Navigation


RSS: inlägg



Pigg och allert :)

2009-05-30 @ 12:20:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

Även om vi idag sov till elva, och vi va ute igår så är jag ändå pigg och allert.
Har plockat undan allt i vardagsrummet och torkat av bordet från allt som hamnade där  igår.
Sen har vi ätit frukost, städat åt katten och gått bort med tidningar, kartonger och glasflaskor.

Så snart blir de iväg och jobba lite, hoppas på att man får komma hem tidigare. Inte så kul att jobba när de ä 23 grader varmt ute.

Måste bara säga att jag hade grymt kul igår när jag, fredrik och therese satt på Mc´donalds. Therese fick ett skrattanfall och jag vet inte vad de berodde på men, det lät som om hon satte i halsen eftersom hon försökte äta samtidigt. Men de ä väl så de ä. Kul hade jag iaf. Och de va roligt att lida följde med också. Får ta och bli fler gånger tjejer.

Men nu ska man göra sig iordning för jobbet.


Snart är de tid...

2009-05-27 @ 11:30:31, Allmänt, , Kommentarer (0)

Japp, snart är de tid till att packa väskan och dra till Tunisien i 1 vecka, ska bli helt underbart.
Bara två veckor kvar nu, Kiisen och Madde är ju nere nu. Hoppas att dom har de bra.

Denna vecka började förövrigt bra. Stan med Ida, Marre och Therese i måndags och stan med Julia och Sally igår. Och sen blev de såklart jobb och samma idag. Skulle ha varit ledig men 3 timmar gör ju inget. Det är ju ändå under dagen.
Ska ut och gå sen också, och inhandla lite saker som ska med till Tunisien.
Sen imorgon så är de jobb och står högstupp på listan och sen på eftermiddagen så är de shoppa kläder med mammi. Hon betalar dessutom. Skönt med lite nya sommar kläder.

Nej, nu blir de att göra sig iordning till att  gå till jobbet. Börjar ju om 30 min :(


OER !!

2009-05-20 @ 16:58:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

idag kom han :)

de va äntligen på tiden, känns som en evighet med tanke på hur länge vi har gått och väntat. men nu är den väntan äntligen över. sen är ju bara frågan om de gick bra. men får hoppas på de iaf.
annars har man inte gjort så mycket, va ocg köpte barstolar till ett barbord som inte är införskaffat än. men när vi kommer hem från tunisien kommer vardagsrummet vara finito. kommer kännas mycket bra. sen är de bara sovrummet, köket och datarummet, men de är inte så mycket som sak göras där iaf.

just nu sitter älsklingen och sätter ihop stolarna. ser mycket bra ut. sy gardiner också, kanske skulle ta och börja med de ;)


Jobb

2009-05-19 @ 20:00:49, Allmänt, , Kommentarer (0)

idag har man jobbat efter att ha varit ledig i 3 dagar.

inte de roligaste kanske, men pengar måste man ha för att överleva. men iaf, har gått ganska bra idag, förutom att grums ringde förut och sa att dom har oer. vilket innebär att han kanske kommer till oss imorgon. då måste man jobba på sin ledigt dag, men men. de är ju pengar iaf.
annars så har de inte varit så mycket, älsklingen kom hem med en john deere tunna förut, men älskar man han så gör man, då får de komma in vad som helst när de gäller dissa traktorer.

men nu ska de bli äntligen hemma , och bara ta de lugnt !!


Grattis ;)

2009-05-18 @ 19:03:04, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår fyllde älsklingen 24 år!!

mycket att stå i blev de, eftersom vi va på konfirmation innan. mycket trevligt, bara en kvar nu. men de är ju ett tag kvar, så de är inget att vara ledsen över. fick träffa tvillingarna igår också. dom va så små och söta. men dom va snälla som låg och sov iaf ;) men men, glass med maränger och grädde. de va inga fel, va ett tag sedan. sen va de bara hem och ligga i soffan. va ju barnvakt åt emil idag, låg i soffan som vanligt och pratade lite och sparkade lite. men de va trevligt, förutom att skitungen ingte ville äta upp sin mat. men men, de ville nog inte en annan när man va liten heller.

nu ska jag damtorka lite, älsklingen va iväg och köpte en damsugare förut, så de kanske blir att torka golvet också. vem vet, men damtorka blir de iaf, och sen blir de soffan.


Träningsverk va de

2009-05-15 @ 11:13:07, Allmänt, , Kommentarer (0)

kan man ju lugnt påstå. inte så värst kul, men sånt är livet när man beslutar sig för att ända livet och börja träna.

igår va man barnvakt åt lilla emil också. hade mycket trevligt kan jag säga. kom hem, lekte lite. Sov lite, åt mat, tittade ut genom fönstret, pratade lite, vevande med armar och ben. gick en promenad hem till pappa, blev ompysslad. åt igen, och somnade när jag skulle lämna av honom hos andreas.
sen blev de inte så mycket mer, satt i soffan, duschade och gick och la mig. kvällen blev ganska bra.

idag blir det att jobba, ganska länge. men de är ju inte längre än vad jag brukar göra. men de är ju ett dö pass. men någon dång ska man ju gå det också., har ju  inte gjort de på länge. så nu är det bara att sätta igång igen. sen är man jag ledig fram till på tisdag, det känns bra iaf.


nu är det inte heller länge kvar tills vi åker, tre veckor. så inköps lista ska skrivas, vad man ska ha med sig, hämta väskan från mamma. och börja kolla om man behöver införskaffa några kläder innan man åker. men de kommer ju mamma att sköta. hon ringde ju för ett tag sedan och sa att innan jag och fredrik åker så ska hon och jag ut och handla sommar kläder för tusen kronor, inte varje dag man kan göra det då man lever med den budget man gör. så det är uppskattat. tack mammi. men de är bara förutsatt att hon får dubbel lön denna månad, men de hoppas vi på.


söndag blir älsklingen lite äldre också, hoppas att det blir en bra dag. tror de iaf.
nu ska jag göra mig iordning och gå till jobbet, börjar ju om 30 min.


Ny Blogg !!!

2009-05-12 @ 13:47:27, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jahap, nu har man ny blogg igen då. Men va ju tvungen och fixa till den lite innan man kan börja använda den :)

Dagen har varit ganska lugn, sov till tio nästan, diskat städat och plockat lite.

Igår va jag och älsklingen duktiga. Vi bestämde oss för att åka till skutberget och gå eljusspåret, vilket slutade med att vi först hamnade vi på någon naturslinga och sen hamnade vi tillslut på eljusspåret. Ända problemet va att vi gick åt fel håll. Men men , vi fick en promenad på 1,5 timme. Inga fel, gå in till stan idag och hunden på promenad imorgon.

Annars så blir de nog ganska lugnt, soffan med myspys. Som vanligt vill säga :)

Nee, diska igen och fortsätta med de jag höll på med förut ;)