Navigation


RSS: inlägg



20100531

2010-05-31 @ 13:12:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det sista Maj och idag är också sista dagen i skolan för denna termin. Dock så månste jag tillbaka till skolan på torsdag och göra om provet i matte, men nu ska jag plugga som fan på det och hoppas på att det går vägen så jag slipper läsa matte B till hösten också. Tycker inte att det är så roligt då.

Men jag fick iaf G i EngelskaB. Snacka om att jag blev lycklig ;)

Men nu ska jag ta och äta lite mat och sen blir det skolan igen och ha matte.


20100527

2010-05-27 @ 14:44:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

Snart får jag hem saker i min brevlåda. Betalningen är bekräftad och tillveckan är det jag som får mina saker för att börja förlänga naglar. Har ju alltid varit inne på Tradera och kollade och där kostar det multum att köpa saker. Sen va jag in och kollade på eBay och insåg att det var så mycket billigare. Så eBay är mitt nya inköpsställe :)
Så nästa vecka kör jag igång, men jag kommer inte ta ut så höga summor utan bara så det täker kostnaderna som blir att köpa hem det hela. Jag är ju som sagt va inte utbildad.

Så vill du ha långa och fina naglar lagomt till sommaren så mejla mig [email protected] för att få reda på vad det kostar. Jag kommer att använda mig av både Acryl och Gel.

Men nog om det. Jag fick ju jobbet i butiken på Väserasta. Och jag jobbade förra veckan och har jobbat hela veckan fram till nu. Ska jobba ikväll och ledig imorgon och jobba hela helgen :)


Så nu ska jag in i duschen och sen blir det jobbet :)


20100512

2010-05-12 @ 08:14:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Helgen har passerat och nu är det sista dagen innan lång ledighet.
Helgen har spenderats i Segoltan med god mat, gott sällskap, tak läggning och lite ridning på det också.
Fan vad jag har saknat ridningen alltså. Blir nog att åka ut och rida Scocco nåon dag.

För övrigt så va det nationelltprov i måndags, matte och lägenhetsvisning igår och idag blir det ytterliggare ett nationellt prov och sen intervju. Det va så roligt när hon ringde för jag hade sökt en tjänst i köket, men nu behövde dom akut en i butiken, så det är väl där jag hamnar i sommar. Men det är pengar och jag blir nöjd iaf :)


Till veckan får jag hem nagelsakerna också. Så är det någon som vill ha långa fina naglar så är det bara att säga till. Kommer ha många olika färger att välja bland :) Kommer inte ta ut ett över pris heller. Eftersom jag inte är utbildad uten gör det för att jag tycker att det är kul. Anledningen till att jag ens kommer ta betalt ät för att det ska gå runt med materialet.

Men nu ska jag hoppa in i ducshen och sen göra mig iordning :)

Soolong


20100507

2010-05-07 @ 11:00:49, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ny dag nya möjligheter.
Har precis skrivit klart alla ansöknings blanketter inför sommaren och hösten på komvux. Nu är det bara att hoppas att jag får tillgång till att läsa dessa kurser. Känns inte som att det kommer bli värst mycket jobb för mig i sommar. Vore skönt att slå två flugor i en smäll och plugga sammtidigt som man har sommarlov och få pengar på det också.

Så nu ska jag göra mig iordning för att åka till skolan och lämna dessa papper och sen sätt amig i bibblan och göra klart ett arbete som Magnus ska ha och sen hem och fortsätta med företagsekonomin.

Men skriver mer i eftermiddag sen =)

Soolong


20100506

2010-05-06 @ 08:38:38, Allmänt, , Kommentarer (0)

Heej,

Nu var det ett tag sedan man skrev igen, men har varken haft lust eller tid.
Mycket i skolan nu och i tisdags så kom vi ju på att det bara är 4 veckor kvar i skolan, BARA 4 VECKOR !
Hur i hela fridens namn skall jag fixa det, sammtidigt som man har panik över att inte ha ett jobb i sommar, lr ja jobb jobb, jag jobbar ju nu mer extra på biltema. Men jag vet ju inte hur mycket det kommer att bli där heller. Men iaf, vi letar en ny lägenhet. Vi ska köpa en lägenhet med andra ord. Jag skall köpa hem massa saker för att börja göra naglar, så känner du dig sugen på nya långa fina naglar inför sommaren ? säg till !

För övrigt så vet jag inte vad jag mer ska skriva, ska ju dra mig iväg till skolan nu. Matte och Engelska som står på schemat idag. Sen ska vi åka och kolla på ytterligare en lägenhet som jag vet att jag vill ha. Och sen åker vi och handlar lite. Sen har jag lite skolarbeten framför mig ikväll. 3 st i samhällskunskap, 1 i företagsekonomi och 2 i matte. Och som grädde på moset så ska jag börja med psykologin.

Skall även ta med alla papper till skolan, om hösten alltså. Men jag hoppas att jag kommer in på linjen som jag vill gå. Det är min högsta drömm just nu, hoppas hoppas hoppas. Bara väntar på ett mejl där det står.
Grattis, du har kommit in på linjen och har nu ett år av studier framför dig.
Så det är bara att hålla tummarna. Nu ska jag göra mig iordning.

Seeeya