Navigation


RSS: inlägg



20091217

2009-12-17 @ 15:06:25, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag så har jag jobbat på systemet mellan 7-10 och ska snart tillbaka för att göra ett par timmar till. Ska bli så skönt att få ut lite mer pengar i januari än vad jag har väntat mig. Kanske kan bli en liten resa då :) Vem vet ? Ringde till rektorn som har hand om den kursen som jag vill läsa, och som det lät på henne så kommer jag med 98% säkerhet att börja plugga i januari. Och plötsligt så blev dagen så mycket bättre :) Hoppas på att få brevet imorgon nu, har ju väntat på det så himla länge ju :( Men nu kommer det att komma, det lovade hon :) Men nu ska jag gå och se om maten är klar.


20091215

2009-12-15 @ 14:30:34, Allmänt, , Kommentarer (1)

Hemma efter en dag på systemet. Mycket roliga dag idag eftersom jag fick sitta i kassan, klart att det blev lite fel men det klarade ju jag galant precis som med allt annat. Jobbigt bara att jag måste räkna alla flaskor och burkar och vad det nu är och samtidigt ha kontakt med gästen, men det kommer nog så småningom :) Sen så ska jag jobba imorgon också :) 7-18,15 :) Roligt pass lr inte med det är timmar iaf, och det är ju det som jag tänker på nu i december och i januari, så jag kommer ju jobba både på systemet och på bk. Och vet ni vad det bästa med att jobba på systemet är ? Slipper ha en tråkig svart keps på mig, jag får ha smycken och håret ned släppt och sist med inte minst, jag får ha målade naglar :) Ni vet inte hur lycklig jag är att jag får ha det.- Har ju inte haft det sen jag och älsklingen va i Tunisien ju. Men hoppas att jag kommer att få ha det lite mer framöver nu :) Men men, kolla på vad man ska äta till middag idag kanske :) Och sen blir det nog att lägga sig i soffan en stund också :)


Sova

2009-12-14 @ 22:00:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu är vi hemma efter en tur till Segoltan med massa planer inför julen, det tycker vi om. Sen så blev det förbi Dalhberg en sväng och nu är vi hemma-. Blir att infinna sig på systembolaget 07.00 imorgon och lära mig kassan. Men nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig i den inte så varma sängen med min älskling som kanske kan få värma mig lite :) Så nu säger jag Natti Natti för idag


20091214

2009-12-14 @ 15:38:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag har man varit uppe med tuppen kan jag säga, hämtade mamma i Grums halv åtta och så bar det upp till sunne. Hjälpte mamma med lite pappersarbete och sen hem till mormor och morfar för att äta lunch och eftermiddagsfika.- Fick lite grejer sålt också :) 500 kronor till kassan, hoppas på att jag kommer upp i högre summor också. Kan vara skönt att få lite extra pengar såhär till jul :) Även om jag vet att jag kommer att få ut massa massa pengar i Januari, då blir jag rik ;) Snart ska jag och älsklingen åka till Segoltan och äta mat, Kalopps hoppas vi på att det blir, han beställde det igår iaf :)Sen blir det tårta och kaffe också :) Britta fyller ju år idag, Grattis Grattis. Men nu blir det soffan och tv:n innan älsklingen kommer hem. Inget kuvert till mig idag, när ska det komma ?


20091211

2009-12-11 @ 09:06:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Skrev inget igår eftersom jag inte riktigt hade tid. Så nu ska jag dra mig iväg till jobbet och hoppas på att vi kan öppna idag. Eftersom vi inte hade öppet på hela dagen igår. Aja, Höres senare :)


20091209

2009-12-09 @ 13:56:36, Allmänt, , Kommentarer (0)

Äntligen hemma från jobbet, va ganska så lugnt idag med duktig som jag är så gick jag inte hem tidigare.- Tänkte att jag skulle få så mycket timmar som möjligt nu när jag jobbar på två ställen från och med måndag. Fin lön jag kommer att få ut i Januari sen och i Februari också för den delen eftersom jag även i början på Januari också jobbar på två ställen :) Idag så kom alla papper från CSN att allt gått igenom, så nu är det bara det sista beskedet som jag väntar på. Hoppas att det kommer innan helgen lr iaf i början på nästa vecka så man vet vad som blir till Våren. Jag hoppas på att jag kommer in nu. Äntligen få komma vidare i livet och få göra något som man verkligen vill. Men nu ska jag börja med maten så att den är klar när älsklingen kommer hem så vi kan åka och in handla resten av alla julklappar så att det är klart :)


20091208

2009-12-08 @ 18:48:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det var ett tag sedan men uppdaterade här nu, men har varken haft tid, ork eller lust till det- och vem vet. Det kanske inte kommer bli bättre med man kan ju alltid hoppas. Just nu så går dagarna ganska sakta eftersom jag går och väntar på ett brev från komvux, hoppas bara att jag får det svaret som jag vill ha. Sen så har jag smått börjat på systemet också, vilket jag tycker är väldigt kul :) Men nu blir det något annat :)