Navigation


RSS: inlägg



20090930

2009-09-30 @ 13:14:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sista dagen denna månad avslutas med att man går ett dubbelpass på jobbet. Skulle ha gått 12-19 på wåxnäs idag, men jag går 15-19 på våxnäs och 21-23 på city. Färjestad-Detroit på LLA idag. Det kommer nog att bli en hel del att göra både innan och efter.

Men iaf, stängde ju med Uffe och Linus igår. Kul att man började med disken när klockan va 21. Men jag var klar med allt vid tolv. Så det var bara att sätta var sak på sin plats och invänta Linus. Det känns så tråkigt att stänga för att tiden går så sakta för att det är så lite att göra på kvällarna, (oftast). Men när man väl är klar så inser man hur skönt det igentligen är att stänga. Inte för att jag bara vill stänga. Men på något sätt är det en befrielse-,
Hemma strax innan ett, duschade och la mig i sängen. Älskligen gick till jobbet och jag sov vidare fram till niio typ när Malin ringde och frågade om jag ville börja senare. Gjorde ju inte mig något eftersom jag inte skulle ha jobbat idag alls. Så det är ju bara extra timmar som jag får idasg. Så jag kanske får ut en bra lön nästa månad också. Inte så länge kvar innan den lönen kommer. Ska bli skönt att snart ha betalat av alla saker som man sitter och betalar på varje månad så man kan göra något annat för pengarna. Typ köpa kläder, skulle behövas nu när det börjar bli höst och vintern inte är så långt borta. Men jackan är införskaffad, och så beställde jag ett par Uggs från HM igår. Barnavdelningen så klart, 149 kr. Inte så farligt för ett par skor som håller värmen när kylan drar in över vårt vackra landskap. Hoppas på lite snö i år också. Vill ju åka skidor i år. Har ju inte gjort det på jag vet inte hur länge. Så Hovfjället får faktist bli i år. Iaf 2 ggr.
Men nu ska jag plocka ur diskmaskinen, damsuga igen eftersom jag har katter som leker så pälsen trillar av och sen ska jag byta sängkläder och lite annat smått och gått.
Tänkte att jag skulle lägga ut bilder på lägenheten sen också. Har ju inte gjort det än, men det kommer.-

Nu blir det att lyssna på Hotwood och AbbA när jag pysslar-




20090929

2009-09-29 @ 15:05:32, Allmänt, , Kommentarer (1)

Dålig jag har varit på att uppdatera den sista tiden, men jag har spenderat på otroligt mycket tid på jobbet i helgen. Allt började med att jag öppnade med Malin i fredags, allt gick bra som vanligt det blev lunch och eftermiddagen kom. Klockan 4 ringer city och säger att dom har OER, jag och Malin kollar på varandra och bestämmer oss för att tillbringa lite extra tid på jobbet på fredagskvällen eftersom han garanterat kommer komma till oss på Lördag morgon. Så fredag jobbade vi 8,30-17,30 och 20,00-23,00 hem och sova lite och börja 06,00 på Lördag morgon. Städade, tod utsidan och sen var det klart att fixa kök och prepp. Klockan närmar sig 10 och Leon kommer in igenom dörren, men ingen Ian kommer. Vå tänker, han kommer nog i eftermiddag. Mycket att göra hela dagen. Men ingen Ian som kom på eftermiddagen heller. Besvika blev vi kan jag ju säga. Men det kändes i kroppen att man jobbat i elva timmar iaf. Sen på Söndagen så började vi 08,00 och va klara med allt till 10. Malin hade gjort en wopper så att den skulle vara klar till 10 om han skulle komma. Hon går ut i resturangen  och ska låsa upp dörren och skriker högt att han är här. Så en Söndag väljer han att besöka lilla Wåxnäs. Allt gick jätte bra. Milkshaken fick vi inger nerslag på. (Brukar få det) Sen så fick vi inte heller någon kritisk och allt va bara frid och fröjd. Sen ska han precis ta upp en krog för att fritösen pipper, vad ser han inte då ? Joo, någon idiot som sänkt ChillliCheese och crispy i samma JÄVLA korg, den människar ska jag dödA. Hade ingen gjort det så hade vi haft en personalfest nu. Men livet kan vara sugit ibland. Men så är det. Bättre lycka nästa gång. Men vi ska vara stolta över våra 84% vi fick. Han åkte ju till Grums på kvällen också så dom slapp honom inte dom heller. Bara 90 dagar kvar tills han kan komma igen.

Sen så i Fredags så va Madde och Kiisen här en sväng. Och sen i Lördags så kom dom igen fast då hade dom Umiz med sig. Så det blev tacos och Monopol på kvällen. Mycket trevligt. Kanske kan bli lite oftare. Synd bara att vi bor i stan och dom blir i Grumset. Men men, kanske går att lösa iaf. Tackar ändå för trevligt sällskap.
I Söndags så åkte vi till Maxi och handlade och sen åkte vi hem till Eleonor och Micke en sväng. Och Inga-Lill fick följa med. Sen igår så blev det inte så mycket. Och kväll ska jag jobba. Stänger idag, med Linus och Ulf.
Men nu ska jag städa lite innan älsklingen kommer hem och jag ska gå till jobbet. Kanske kommer ett inlägg inatt innan jag sover, lr kanske ett på jobbet till och med. Men annars imorgon :)


20090925

2009-09-25 @ 17:41:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nyss hemkommen från jobbet i ett par timmar. Sen ska man tillbaka och greje lite till. Oer hos city, så vi får hoppas på att han kommer till oss imorgon. Ska jobba ett par timmar till idag och så ska jag och Malin börja 6 imorgon bitti. Och sluta 5 på eftermiddagen. Hoppas på att han kommer imorgon iaf, ska se till att klara den nu så att vi också kan få lite pegar och göra något för. Alltid city som vinner annars.

Annars så ska jag och Älskligen åka och handla snart. Bara han kommer hem vill säga. Äta lite mat och så. Hoppas på att det går fort på jobbet sen så vi kan ligga i soffan, lr om han bestämmer sig för att åka till Arvika ikväll.

Men men, sätta mig i soffa och kolla tv och invänta Älsklingen <3


Soffan

2009-09-24 @ 15:38:50, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ligger nu i soffan och kollar på tv. Fredrik och Pelle håller på och räkna på accordet. Men snart blir det mat.
Va till stadium och lämnade tillbaka mina älskade pumaskor förut, fick ett presentkort tillbaka. Så imorgon när vi åker till bergvik och handlar så ska vi gå förbi där och kolla på ett par nya skor.

Ska på mötet sen också, min kära chef svarade tillslut. Så det blir möte när älsklingen är på hockey. Ska ringa till pappa och kolla om han kanske kan hämta älskligen när hockeyn är slut så jag kan äta med dom andra sen. Tacos skulle det tydligen bli. Men jag vet inte, får se vad som bestäms här hemma.

Just nu ligger Inga-Lill helt utslagen brevid mig här i soffan. Hon och Elvis har lekt hela morgonen. Och hela dagen, så klart att man måste sova när man har lekt.
Ne, kolla lite på maten kanske :)


20090924

2009-09-24 @ 09:39:55, Allmänt, , Kommentarer (0)

Känns som att det var evigheter sen man skrev, men det är ju bara tre dagar. Har haft lite mycket att göra att jag inte riktigt hunnit med att uppdatera här. Men nu ska jag ta mig tid varje dag till att göra det, precis som att man tar sig tid till att göra mycket annat i sin vardag.
Idag är man ledig och ska jobba till på tisdag nästa vecka sen. Men det ska bli lite skönt att få pengar sen, det lönar sig att jobba lite. Och just nu går tiden ganska fort även om man inte tycker det när man är på jobbet. Men när det närmar sig helg så inser man att veckan nästan är slut.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sa att jag skulle städa med vet inte om det orkas. Sen ikväll så ska ju älsklingen på hockey, och jag kanske ska på möte. Men har inte fått något godkännande av Leon än så det kanske inte blir något. Får gå en sväng till jobbet sen och prata med Malin och se vad hon säger. Ska även åka till stadium ute på bergvik sen när Fredrik slutar. Mina skor som jag har haft i 2,5 månad typ har spruckit i en söm. Puma skor ska inte gå sönder efter nästan 3 månader. Men det dumma är att jag inte har något kvitto kvar. Men dom ska allt få ersätta mig ändå.
Nu ska jag gå och kolla till maten, sen blir det tv:n och jobbet i eftermiddag :)


Miss You, vill att du kommer hem <3


Inga-Lill

2009-09-21 @ 18:49:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

Känns som att jag skriver väldigt mycket om henne ju nu. Men hon är ju så himla söt :) Men Elvis kommer alltid att vara mammas lilla bäbis. Det kommer inte att förändras.

Idag blir det hockey på kvällskvisten, lovade älsklingen att det fick bli de. Med andra ord så betyder det att jag inte hade så mycket att välja på. Men han tyckte att jag kunde ställa upp för honom och kolla på hockeyn idag eftersom han kollar på så många andra program med mig. Sen blir det nog sängen men innan det en varm dusch. Känns som att det är behövligty just nu. Jobbet kallar ju imorgon :)

Nee, tv:n blir nu :)



Min söta Inga-Lill. Hon är något sliten idag :)



Får dock inte glömma mammas bäbis, han förtjänar en plats han också (L)


20090921

2009-09-21 @ 09:41:04, Allmänt, , Kommentarer (1)

Förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen, men jag har inte varit hemma och har jag varit det så har jag inte haft tid för att jag har gjort annat och inte haft tid. Men jag kan ju försöka berätta vad som har hänt.
I fredags när jag kom hem från Ikea så va älsklingen hemma så vi packade väskan och åkte till Segoltan. Älsklingen började måla lite på bilen och jag och Lojsa åkte ner till hästarna och borstade dom lite och kelade lite med dom .



Wilja, Kurt och Imla


Senare på kvällen så åkte vi hem till Mariana och David en sväng, men sängen blev tidigt. Sen på Lördagen så åkte vi till Årjängsmatren med Kiisen, Madde och Maddes lillasyster Vendela. Fick en väska av älsklingen och han köpte en plånbok. Sen blev det ju lite godis och brända mandlar som det alltid blir. Vendela åkte karusell, parisehjulet. Så ut som om hon tyckte att det var kul iaf :) Innan vi åkte hem så köpte vi chokladbollar också. Mumms, dom hade vi med hem till Micke och Ellinor senare på kvällen när vi kom hem. Grillade lite, och spelade spel. Ellinors lillasyster Mickis var på besök också. Även denna kväll blev det ganska tidigt.




Sen på söndagen så gick vi upp vid 10 kanske, åt frukost och tittade på en dålig film. District 9 hette den tror jag. Dålig var den iaf. Älsklingen pratade med Annica på FaceBook, och vi skulle åka och hämta Inga-Lill.
Men innan vi skulle hämta henne så skulle vi till Per och sätta upp ett uttag, Och vi fick träffa deras nykomling. En liten Edvin :) Han var så himla söt.
Sen skulle vi åka hem till Mariana och David med pengar för ölen som Fredrik beställde från Tyskland. Men ingen av dom va hemma men vi ringde ju till David och han var på väg hem så vi lekte lite med korna så länge. Men dom ville ju dock inte leka med oss. Mycket rädda, men gräs ville dom gärna ha.




Detta är Lilleman och hans mamma, jag döpte honom till Lilleman. Det var nästan så han lyssnade till det också.
Sen åkte vi hem till Fredriks mamma och pappa som nu är på Kreta och inte Rhodos som jag skrev i ett annat inlägg. Så hans mormor passar hus och hund. Så vi va där och hämtade en lavalampa som vi ska ha i sovrummet. Sen åkte vi till värmskog hem till Annica och hämtade Inga-Lill-
Hon är ju så himla söt så man skulle vilja krama henne hela tiden., Men vi får ju se och det funkar med Elvis också. Men gud så stor han ser ut att vara nu. Men vi får hoppas att hon växer till sig lite. Men dom sa att hon kanske inte blir så stor då hennes mamma och pappa inte alls var så stora. När vi kom hem så åkte vi till M:et och köpte mat. Hem och äta, och sen kom Micke och Ellinor och tittade på det lilla yrvädret :)



Hon är så himla söt. Just nu ligger hon i soffan och halvsover då hon och Elvis har busat hela morgonen. Ligger nu i soffan och tittar på film och så kommer min dag att se ut. Hemma från jobbet då dom inte vill ha dit mig. Kan dock förstå det, hostar som en gris och ont i halsen. Så te ska jag dricka i dag så att det försvinner så att jag får gå till jobbet imorgon. Vill inte vara hemma längre. Men nu kan jag gå igenom massa saker som ska upp på vinden och så, sånt som jag inte hade haft tid med annars. Hoppas på att Älsklingen kommer hem tidigare idag också. Så tråkigt att vara själv, men nu har jag ju både Elvis och Inga-Lill att kela med. Så helt själv är jag ju inte. Nu ska jag kolla på filmen och mysa med mina katter.
Kommer fler bilder på Inga-Lill i eftermiddag :)


Ikea

2009-09-18 @ 14:54:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man varit på Ikea och handlat lite. Fick två lampor, timers, blommor och lite annat.
Så nu ska vi åka till Grums, äta mat och ner till Wilja och pyssla om henne lite. Sen vet jag inte vad det blir. Fredrik ska ju måla lite på bilen, så det blir nog inte så mycket. Imorgon blir det Årjängsmarten. Hoppas på att man hittar något man vill ha. Så nu ska jag plocka ner i diskmaskinen och bädda sängen. Sen ska jag packa väskan och så är iaf jag klar för att åka.

Blir nog ingen mer uppdatering i kväll, men imorgon är jag dock tillbaka med lite bilder från Årjäng.

Här kommer också bilder på det jag köpte på Ikea :)





Detta var dock något av det jag köpte :)


Syns imorgon ;)


20090918

2009-09-18 @ 10:14:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

God morgon.

Ligger i soffan och tittar på Wolverine, dock inte filmen som är klar än, men vad gör det. Den är bra iaf.
Hemma idag också, längtar nästan till på måndag när jag får återgå till jobbet. Det är så tråkigt att bara ligga hemma och inte göra något.
Idag vet jag inte vad det blir, men ska nog till grums en sväng sen när älsklingen slutar och säga hejdå till hans mor och far som åker till rhodos imorgon. Har lite kläder tills hans pappa som vi beställde förra veckan som har kommit och som han ska ha med till rhodos.
Jag vill också åka utomlands igen. Det är 3 månader sen vi va i Tunisien och det känns inte som om vi har varit där. Hoppas att vi kommer iväg i sommar också, men någon annanstans. Och så kanske Charlie och Jörgen följer med också. Vore så himla kul. Det blir ju lite roligare om man är fler som åker iväg.

Men nu ska jag kolla klart på filmen och kanske en sväng till Ikea. Får se vad jag orkar.





Wallander- Cellisten

2009-09-17 @ 20:59:25, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det är nog den sämsta Wallander film som någonsin har gjorts. Det fanns inget bra i den. Det hände inget, den hade ingen handlig. Men andra ord, totalt värdelös. Men får dock hoppas på att resten av filmerna är bra. Nästa kommer ju 14 Oktober. Ett tag kvar, men får hoppas på att det är värt att vänta.

Sitter nu och tittar på idol och snart är det lyxfällan- det är ju torsdag så det finns ju spikat på schemat varje torsdag så då kan man ju inte skita i det. Och så är det ju bra också.

Så nu säger jag tack för idag och på återseende imorgon.
Men andra ord, Natti Natti  ♥


Städa

2009-09-17 @ 14:56:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu har jag fixat bloggen i väntan på att jag ska orka göra om den helt och hållet. Hittade detta på Blogghjälp.se
Mycket bra sida måste jag medge. Sen ska jag försöka fixa till blogg på lite andra sätt också. Men det kommer nog ta ett tag, men det kommer inom kort. Jag lovar.

Se vad som händer idag då ?! Micke och Ellinor kanske vill komma hit och titta på den nya Wallander filmen. Vi brukar ju alltid titta på den när den kommer ut, men vi får se. Annars så ska jag damsuga tror jag. Plocka upp tvätten ska jag göra innan min älskling kommer hem från jobbet och så ska jag laga mat också så klart. Spagetti och köttfärsås ska det bli idag. Det är nog något som jag aldrig kommer att tröttna på, hur gott är det inte ?
Hoppas bara ärr älsklingen tar med lite älgkött hem sen när älgjakten är slut. Det är ju så himla gott med älgkött. Det har liksom en speciell smak på det som inte går att förklara.

Men nu ska jag ta tvätten och kanske damsuga också, så har jag en nöjd Fredrik när han kommer hem :)



Lite Hotwood blir det till det också :)




Gå gärna in och lyssna själva

http://www.myspace.com/Hotwood





20090917

2009-09-17 @ 12:35:36, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då ligger man fortfarande hemma i soffan och mår piss. En huvudvärk som inte vill försvinna. Undrar hur länge det ska hålla på. Jag bli så himla rastlös. Men bättre att ligga hemma i soffan än att smitta folk på jobbet.
Sökt ännu ett nytt jobb nu, men jag hoppas fortfarande på jobbet på Systembolaget. Vill att han ska ringa nu så jag vet hur det blir. Skulle vara så skönt med ett nytt jobb.

Förövrigt så orkade jag inte blogga mer igår. Eftersom jag va uppe redan vid halv nio och sen inte sov något under dagen så va skapligt trött igår. Ber om ursäkt för det. Ska inte hända igen. Men känner mig piggare idag även om jag inte är helt frisk. Hoppas bara att jag blir frisk snart. Det ÄR så himla tråkigt att bara ligga hemma och inte kunna göra något. Känns inte alls så bra.


Va och kollade hus igår också. Fick med två kataloger hem med massa massa hus. Vi har ju dock redan hittat det vi vill ha, men nu finns det andra som vi också vill ha :) Men det ligger nog mellan Prästgården och Aria.




Aria är ett hus som passar många typer. Huset ligger på 117 kvadrat och är från början en 1-plansvilla. Men det finns plats till att inreda övervåningen så att man får ytterligare 4 sovrum och 1 badrum. Detta är då något som vi skulle göra om vi betämmer oss för detta hus. Mycket snygg design om jag själv får välja. Jag vill ju ha ett hus som inte är alltför stort med detta ligger alldeles lagom, om man ser storleks mässigt.





Sen har vi ju då Prästgården som är ett förbluffande hus på hela 167 kvadrat. Lite för stort för min smak då jag inte vet vad vi ska med 7 rum och kök till. Men det löser sig ändå. Det positiva med detta hus är att det är stor toalette på övervåningen. Vilket jag vill ha, med hörnbadkar och bubbel. Men man kan ju inte få allt.


Lägg gärna en kommentar för vilket hus du skulle vilja ha ;)



20090916

2009-09-16 @ 13:24:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då ligger man hemma och är sjuk, inte värst kul att vakna 4 på morgonen och spy som en gris. Så det blir inget mer jobb för mig denna vecka. Men det som var bra va att jag bara skulle ha jobbat tre timmar idag så det är det enda jag förlorar. Hade ju varit värre om det hade varit en långpass på nio timmar. Men det töliga med att vara sjuk är att jag blir så rastlös. Så som vanligt så blir man en soffliggare. Men ska ändå iväg och kolla på hus sen. Ska bli kul och se om vi hittar något och vad dom säger. Längtar ;)


Nu blir det tv:n igen


Kudden viskar mitt namn,

2009-09-15 @ 21:46:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

så nu säger jag natti natti och lägger mig i sängen och hoppas på en skönhets sömn. Imorgon är det jobbet som gäller och sen kolla hus., Så jag säger tack och god natt.




Sängen med min älskling, mysa riktigt ordentligt. Mee Like <3


Skolan :)

2009-09-15 @ 15:07:29, Allmänt, , Kommentarer (0)

Åkte då till min gamla skola för att skriva ut mina betyg, men tror ni att tanten är där då ? Nee, klart att hon inte är. Så nu ska jag se till att kopiera mina betyg som jag har hemma ist, så att jag får in min ansökan till komvux så fort som möjligt. Hoppas verkligen på detta nu.

Kollade ju på Svenska Hollywoodfruar igår. Fan vilket bra program. Fast det tyckte ju inte min älskling. Men jag insåg en annan sak. Tänk- hur skönt vore det inte att vara ekonomiskt oberoende ? Men jag skulle ju inte sluta jobba. Som dom flesta som känner mig blir jag rastlös av att bara gå hemma. Men jag skulle nog inte jobba lika mycket men jag skulle inte heller sluta helt. Men det är ett program jag kommer att följa varje måndag klockan 21 på tv3.


Idag ska vi äta biffstroganoff, måste säga att det ska bli riktigt gott. Sen ska vi nog ligga i soffan som vanligt. Kanske tar en promenad om vi orkar. Sen ska vi nog titta på idol kan jag tänkta mig. Längtar till klockan blir fyra imorgon eftermiddag. Då ska vi till Myrsjöhus och se vad dom säger. Se om vi kan få en bild på vårat drömhus.

Nu ska jag plocka ner i diskmaskinen och diska lite, sen ska jag belöna mig med glass :)


min lilla tisse


Mammas katt fick bli med på bild också ;)


20090915

2009-09-15 @ 10:24:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hej eller godmorgon kanske man ska säga.
Sitter som vanligt och tittar på tv, lr ja film rättare sagt. Lär bli ett par filmer idag. Är ledig och har inte värst mycket att göra. Så blir nog en soffliggare idag också. Men något ska jag nog kunna hitta på :)

Ringde precis till komvux också, så om det går som jag vill så ska jag börja plugga till våren. Hoppas verkligen att det blir så nu, jag vill verkligen detta. Få en ny utbildning, nya möjligheter och få en helt annan syn på livet. Men det ger också nya möjligheter till nytt jobb inom en bransch jag vill jobba inom. En bransch som jag ångrar att jag inte läste på gymnasie nivå- Men jag var ung och dum och ser nu nya möjligheter till att kunna göra det jag vill. Att kunna få ett jobb i en butik som jag alltid velat jobba i, enda sen jag var en lite flicka.,

Men nog pratat om det. Göra sig lite mat vore inte alls fel. Börjar faktist blir ganska hungrig. Även om jag redan har ätit en gång idag. Sen ska jag kolla om det finns några nya jobb att söka. Ska jobba så mycket som möjligt nu om jag ska börja plugga. Men sen blir det nog ett samtal lr två till CSN också, och se vad dom säger. Lika bra att söka allt när man ändå har tid :)

Det var allt för nu, men kommer nog att uppdatera ett par gånger idag :)


Blöt katt :)

2009-09-14 @ 19:18:27, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man badat katten också. Han tycker verkligen inte om det, men även små busiga katter måste bada och bli rena. Han står ju och hänger på badkarskanten, han är allt för go- Så nu ser han ut att vara jätte liten medans han annars ser ut att vara väldigt stor. Ska klippa klor och borsta honom också. Hoppas på att han blir av med lite päls så att han inte fäller så mycket. Tänk vad rolig han skulle se ut om man rakade honom, hehe. Men nu ska jag inte vara så taskig mot min lilla katt. Här kommer en bild på min kisse katt ;)


Kissen


Förövrigt så sitter jag nu och tittar på tv och inväntar att Svenska Hollywood Fruar ska börja. Älsklingen sitter vid den stora datorn och lägger över massa Disney Dags från VHS till datorn. Kan man sitta och titta på Nalle Phu och annat man tyckte va bra när man va liten. Saknar dom tiderna lite.
När jag va liten, kanske tio eller elva år så på fredagar åkte vi alltid till badhuset och badade, på vägen hem så åkte vi till grumspizzerian lr så gjorde vi tacos. Sen satte sig hela La Familia i soffan och tittade på Disney Dags, efter det så fick det ju bli antingen Robinsson lr Gladiatorerna. Saknar det, men nu får jag ju sitta i soffan med min älsklingen i våran soffa i våran lägenhet-
Tänk när vi själva bildar en liten familj och vi kan sitta i soffan med våra barn och titta på något liknande lr kanske spela upp alla gamla program som vi såg som små. Drömmer mig iväg tills den dagen det blir så, längtar,- längtar,- längtar. Vill att den dagen ska komma nu.

Fredrik Skoglund, jag älskar dig över allt annat. Och jag vill föralltid ha dig vid min sida. Du är den jag vill leva mitt liv med, och jag hoppas att du känner samma som mig. Älskar dig för alltid <3



En cigg på det kanske ?!



Tråkigt..

2009-09-14 @ 15:49:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

Tvätten är i, jag är ny duschad och nu kom älsklingen in genom dörren. Ska ner och lägga i en maskin till och så ska vi till maxi och handla lite sen. Soffan får det bli idag, är skapligt trött.
Tidig kväll så att man får sova ut. Ska åka till komvux imorgon också, och se vad dom säger om det programet jag vill plugga, hoppas att det går och att man kan börja med en gång. Vore inte alls fel. Utbilda sig till något annat som man verkligen vill jobba med. HANDEL kallas det, jag ångrar just nu att jag inte bytte linje när jag kände att hotell och resturang inte var något för mig. Men man är ung och naiv och vill inte gå extra år i skolan, och jag ångrar det som fan. Hoppas att det inte är försent att göra något åt saken.

Nee, sätta på sig kläder och åka kanske ?!


20090914

2009-09-14 @ 14:10:35, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu framför tv:n och har precis kommit hem från jobbet , ska väl ta och ringa älsklingen snart och säga att han får köpa med korv när han åker hem från jobbet. För hör och häpnad- han ska laga mat idag också. Fast Korvstroganoff, mycket gott.

Dagen på jobbet har vaarit bra, va klar med preppen strax innan halv 10, så jag passade på att fylla upp is, dippar påsar och lite annat. Malin va helt förvirrad. Så hoppas att det går lika bra nästa vecka också, har ju ingen mer öppning idag. Diego har kommit tillbaka till jobbet också. Det är vårat lejon som vi har när vi har familjedagar på jobbet. Bild på honom kommer senare :) Så lite kul har vi allt haft idag.

Ikväll är det ju premiär för Svenska Hollywood Fruar klockan 21 på 3:an, klart att man måste följa det. En av dom har seriöst en ring för 900 tusen DOLLAR. Fatta hur mycket pengar det är, typ sådär 6,5 miljoner svenska kronor. Det är hur mycket pengar som helst. Men det ska bli kul att se programmet. Kul att dom kommer med lite nya program på tv:n, men det vore dock inte fel med lite repriser heller. Typ av Rederiet, skulle så gärna vilja se det igen. Bara 360 avsnitt. Men det går ju fort om dom visar ett program om dan. Gärna när man är hemma dock -


säsongs start


Nee, nu ska jag ringa Ida och kolla om hon och Emil skulle komma hit en sväng. Ska hjälpa henne att skaffa en blogg, om hon inte fixade det igår. Duschen vore inte heller fel.


SoooLong


Onönigt..

2009-09-13 @ 20:33:14, Allmänt, , Kommentarer (0)

Känns som att det inte blir så mycket vettigt att säga idag., Har liksom mest brist på annat. Men ligger iaf i soffan nu och tittar på Ensam mamma söker, sen blir det kanske Notting Hill lr The Forgotten. Men jag vet inte, det vore ju att lägga sig i tid idag. Kan ju vara pigg på en öppning denna vecka iaf. Har ju två mördar pass denna vecka, torsdag och fredag, Men sen så kommer Charlie och Jörgen,. Får jag hoppas iaf. Om inte annat så får jag och älsklingen åka till Årjäng själva.

Vill att lönebeskedet ska komma nu också, så jag vet hur mycket jag får i lön. Så jag vet hur mycket jag har att leva på nästa månad. Men vill få ut en bra lön i november när alla julklappar ska inhandlas. Vore bra, men måste komma på vad jag ska köpa till min älskling.

Men nu blir det tv:n igen. Och jag säger dock natti natti nu eftersom jag nog inte kommer uppdatera mer idag :)

Mycket onödigt sagt med andra ord....-


Älskling lagar mat :)

2009-09-13 @ 18:45:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jodå, min älskling lagar mat. Blev så himla arg över att pannkakorna bara gick sönder. Så han fick fortsätta. Men jag har än så länge inte hört så mycket :) Här kommer lite bilder....

han gör pannkakormummsssgör pannkakor



Sökte även 4 jobb förut- duktig mig. Hoppas på att jag fick något av dom. Vore verkligen guld värt. Så att jag kan bli av med allt som jag betalar på, så jag kan köpa en bil. Och äntligen kanske kan bli en normal människa som kan göra något ist för att bara sitta hemma på helgerna. Och vad kläder jag skulle köpa.
Men iaf, snart börjar Top Model 12 och det är ju klart att jag ska titta på det. Och sen blir det Ensam mamma söker, älsklingen som vill titta på det. Och klart att man får ställa upp och kolla på det när han nu tittar på så många program som jag vill de. En bild från Top Model får det också bli.

säsong 12







20090913

2009-09-13 @ 15:30:30, Allmänt, , Kommentarer (0)

Dålig uppdatering den senaste tiden. Men har inte varit hemma så mycket, lr så har jag inte orkat. Men nu ska det bli ändringar på det. Har ju jobbat hela helgen och som vanligt så är det inte värst mycket att göra. Så det är bara att vara påhittig och försöka göra det bästa av dagen. I fredags så rev jag hela diskrummet och gjorde rent allt. Sen igår va det faktist lite att göra. Men jag passade på att preppa så att jag kunde ta det lite lugnt idag. Sen så har jag tagit preppbänken, p-rummet och tvättstugan idag. Så vi får väl se vad det blir att hitta på imorgon.

För övrigt så ska jag söka två nya jobb nu också. Hoppas på att det blir något. Blir snart tokig. Men det är ju bättre än att inte ha något jobb alls. Läste på nwt.se igår att i augusti månad så va det 8400 personer i bara värmland som var arbetslösa. Det är fan mycket.

Men nu ska jag titta på filmen jag precis satte på. Älsklingen har ju tagit antennkabeln och kopplat den till datorn. Så det fick bli film tills han kommer hem. Sen ska det bli pannkakor, mumms :)

SoooLong


20090911

2009-09-11 @ 08:02:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det belv ingen uppdatering igår eftersom det blev så himla sent. Åkte ju till Segoltan igår och kollade våran svamp lycka där. Och som sagt va, är man i rätt skogar så hittar man svamp. En halv ica påse med Trattisar och nästan en hel korg med vanliga Kantareller. Så vi får väl se sen i eftermiddag vad vi får för det hela. Men vi har bestämt att vi ska vara lite tidigare nästa år. Åka ut till rätt sog från början. Så kanske vi får lite mer.

Sen när vi kom hem från Grums, så åkte vi till Elinor och Micke och umgicks lite. Katterna var nog det roligaste att titta på. Men det blev ju Idol och Lyxfällan. Sen raka vägen hem och lägga sig. Jobbet kallar idag, och hela helgen :) Men det är ju pengar och det blir nog inte så värst mycket i helgen eftersom att löningen är nästa helg och dåär jag ledig. Då blir det en tur till Årjäng på marknad. Mycket trevligt. Och så kommer nog Charlie och Jörgen hit också,   Ännu bättre.


Nee, nu ska jag äte lite frukost och sen blir det jobbet.

SooooLong


Dunjacka i september :)

2009-09-09 @ 21:07:24, Allmänt, , Kommentarer (2)

Japp, fick min efterlängtade dunjacka idag. Hade tänka att köpa den när jag fick lön denna månad. Men Älsklingen la ut pengar så länge. Saker har ju en intendens att ta slut när jag får för mig att köpa dom. Så nu finns det en sån i min ägo. En grå, den längre sorten. Weeeiiii !! :)
Sen va vi in på smycka och köpte present till Mariana, och apoteket och sen maxi en sväng. Sen hem och laga mat och nu sitter i framför tv:n och tittar på ännu ett avsnitt av idol.
Imorgon blir det segoltan och titta och vi finner någon svamp lycka där.
Men nu är det tv:n som gäller.

SoooLong


20090909

2009-09-09 @ 10:15:55, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu och tittar på Smallville och ska snart gå till jobbet. Känns lite töligt att bara jobba i 3 timmar men mår man dåligt så är det bättre än att bara gå hemma lr ligga i soffan som jag vet att jag annars kommer att göra.
Har även min underbara katt i knäet också. Han är dock inte som alla andra katter, han ligger för det mesta på rygg och viftar alltid på svansen. Han älskar att leka men det gör ju alla katter och så tycker han om att kela med håret. Han har också ett annat intresse. Att krypa in i alla trånga utrymmen och han älskar katronger och saker om han kan krypa in i. Kolla bara på denna bild.

min lilla tisse


Han är allt mammas bäbis han. Idag ska vi inte göra alls mycket. Ska till Bergvik och köpa present till Mariana, och sen blir det soffan resten av kvällen. Och sängen tidigt, Kolla om det finns något bra på tv:n också.
Men nu ska jag sätta på mig lite kläder, ringa älsklingen och dra mig mot jobbet :)


Skogen :)

2009-09-08 @ 19:49:59, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har nu återkommit från ännu en tid i skogen. Fick dock inte så mycket svamp idag heller som jag hade hoppasts på. Så för hoppningsvis så går älsklingen med på att jag får åka till Grums på torsdag när jag är ledig och gå i skogen hemma hos dom och se om det kanske finns lite mer där. Kan ju hoppas på det bästa. Annars så blir det en tur i skogen på fredag när vi har varit hos Mariana och David.

Annars har jag inte så mycket mer att säga för tillfället. Ska kolla på Idol vid åtta och Hellskitchen vid 22 sen får vi väl se vad som finns att ses där imellan. Så jag återkommer  nog mellan programen :)

 

 

 


Barn ?

2009-09-08 @ 16:03:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu och tittar på The Tyra Bank Show, som idag handlar om tonåringar som vill ha barn. Visst, jag förstår många som vill ha barn. Det ville jag också när jag var yngre. Men i efterhand så förstod jag hur mycket jag skulle missa av min ungdom och barndom. Visst att jag fortfarande vill ha barn. Men det får iaf vänta ett tag till. Vi har bestämt att vi ska försöka blir av med det mesta som vi står och betalar på. Att jag ska skaffa ett nytt jobb så att jag får in lite mer pengar varje månad och att vi ska betala allt kontant och inte på avbetalning.
Men även om jag varje dag känner att jag vill ha ett barn så förstår jag samtiding att vi måste fixa annat först. Ny bil, fixa datarummet och massa annat. Men man ser många andra som har fått och som ska få barn, och man önskar nästan att man själv satt i den sitsen. Men det får som sagt va vänta ett tag till.

Ny ska jag titta på Americas Next Top Model. Dock bara repris från säsonger som redan har varit, Men jag tycker att det är bra och det är något att titta på medans man väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan åka till nästa skog och kolla om vi har någon svamp tur idag. Och sen blir det mat, och kanske lite bilder från den gångna sommaren. Lite sent, men bättre sent än aldrig som man säger.

SoooLong


20090908

2009-09-08 @ 08:12:07, Allmänt, , Kommentarer (0)

Frukost är jag duktig och äter idag, Skapligt trött efter gårdagens promenad.

Men snart blir det jobbet i 5 timmar och sen ännu en tur i skogen. Men nu ska jag äte färdigt och jobbet som sagt va väntar. Muns muns.


SooooLong


3 timmar i skogen ?

2009-09-07 @ 21:19:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Joodå det är vad jag har gjort idag. Skulle ut och plocka svamp, men det blev tre timmar och över en mil har vi gått. Kommer ha så ont i kroppen imorgon, tur att jag bara går till 2 iaf. Sen ska vi åka till ett annat ställe och kolla om det finns lite mer svamp där. Ynka 15 katareller kom vi hem med idag. Men hoppas på mycket mer imorgon.


Gul Svamp



Sen har vi ätit mat och tittat på tv, nu blir det film en stund och sen sängen. Börjar halv nio imorgon.


SooooLong


20090907

2009-09-07 @ 10:13:54, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ligger nu framför tv:n och ska snart dra mig mot njoy där jag ska börja träna. Ska kolla på lokalen och allt sånt idag och se om jag tycker att det är något vidare. Sen ska jag kanske ta mig en sväng ut till hertzöga och kolla om det finns lite svamp. Extra pengar kallas det :) sen ska jag nog städa lite och se till att maten är klar vid fyra när älsklingen kommer hem. Och så ska vi nog åka och hämta en hylla sen, om killen svarar vill säga. Sen en promenad, och efter det bänka mig i soffan.


Jag har percis suttit och läst massa bloggar, och jag blir lite förvånad när jag läser bloggarna som tillhör 15 åringar. Dom är bara barn, Men dom beter sig som om dom är 25. Man ska vara barn så länge man kan. Jag vet själv hur det var när man var i den åldern. Man ville vara lika tyff och snygg som dom som var äldre än en själv. Men nu tycker jag bara synd som såna tjejer som måste lägga på 40 liter smink och stå vid spegeln i badrummet i 2 timmar innan dom kan visa sig ute.


Men men, nog om det. Idag blir det iaf falukorv och vitkålsstuvning till mat. Finns det nåpot godare ? Så det blir det till lunch på jobbet imorgon också :) Nu ska jag göra mig iordning och ta en promenad till kasernhöjden :)


SooooLong


20090906

2009-09-06 @ 11:48:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter just nu i segoltan och älsklingen städar bilen. Ska till mamma en sväng sen och äta mat och sen till öb och handla lite. Och en tidig kväll i kväll.

Har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden men har varit så grymt trött när jag kommit hem från jobbet så jag har typ bara legat i soffan och så. Va ju även på intervjun i tisdags, fick jobbet men tackade nej då man inte fick betalt under utbildningen. Hur kul är det att gå en utbildning på mellan 40 och 50 timmar utan att få betalt ? Så jag väntar fortfarande på att dom ska ringa från systemet. Hoppas på det jobbet iaf. Men nu ska jag ner och hålla älsklingen sällskap innan vi drar oss mot grums. Skriver mer i kväll när vi kommer hem :)


20090903

2009-09-03 @ 15:43:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då va även denna dag avslutad. Tog ju som vanligt leveransen på jobbet förut, och som vanligt så va jag klar innan vi öppnade. Imorgon blir det 9-17 istället för 12-21. Skulle ha varit iväg till på utbildning för ett nytt jobb. Men känner inte för att bli utbildad i 40-50 timmar utan att få betalt. Känns inte så kul. Så jag ska ringa och tacka nej.

Idag blir det inte så mycket hoppas jag på, är ganska trött i kroppen efter igår. Låg på uteserveringen och rensade ogräs i nästan 4 timmar igår. Inte alls det roligaste. Men jag fick ju ett par timmar till för att rensa ogräs. Ingen dret att få 101 kronor timmen för att rensa ogräs :)

Just nu sitter jag och tittar på gamla avsnitt av bonde söker fru. Hoppas att det börjar nya avsnitt snart. Det är så himla kul att titta på :) Men ikväll är det nya lyxfällan och på söndag är det ensam mamma söker. Så nu börjar det bli som vanligt med tv -programen igen. Och det känns bra, för då finns det något att titta på, på kvällarna iaf.

Jaja, vänta på att Älsklingen kommer hem så jag kan få lite mat i magen :)


Pusshej