Navigation


RSS: inlägg



20100311

2010-03-11 @ 15:59:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då är man hemkommen från skolan igen. Matten kändes bra och resentionen i engalskan kändes också bra. Fick också svar på provet vi hade innan lovet och ett starkt G blev de, så jag är allt nöjd :)

Annars så va jag in på Cubus en sväng och hittade två par byxor som fick följa med hem, bilder kommer lite senare. Hittar mycket bra där nu, till bra priser för ett fattig student. Rea på allt eftersom dom stänger snart. Hoppas på att man hinner dit igen innan.

Nu ska jag kolla på tv:n och äta upp min yoghurt :)


Starta eget ?

2010-03-09 @ 20:20:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Som många kanska vet så vill jag öppna en egen butik, kanske med smycken och smink. Eller med hem inredning. Riktigt så långt har jag inte utvecklat mina tankar, men dit ska jag komma.
Tänkte att jag skulle ta mig till abf någon dag och kolla möjligheterna :)
Inom en snar framtid så kanske jag äger en egen butik ;)


Fick mina paket från Oriflame förut, så nu är alla kvitton klara och jag är nu redo för nya beställningar från pågående katalog, har du inte katalogen hemma så kolla här så är det bara att mejla [email protected], med artikelnummer, sida och pris. Även namn och telefonnummer så klart :) Så ska jag se till att du får det du vill ha :)

Eller vill du bli konsulent och tjäna 20% på det du säljer ? Vara med i spännande tävlingar ? Och träffa nya vänner :)
Då tycker jag att du ska höra av dig till mig :) Du har inget att förlora !

Passa även på att boka en visning hemma hos dig, du som värdinna har 20% på allt du handlar just då :)



Nu ska jag hämta en skål med glass och sätta mig brevid min älskling och kolla på tv :)


20100309

2010-03-09 @ 10:26:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu va det nästan en månad sen man skrev sist, men vad gör det. Mycket har hänt och mycket skall ej nämnas här ;)

Men jag kan iaf säga att i natt så gjorde jag dagen goda gärning, Camilla ringde och va helt till sig över att hästarna hade rymt, vem är inte snäll och sätter sig i bilen. Åker till grums, och hjälper till att leta efter dom ? Joo, det var jag. Hästarna hittades och vi kunde lugnt åka hem och sova igen :)


Igår va det ju också premiär på nya säsongen av Svenska Hollywood fruar, och det kan man ju inte missa ;) Men den där Anna Anka måste ju ha en graft fel, fast det är ju inte först nu som jag kommer på det. Men jag tål bara inte att se henne, hon är bara för mycket.



Men nu ska jag göra mig iordning och dra mig in mot stan, måste fixa naglarna innan jag går till skolan för att ha matte :) Hoppas på att dom ringer om jobbet idag ockdå :)