Navigation


RSS: inlägg



20100217

2010-02-17 @ 13:20:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ännu en lektion är avklarad. Inte värst kul att sitta och prata om Kalla Kriget. Men jag antar att det är sånt som man måste läsa på komvux, så jag sitter där. Anteknar allt som han säger och så gör jag provet och hoppas på det bästa.

Igår så fick jag mina produkter från Oriflame, vilket jag sett fram emot. Nya katalogen för denna period men även katalog för period 4. Kan bara säga att vill du ha en pumaväska så får man snabba på. Finns bara i ett begränsat antal. Jag ska dock ha en sån. Sen så va det mycket tränings grejer med också. Även dom är det begränsat antal på.
Så kommer du på visningen imorgon kan det hända att du får en smygtitt i nästa katalog :)

Förövrigt så ska jag nu lägga mig i soffan och läsa lite, kanske kolla lite på matten också.
Sen blir det cykel och core ikväll. Kommer somna som en stock efter det passet.


Älskar dig <3


20100216

2010-02-16 @ 13:17:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Måste bara säga att alla hjärtans dag blev lyckad även i år.
Vaknade efter att ha varit hos Daniel halva natten, år frukost och tog en sväng till Säffle. Hälsade på Yvonne och Uno och fick lite fika i magen. Sen blev det hem igen och packa väskan för att dra sig vidare mot mammas residens och få lite mat i magen :) Kvällen avslutades med att jag satt framför dumburken och gjorde klart mitt arbete i Företagsekonomi. Halv ett var jag klar, och jag kommer inte vara optimistisk om inlämmningsuppgifter igen. Det går inte på två timmar har jag lärt mig.

Igår var jag i skolan och hade engelska. Hem och laga mat för att senare hämta upp syrran och Malin för ännu ett Yoga pass, vilket jag kände va behövligt. Kanske skulle sätta på lite lugn musik och ta fram mattan för att göra lite övningar. Tror jag skulle må bra av det.

Sen idag så var det återigen skolan och idag va det samhällskunskap som stod på schemat. Fick reda på provresultatet och fick ett starkt G. Men om jag försöker formulera svaren bättre så har jag ett VG vilket jag tycker är ett bra betyg. Så det ska jag satsa på.
Så nu ska jag snart sätta mig med matten och se om jag förstår något. Sen ikväll är det oriflame möte också.

Glöm inte att boka en visning, riktigt bra priser för värdinnan :)



Hittade förövrigt en ny smyckessida när jag kollade runt lite.
Riktigt bra priser och mycket fint som man vill klicka hem. Men det får vänta lite tills man vet vad man får i lön och hur mycket man måste lägga undan för att klara resten av terminen.


Bilden lånad från Mihi.se


Nu blir det lunch :)


20100113

2010-02-13 @ 12:31:06, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu är lägenheten städat. Katten borstad och vi ska strax bege oss till systembolaget för att inhandla kvällens godis :)
Sen blir det Segoltan och till min mor och äta i morgon.

Blev inga bilder igår då jag som vanligt glömde kameran. Men idag ska den med och hoppas på bra bilder ikväll.
Plocka färdigt det sista kanske  ?


20100112

2010-02-12 @ 15:49:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu framför datorn och gör lite research för uppgiften i Företagsekonomi.
Jag är ju själv inte förvånad över att den inte är klar.

Annars så va det prov i samhällskunskap idag, känns som att det gick bra.
Kan ju bara hoppas på det bästa. Men det var ju mycket med som vi typ gick igenom för ett par dagar sen.
Så lätt att det blev G iaf. Då blir jag nöjd.

Även varit på stan och köpt present till älsklingen för söndag. Fick min idag ;) Stora röda rosor som stod vid dörren när jag kom hem från stan, han är allt underbar han :)
Blev en sväng till AMS också, så nu är man inskriven och hoppas på ett extra jobb som jag faktist vill ha.
Men jag ska ge mig ut på stan till veckan och dela med mig lite av mig själv till alla butiker. Någon måste ju nappa tycker jag.

För övrigt så bjuder kvällen på rally. 19:30 intar vi färjestad men innan dess så ska vi tvätta klart och kanske äta något. Men nu ska jag försöka bli klar med denna uppgift och sen ner i tvättstugan igen....

Bilder från rallty kommer kanske senare i kväll eller imorgon!


20100111

2010-02-11 @ 15:30:43, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag så kan man väl inte säga att jag har gjort något vettigt. Fast ska ju börja med Företagsekonomin nu, så att den blir klar någon gång.

Igår så gjorde jag också mitt första träningpass på länge, + till mig :)
Klart att Malin väljer att köra BodyPump. Kroppen höll ju på att gå i tusen delar. Men jag trodde ju att jag skulle ha ondare i kroppen än vad jag har idag. Bara låren som tar död på mig. Men i dag så blir det PowerYoga i 75min med Malin, sen blir det plugg resten av kvällen inför provet imorgon.

Förövrigt så la jag en beställning på Oriflame idag. Bla detta :)



Här hittar du den nya katalogen, så hittar du något som du vill ha ? Skicka då iväg ett mejl [email protected] så ser jag till att du får det du vill ha.
Jag kan varmt rekomendera Tender Care på sidan 63 för ednast 9:-.
Men också Hand Cremen på sidan 113 för 49:-




Vill du själv bli konsulet och få 20% på allt du handlar, då är det bara att skicka ett mejl.
Eller vill du dra i hopp ett gäng och jag kommer hem till dig och visar våra produkter i aktuell katalog så att ni får känna och klämma ? Bara att säga till så kommer jag med produkterna.
Bara att mejla [email protected] eller att ringa 0735-135334


Nu ska jag göra mat innan jag åker och hämtar Malin för 2 timmar på gymmet :)


FöretagsEkonomi ? Nej tack....

2010-02-09 @ 19:15:25, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag har ju en uppgift i företagsekonomi som jag inte förstår hur jag ska göra den. Kul detta med att läsa saker på distans så att man inte kan träffa en lärare som kan förklara för en vad man ska göra. Men jag får väl se hur det går, kan ju inte gå annat än illa ju :)

Sitter som klistrad framför datorn just nu, dröjer ju inte länge innan vi beställer en resa nu. Hoppas på att det blir i Juni, orka vänta längre ? Blir så sugen när jag ser alla bilder på dom olika hotellen. Om det ändå kunde bli sommar så man kunde åka iväg. Vill ju inte ha skolan ivägen heller.

Imorgon ska jag till systemet när jag och Malin har varit och tränat, för att se om jag har jobb eller inte under sommaren. Annars kan det vara ett bra tillfälle att börja söka känns det som. Många som kommer vilja ha jobb i sommar, ett nytt extra jobb vore inte heller fel. Kanske ska ta en dag nästa vecka när jag inte har fullt upp med prov och inlämningar hit och dit.

Föesöka sätta sig med FöretagsEkonomin iaf.


GLÖM INTE ATT BOKA DIN EGEN ORIFLAME VISNING, MÅNGA BRA ERBJUDANDEN I NYA KATALOGEN.
Lr varför inte själv bli säljkonsulet och tjäna lite extra pengar på lätt sålda produkter ?

Som säljkonsulet har du 20% på allt du handlar. Mycket bra hobby lr vid sidan av ett annat jobb.
Bara att mejla om du undrar mer :) [email protected]

Mer information om Oriflame och våra produkter hittar du HÄR


20100209

2010-02-09 @ 15:13:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då va dagen i skolan avklarad. Tittade på en film en film och jeanstillverkning i kina. Hemskt att se under vilka förhållanden dom jobbar, och hur lite dom får ut i lön eftersom ett par byxor inte alltid är så billiga.

Sen så skulle jag ha varit iväg och tränat också, men jag tar ett pass med Malin imorgon efter skolan ist, mycket lättare när man är 2 ju ;) Varit ute med hunden (som kom i morse) och nu senast så la jag in Oriflame beställningen också.

Förresten så ska jag ha visning av Oriflame produkter här hemma den 18/2 klockan 18:00. Vill du komma så är det bara att skicka iväg ett mejl till [email protected] eller lägga in en kommentar. Kommer vara mycket bra erbjudanden :)

Annars så ska jag sätta mig och försöka göra uppgiften i FöretagsEkonomin nu. Se hur det går :)


20100208

2010-02-08 @ 08:22:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

Som vanligt ett tag sedan man skrev här. Men har inte haft tid då min matte kurs har börjat och jag inte fattar något. Mindre kul kan man säga, men det löser sig :)


Ska komma ihåg att påminna om att idag är sista dagen att beställa från Denna katalog. Hittar du något så är det bara att kommentera lr skicka ett mejl till [email protected] men nummret för varje produkt.


Nu blir det frukost och skolan :)