Navigation


RSS: inlägg



20100127

2010-01-27 @ 15:57:24, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu här ock lyssnar på Rihannas- Russian Roulette.
Bara älskar låten, klart den bästa som hon gjort hittils. Sitter och gör en musiklista på Spotify.
Så det blir mest massa ganla godingar.

Måste säga att det är så himla kul att det snöar igen, NOT!! Men det är väl bara att gilla läget. Inte så värst kul när jag va ut med hunden förut. Men det är väl det man får ta nu när man sitter hemma efter skolan i stället för att göra något nyttigt. Men det brukar ju inte sluta så bra när jag gör saker efter impuls. Igår gick jag till min tatuerare för att jag skulle få en ny stav till mitt öra eftersom den har försvunnit bakom sägen. Och när jag ändå satt där i stolen, jo men klart att det blir ett hår till :) Ont som fan gör det, men hoppas på att det släpper snart :) Men tillbaka till denna snön. Tittade på en intressat film på lektionen dag, och jag kan säg att det är så lätt att ta till sig saker när man vet att man kan göra något åt det. All forskning som finns om allt som har med växthuseffekten så är det ganska klara siffror dom får fram. Intressant tycker jag. Filmen va iaf gjord av Al Goren som har haft en fot i detta sedan han började på colleges. Idag är han femtio och ser fortfarande hur våran planet försämras för var dag som går. Både du och jag kan göra något för att rädda våran planet. Annars så kommer det inte finnas någon planet till dom som lever sitt liv på denna jord efter oss. TÄNK PÅ DET !




Men för övrigt så är det väldigt nära att vi ska beställa resan till Turkiet. Allt hänger på om Charlie och Jörgen ska med. Men vi åker ju iaf, men vore ju roligare om dom följde med. Men för våran del så blir det nog 2 veckor ändå. Inte värst dyrt att åka dit och inte så dyrt att leva där nere heller. Men iaf, det är en fyrstjärnigt hotell i Alanya precis vid havet med ALL INCLUSIVE för endast 7800 kronor. Klart att vi tar det.






Jag tycker att hotellet ser underbart ut, så får hoppas på att Jörgen blir övertygad så vi kan boka snart :)


Nu ska jg vänta på min sambo och sen åka och handla lite


20100123

2010-01-23 @ 11:00:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det lördag, vilket innebär att det är hockey idag :) Färjestad-Linköping och matchen skall ses med pappa och mina syskon. Fredrik ska ju på matchen med selga. Så jag fick gå med någon annan.




Skönt va det att sova idag också. Inte sovit så länge på jag vet inte när. Men halv elva gick ögonen upp så nu sitter man här eftersom älsklingen spelar tv-spel. Men frukos snart vore ingen dret, lr pizzan som blev kvar efter igår. Se vad jag är sugen på. Nee, göra något vettigt kanske ?


Sängen

2010-01-22 @ 23:07:37, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu ska vi inta säng läge och imorgon blir det sovmorgon :) Det tycker vi så klart om.

Kvällen blev mycket lyckad med Pizza och kladdkaka, men magen tyckte dock inte om pizzan. Farligt är testa nya ställen när man tycker om ett annat ställe. Men nu vet jag ju att vi inte ska beställa därifrån mer.

Nya Kurre filmen är dock att rekommendera, jag tyckte att den var bra även om dom andra tyckte att den mätte sig lite med cellisten, men den var ju verkligen kass. Men denna va riktigt bra.





NattiNatti !




Oriflame och Zumba

2010-01-22 @ 19:23:35, Allmänt, , Kommentarer (1)

Igår så va ju det efterlängtade mötet med Oriflame. Så nu är det bara att sätta fart med att sälja så man får något för mödan man lägger ner på det. Men det ska jag fixa. Nu när jag pluggar så ska jag gå in helhjärtat med att säja. Idag så har alla som bor i samma hus som oss fått en varsin katalog, så vi får väl se i slutet av perioden om det kommer några beställningar.

Men för övrigt så finns det en produkt som jag vill rekommendera för alla. Och det är Oriflames Hand Creme som bara är hur underbar som helst. Den går fort in i huden och klibbar inte som många andra gör. Så vill du ha fina och mjuka händer så är denna hans creme något som jag verkligen rekommenderar. Den kostar 59 kronor för 100ml. Men det är värt pengarna kan jag lova. Så är du suger så är det bara att slänga iväg ett mejl lr lägga in en kommentar.


Vill även du bli säljkonsulent och tjäna egna extrapengar som jag gör ? Men mig så fixar jag detta... [email protected]


Sen så har jag ju funderat på att börja träna. Men jag vet att jag aldrig kommer att komma iväg till ett gym så nu ska jag faktist testa Zumba tänkte jag. Värt att testa om det funkar. Så detta skall införskaffas när lönen kommer.




Men nu blir det Pizza och trevligt sällskap, och självklart en Walle-film :)


20100121

2010-01-21 @ 14:02:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man varit iväg och pratat med studievägledarna på komvux nu också, så jag behöver inte läsa matte på distans och det är en lättnad kan jag säga. Vad tänkte jag med när jag trodde att jag skulle klara MatteB&C på distans på en termin :) Men nu är det fixat och så får vi se vad det blir med Matte C sen, men det märks.

Inte heller har jag haft tid att blogga den senaste tiden då jag har lagt full vikt på att fokusera på hur jag ska göra i skolan. Men det kommer bli bättre nu när jag vet hur jag kommer att vara i skolan och hur jag kommer att göra med dom två kurserna som jag ska läsa på distans. Företagsekonomi kommer nog bli en hitt. Så om jag inte kan läsa Matte C under sommaren så blir det ju det till hösten och då slänger jag in ännu en termin med Företagsekonomi B också.

Så nu ska jag ta och byta gardinder i vardagsrummet och kanske baka dom kakorna som jag har sagt så länge att jag ska baka. Men det blir nog bra. Nu får vi ju besök imorgon så då måste vi ju ha något att bjuda på. Så jag får ju en anledning till att baka nu :)


Så nu ska jag koppla telefonen till sterion och pumpa Music för fulla muggar så kanske det går lite lättare :)


20100116

2010-01-16 @ 10:32:53, Allmänt, , Kommentarer (0)

Precis vaknat och ska sätta sig pch äta frukost snart, sen blir det att ta ett ryck i lägenheten och få undan massa saker. Sen beger vi oss återigen till Segoltan men denna gång för att älsklingen ska åka snöskoter :) Lovar att ha med kameran så nu ska få se hur kul han kommer att ha :)

Annars så vet jag inte, fick ju som vanligt med lite saker hem från stan igår. Men inte så mycket som jag har fått med mig hem dom senaste dagarna. Men nu fick det bli frukost. Se om jag hinner uppdatera något mer idag lr om jag återkommer imorgon :)


20100115

2010-01-15 @ 16:11:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag blev det en vistelse på stan med Julia och Dan. Självklart så va Sally också med och man kan ju inte annat än skratta när den lilla godbiten är med :) Men humöret har hon fått av mamma sin.

Sen gick jag och Dan en sväng på stan och in på Clas Ohlsson för att köpa ett stansningsset, men tror ni att dom fanns lr ? Nee, så nu får jag hålla koll på när dom kommer in så jag kan komma över ett så jag kan börja med mina små idér :) Vill du ha ett namn eller ordspråk i halsband lr armband lr något annat som du själv kan komma på ? Lägg en kommentar så kan vi säkert fixa till det sen när mitt set kommer.

Så nu är jag hemma och ska städa lite täker jag, sammtidigt som jag ska komma på vad vi ska äta till kvällsmat :) Fast jag vill ju gå ut och äta ;) Men får se hur det blir med det..


SooLong


20100114

2010-01-14 @ 10:30:06, Allmänt, , Kommentarer (1)


Klockan är nu 10.23 och jag har precis pratat med komvux så nu jävlar. Blir så trött på att dom velar fram  och tillbaka så nu tar jag tag i saken själv. HATAR DETTA!!! Ska det vara så himla svårt att få börja läsa lite ämnen ?


Men iaf, idag så blir det hockey- Färjestad-Modo dock så är ju inte Forsberg med. Men vad hade man väntat sig ? Annars så ska jag ju ta mig till tullholmen snart, få tag på Kerstin och försöka lösa detta problem som har blivit.
Sen ska jag hem och bara vaniljdrömmar ;)




Frulle blir :)




Just det. kolla hit.... Vill du tjäna pengar enkelt och snabbt ? Allt du behöver göra är att gå in på detta sida och registrera dig så är det bara att börja läsa mejl :)


mailpengar.se


20100113

2010-01-13 @ 12:34:38, Allmänt, , Kommentarer (0)

Som vanligt har jag inget att göra, fast ska in till stan med Ida och Emil en sväng sen, gå förbi optikern och fixa mina glasögon och sen blir det fika och så. Igår fick jag svar från komvux också, så jag börjar plugga på TISADG :) Happy mee. Så nu blir det Matte B, Matte C, Engelska B och Samhällskunskap B. Sen till hösten om det går som jag vill så ska jag läsa Ekonomi på universitetet hoppas jag. Skönt att äntligen få komma vidare och få göra något annat. Så nu hoppas jag bara att mina 4,5 år på bk är slut och att jag kommer få ett väl betalt jobb som jag kommer att älska och ha chans att utvecklas vidare på- men riktigt så långt har jag inte kommit än, men det går ju att drömma :) Så nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen så man är klar när Ida ringer och säger att vi kan bege oss mot stan :) Boka tid för nagelförlängning blir också :) Hadé så länge


Bad dax :)

2010-01-11 @ 18:19:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu när vi har invigt barbordet genom att ha suttit där och ätit mat, Kalle B har varit här och hämtat sina saker så är det tid för att ta sig ett varmt bad för att sen mysa ner sig i soffan och kolla på tv.


2010011

2010-01-11 @ 15:35:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ett tag sedan igen nu ju, men nu har jag bara inte haft orken till det. Men ett tag framöver så kommer det finnas både ork och tid då jag inte vet vad jag ska göra under januari. Men jag hoppas på att få läsa upp lite ämnen så jag kan läsa på universitetet sen. Men annars så har jag varit duktig idag, varit både i skoghall och på drottninggatan och lämnat CV och båda ställena verkade positiva så det är bara att hålla tummarna. Så nu försöker jag få tag på tanten på komvux och se om hon har några svar till mig. Snart ska jag hämta älsklingen och sen blir det mat. Men lax och räkor blir det idag :) Musigt, sen blir det nog soffan skulle jag tro. Men nu ska jag ringa igen :)


20100106

2010-01-06 @ 12:35:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Som många vet så tycker jag om tatueringar och har ju själv gjort ett par genom åren, den senaste tog 6 månader att få klar. Fast klar kan jag ju inte säga att den är, men det är färdigt påbörjat i alla fall. Och jag har ju hittat min tatuerare efter den tredje och jag kommer att fortsätta hos honom också. Och nu vill jag ju göra en ny, och jag har ju två stycken som jag vill göra. Dels så vill jag ha mitt stjärntecken i nacken och helst med ett lejon bredvid också. Och sen vill jag ha symbolen för man&kvinna på handleden och något krimskrams runt det. Men det skall finnas ekonomi till det också, så jag har kommit fram till att jag ska betala att som jag står och betalar på och sen så ska jag spara för att kunna göra dom här två. Men även till att kunna fortsätta på mina kära rosor. Men det dröjer nog ett tag tills jag fortsätter med dom, mycket annat som skall göras först. För övrigt så händer det inte alls mycket idag, städa ska jag göra. Rensa på lite saker, fixa i ordning på förrådet och så. Sen så ska vi åka och handla och sen blir det nog bara soffläge skulle jag tro. Älsklingen är ju iväg och ÄNTLIGEN byter avgassystem på bilen :) Men nu ska jag fixa i lägenheten :)


20100105

2010-01-05 @ 17:13:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Som vanligt så har jag ju jobbat idag, men bara ett kortpass mellan 7-10. Tråkigt när det inte finns så mycket att göra och när man körde igenom allt igår eftersom det inte var så mycket att göra då heller. Så idag så har man mest gått och strosat runt och väntat på att tiden ska gå. Annars så har man legat i soffan och tittat på Tv, och sovit en blund. Ätit lite mat och sen sovit igen. Så nu ska jag snart bege mig mot duschen och göra mig i ordning eftersom vi ska ut och äta ikväll. Men återkommer imorgon med nya uppdateringar, så ha en fortsatt trevlig kväll. För det ska jag ha i alla fall


20100104

2010-01-04 @ 22:23:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Får börja detta inlägget med att säga Grattis till min kära lillebror som fyller 18 år idag, hoppas att du haft en riktigt bra dag. Annars så har man jobbat idag, hoppas på att man får bli kvar. Kul och se vad chefen säger när han kommer tillbaka från NYC :) Sen så har jag ringt och skällt ut komvux och hoppas på att det löser sig. Ska ringa på måndag och hoppas på att hon har ett svar. Sen så hade alla oriflame saker kommit också, så det blev att sätta sig och sortera det i olika påsar och räkna i hoppa allt som alla skulle betala och vad det blev tillsammans och hur mycket jag själv skulle betala :) Hoppa att det blir lika fina summor den här månaden också :) Då blir jag nöjd iaf. Men nu ska jag tala om att sängen väntar, jobba imorgon. Införskaffa diverse saker från maxi, messa alla om att deras saker har kommit och hur mycket jag vill ha för det samt att jag ska vara sminkad och klar klockan 19 för då kommer Micke och Eleonor och hämtar mig och älsklingen för att Micke och Fredrik har en överraskning åt oss. Jag tror ju att det är middag lr något :) Så nu säger jag god natt för denna dag, och hoppas på att morgondagen blir lika spännande :)


20100103

2010-01-03 @ 19:09:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nytt år med nya möjligheter :) Det kan man ju lugnt säga att det är i år, därför tror jag att detta året kommer att bli ett av dom bästa får jag hoppas. Skola, nytt jobb och bara massa tid med min älskling. Det nya året invigdes på Ferrytown efter att ha jobbat i 10 timmar. Blev god mat och ett och annat avslöjande ;) Men vi får tacka för trevligt sällskap för denna gån och nästa nyår firar vi på Wåxnäs om det blir som planerat. Så nu har jag varit ledig i 2 dagar och i morse var det tid att kliva upp ur sängen och göra ett pass på BK, med en kyl som fortfarande inte fungerar och Grums som har en broiler och brinner. Anton som inte vet vad han ska göra för att alla dörrar till restaurangen är öppna när dom ska vara låsta och larmade, personal som ska jobba men som inte dyker upp och Malin som inte alls kände för att jobba idag. Som sagt, en helt vanlig dag på Burger King med andra ord. Så med det så har jag gjort mitt sista pass på BK för 3 veckor framöver då jag ändå ska försöka få en plats på programmet som jag vill läsa för att kunna läsa ytterligare kurser till hösten. Nytt jobb ska sökas och hoppas på att man får och massa annat. Får väl även ta att ursäkta för den dåliga uppdateringen på senaste tiden då jag jobbat väldigt mycket och väldigt länge så jag har i princip ätit, duschat och lagt mig när jag kommit hem från jobbet. Men förhoppningsvis så kommer det att finnas lite mer tid för detta framöver :) Ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag ha...