Navigation


RSS: inlägg



20100618

2010-06-18 @ 12:53:43, Allmänt, , Kommentarer (0)

Blev inget mer skrivande igår. Va med Tina och hennes pappa ut i båten en sväng :) Hon va ju så kaxig över att hon kunde åka wakeboard, men det tod allt sitt lilla tag och många försök innan hon kom upp. Men jävlar vad jag skrattade, nu ska hon få testa vattenskidor också :) Ska bli riktigt kul att se :)

Håller på att packa ner lägenheten lite smått. Alla prydnadssaker och glas. Sånt som vi inte kommer att behöva innan vi flyttar vidare. På måndag får vi reda på när vi blir av med lägenheten och när vi kan flytta in i den nya. Jag bara längtar tills den dagen. Då kan man göra som man vill och behöver inte vara rädd över att man måste betala massa pengar för att man satt upp en hylla eller en tavla. Och så får vi det precis som vi vill ha det :)

Men nu ska jag fortsätta att packa innan jag åker till jobbet, och idag är det Väse som kallar på mig.


SooLong


20100617

2010-06-17 @ 10:20:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är en ny dag och åter igen ska jag spendera den på Skutan. Hade roligt igår iaf, kul att nästan alla lärare kom. Så det blev lite dagspels spelande och många fina minnen som vi pratade om.

Läste på NWT igår när jag kom hem, och hittade en intervju som dom gjort med min gamla serverings lärare. Han skall vara med och servera på Viktoria ocg Daniels bröllop. Men han har ju jobbat hon vår nuvarande kung och vår förra kung, så det blir ju inte speciellt nytt för honom. Så han va ju tyvärr inte med igår. Men jag önskar honom all lycka i världen som får chansen att göra det här.

Men nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet en stund :)



SoooLong


20100616

2010-06-16 @ 12:31:49, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är en ny dag och alla mina gamla lärare kommer och ska äta på Skutan. Jag kan verkligen rekommendera er till att åka till skutberget och testa båtpizzan där, den är gjord på skrädmjöl och är supergod :) Verkligen något som jag rekommenderar.



Så åk dit och kolla läget och käka en pizza :)


Som ni kanske läste igår så va Lotta här och fixade sina naglar. Så är någon sugen på långa fina naglar eller kanske bara lägga på lite färg så är det bara att höra av sig :)



Nu ska jag göra mig iordning och så ska jag åka till skolan och lämna tillbaka lite böcker och sen funderar jag på som jag ska åka till Helene och sola lite :) Vore skönt.


SoooLong


Kvällen,

2010-06-15 @ 22:19:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu är Lottas naglar klara och så är även jag. Allt är bort plockat och jag kan inte säga hur mycket jag längtar tills att vi flyttar så att jag kan ha alla saker på samma ställe och inte behöva flytta på dom hela tiden. Men det kommer, och så det ska bli så himla skönt då.

Förövrigt så var dom här och tittade på lägenheten förut och dom såg supernöjda ut. Hon skulle ringa imorgon när dom hade pratat med huresvärden och så. Då vet vi när vi kan flytta och då är det bara att ringa till banken och boka tid för att fixa resten som fixas skall innan det är tid att flytta ;)

Men nu är fotbollen snart klar, min kära sambo har fått för sig att titta på fotboll nu. Kan ju bara tillägga att det har han aldrig gjort under den tiden somvi har varit tillsammans iaf ;) Men vill han göra det nu så får han väl göra de :) Men jag kan med gott samvete säga att nu blir det sängen för min del iaf, ska jobba imorgon och det är mina gamla lärare från Tullholmen som kommer på besök. Alltid roligt ;) Så det gäller att vara på hugget.

Men hör ni imorgon :)


SooLong


20100615

2010-06-15 @ 13:45:30, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är man ledig, men inte så pass ledig så man bara kan ta en dag i soffan. Här ska packas. Kommer ett par och kollar på lägenheten sen, hoppas hoppas hoppas att dom tar den. Då är det vi som flyttar senast 1 Augusti. Och det klagar inte Jag över iaf, men ändå.

Igår så jobbade jag hos Robban, och roligt hade vi. Och lika kul ska vi ha imorgon. Men åter till gårdagen. Vi va ju till banken igår anngående lånet på lägenheten, så nu är det klart. Bara att vänta på att få ett datum som vi kan flytta. Men fick vi även reda på att vårat topplån inte kommer hamna på 87000:- utan på 27000:-. Snacka om att det kommer bli skillnad på hyra här och där.

Men åter till dagen. Så det kommer då några och kollar runt i lägenheten, och sen kommer Lotta och här ska göras naglar. Jag ska ringa Tina sen också och kolla om hennes kompis kanske skulle kunna sätta i löshår på min för en billig peng också. Hoppas, blev bara så sjuk sugen på hårförlängning, och eBay is the skit ;) Där kan man verkligen hitta allt :)

Men nu ska jag börja plocka lite, och det kanske kommer lite bilder sen.


SoooLong


20100609

2010-06-09 @ 09:00:30, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu var det ett tag sedan igen, men gud vad saker det har hänt :)

Vi har fått lägenheten som vi va och tittade på, så imorgon ska vi till mäklaren och skriva papper. Idag ska vi till Stiftelsen-Karlstadhus för att säga upp lägenheten och på måndag ska vi till banken och skriva alla papper där. Det sista som är kvar sen är att se när vi får lämna vår nuvarande lägenhet och flytta in i den nya. Jag skulle självklart kunna flytta in redan idag :) Men så blir det ju inte.

Förövrigt så va Malin här i måndags och fixade sina naglar, blev inte någon förlängning utan vi satte lite stenar och sånt på. Men hon blev nöjd och jag blev nöjd. Skit snyggt. Synd bara att jag glömde att ta bilder på de. Men bilder på annat kommer så småning om.

Vill du ha sommatfina naglar ? Säg till så fixar vi det :)

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen kanske jag börjar packa lite, eller iaf börjar bära ner lite lådor och kolla vad som finns i ;)

SoooLong