mat till min arbetande man som kommer hem vid fyra tiden. Idag ska det bli Bacon, stekt ägg, hemmagjorda köttbullar, vita bönor och stekt grillkorv som är skurna i småbitar.

Och jag lovar att det ska inte dröja så länge innan jag uppdaterar igen :)