Navigation


RSS: inlägg



Stöd Rosa Bandet!

2010-10-31 @ 17:18:56, Allmänt, , Kommentarer (0)




Stöd Rosa Bandet!

Tack vare framgångsrik forskning överlever allt fler kvinnor bröstcancer. Nu kan du vara med och bidra i kampen mot sjukdomen. Under hela oktober månad kan du köpa ett rosa produktpaket med några av våra vårdande och väldoftande favoriter för ett välgörande ändamål. Ta chansen att bidra! För varje rosa paket som säljs går 20:- oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Dessa produkter ingår i det Rosa paketet:
- Discover China Shower Gel (18993)
- Discover China Liquid Hand Soap (18994)
- Discover China Soap Bar (18997)
- Tender Care (1276)

Totalt värde: 263:-

Ditt pris: 149:-*

Paketnr 414030

 

 

Beställ detta idag av mig och du får det redan nästa vecka !! Stöd bröstcancerfonden nu !!



20101029

2010-10-29 @ 05:51:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Uppe med tuppen.

Då skall man snart gå till graget och hämta bilen för att bege sig till Lidköping, känner att jag inte orkar vill bara lägga mig i sängen och somna om. Men sova får jag göra när jag kommer hem. Wish mee good luck <3


See Ya


20101028

2010-10-28 @ 10:07:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hejhej,

Sitter här och kollar är gubbarna bär upp vår nya kyl och frys. Äntligen att det kommer. Har väntat länge på dessa nu. Tvättar gör jag också, hade lite som inte hanns med igår så då får det bli idag, snart ska jag åka upp till Sunne och få håret fixat, färga och ta bort massa massa hår. Ni kommer att få se resultatet senare :)


Nu ska jag gå och dricka min juice och vänta på tvättmaskinen, sen bär det av till Sunne :)


Midnatt

2010-10-27 @ 23:52:15, Allmänt, , Kommentarer (1)

Snart är det midnatt och Tina kommer och hämtar mig.- Vi ska ut och glassa i en Audi eftersom hon får tillbaka sitt körkort om exakt 10min. Vi ska glassa genom stan köpa glass. Jaa, vem vet vart vi kommer att hamna. Så nu ska jag göra mig iordning för en tur mitt i natten =)


Tvätt time

2010-10-27 @ 14:10:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu är de tvättime mina vänner. Har darig läge på att gå ner i källaren för att kolla tvättid då jag tycker detta är extremt tråkigt. Men efter att ha letat vad jag skulle ha på mig idag så drog jag mig för att titta bort och kolla om det fanns någon, och visst gjorde det de. Så nu skall här tvättas. Ända till klockan nio ikväll.

Va till Tina och tog en promenad med vovvarna och sen blev det lunch på det. Sen åka jag till kakel affären där pappa känner ägaren för att kolla om han nar den mosaiken som vi vill ha eller om han kan ta hem den, men han öppnar vid tre. Får åka dit när mannen slutar ist. Sen till Jysk för att köpa tennisbollar eftersom jag måste tvätta mig Everestjacka idag. Kollade även på nya täcken, vill ha nya täcken. Sen till posten och hämta ut mina nya skolböcker. Världens bästa färg va det på dom också, ROSA !! Men har fortfarande lite mer böcker som skall köpas. Så nu ska jag bege mig till tvättstugan :)


20101027

2010-10-27 @ 09:50:00, Allmänt, , Kommentarer (2)

God Morgon

Vaknade av ett mess från posten att jag har ett paket att hämta ut. Trevligt, känns som att jag inte gör annat än att jag springer och hämtar ut massa paket hela tiden. Fast nu är ju inte allt till mig heller. Mycket av det som kommer skickar jag sen vidare.

Idag så finns en lång lista på vad som skall göras.

  • Äta frukost
  • Plugga
  • Promenad med Tina och vovvarna
  • Äta lunch
  • Plugga lite till
  • Kolla tvättid (behövligt)
  • Åka till Segoltan med vårt badkar
  • Sen ska vi ha mat också
  • Och plugga ännu mer

Så ser min dag ut idag. Ska verkligen försöka få lite bilder på köket, men kanske också hela lägenheten sen. Alla har ju inte sett vår lägenhet. Men nu blir det frukost och sen kolla tvättid och sen ska här pluggas.


Åter igen hemma och sängen nästa.

2010-10-26 @ 22:30:54, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu är jag hemma efter att ha varit hos Tina och myst med vovvarna i soffan till desperata hemmafruar. Nu ropar sängen och kudden efter mig, och snart gör min sambo lika så.

Imorgon skall här pluggas. En lunchpromenad med Tina och hundarna och sen ännumera plugg och sen en tur till Segoltan med ett badkar :)

Så jag säger nu natti natti =)


Hemma

2010-10-26 @ 19:42:08, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu är jag hemma igen och lagar mat, sen åker jag till Tina för lite mys :)

Bilder på köket kommer när jag kommer hem :)


Hemma och snart iväg igen.

2010-10-26 @ 15:44:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hemma en sväng och snart iväg igen. Först till Biltema för brorsans skull sen ska vi till Maxi och handla och sen ytterligare en sväng till Ikea för att köpa hyllor och handtag samt att betala täcksidan. Sen ska vi åka förbi OkQ8 och hämta ett paket. Kan nästan gissa på att det är mina nya PUMASKOR =) Lycklig.

Sen ska jag göra potatis&skinkgratäng och sen blev det tydligen hockey. Så jag tar väl bilen bort till Tina mammapappa och myser med henne och hundarna. Kanske kan lägga lite färg i håret också =)


Off to affären och Ikea

2010-10-26 @ 12:29:26, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu ska jag till affären och hämta paket samt att skicka paket. Sen ska jag till Ikea och lämna tillbaka saker samt att köpa nya saker nu när jag plockar iordning i köket.- Blir lätt så att man hittar saker som man behöver för att förvara olika saker i.


Sen ska jag ringa till Erika och kolla vad hon har för sig :)


20101026

2010-10-26 @ 09:56:07, Allmänt, , Kommentarer (2)

HejHej,

Nyvaken och lycklig över att åter igen ha en kök, som jag dessuto trivs i. Nu väntar vi bara på kyl/frys samt att vi ska bestämma vad vi ska ha för kakel och lite annat smått. Men huvudsaken är att allt funkar som det ska.

Bilder kommer i eftermiddag när jag rotat fram kameran och tagit kort. Ska se om jag hittar några bilder på hur det såh ut förut också.

Nu blir det frukost och en promenad till affären och posta lite saker sen när posten har kommit :)


Oriflame på Fejan =)

2010-10-22 @ 12:27:11, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nu kan du enkelt gå in på denna sida och titta på Orilfames produkter. Lägger du sedan en beställning så kommer den till min mejl och jag mejlar mig att dina saker är besrtällda samt när kommer kommer.

Eller varför inte bli konsulent själv och tjäna lite extra pengar ? Detta kostar endast 50kronor som kommer på fakturan för din första beställning =)

Tveka inte att gå in och kolla på sidan !


20101022

2010-10-22 @ 10:53:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Vaknade i morse av att Charlie ringde, va kul att få prata med henne igen. Hoppas verkligen att hon kommer ner och hälsar på snart. Fan mer än ett år sedan jag såg henne sist =(

Igår va jag till Erika en sväng när sambon och Micke satt och tittade på hockeyn. Fick med mig lite kläder hem, - tack så mycket Erika, verkligen jätte snällt. Så jag blev super nöjd. Sen tittade vi också på lyxfällan, snacka om att vara blåst alltså. Gårdagens avsnitt kan du se HÄR.

Sen blev de hem till mannen och dax att gå till sängs. Så nu sitter jag här och tittar på lite stremade föreläsningar Tenta dax nästa vecka.


See you later !!


På tåget =)

2010-10-18 @ 16:20:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu sitter man på tåget efter att ha tillbringat största delen av dagen i skolan. Nu ska jag åka hem och krama min älskling och sen ska jag iväg till Tina och fixa naglar på henne. Men först ska vi ut till Skutan och äta lite mat. Älsklingen ska få motti och fläsk idag. Vet inte vad jag ska äta, men de märks vad han kan fixa åt mig :)

Måste bara berätta vad som hände på skolan förut. Vår lärare Ulf som i vanliga fall brukar visa sig på två tv apparater visade sig idag på plats i Lidköping. Självklart blir man mer nerväs när han befinner sig i samma rum. Sen fick grupp 1 börja tätt följt av grupp 3. Sen var det grupp 4 och 5. Och jag kan säga att vår rapport ser jämnt lite mer anorlunda ut mot alla andras. Deras arbeten var iaf någorlunda likadana. Och dom var VÄLDIGT positiva. Och vi började bli fundersamma när han sa att det skulle bli rast när det bara var 30min kvar av lektionen och han säger att vi ska sitta kvar. Då blev vi lite nervösa att han läst vårt arbete och inte ville att vi skulle redovisa för att vi hade gjort fel. Men ist fick vi leka dom fyra grundarna av ICON samt att Lena (Informationschef) och Oscar Bjers (VD).
Detta var skit kul då vi skulle få såga dom andra och vara spydiga och arroganta. Det passade oss väldigt bra. Och så fick vi tänja lite på sanningen också ;) Men det ska fortfarande bli roligt att se vad han har att säga om vårt arbete eftersom vi bara av negativa och de vi skrev jämnfört med alla andra som va väldigt positiva.



Men nu ska jag luta huvudet tillbaka och vila, mycket som skall göras under veckan och nästa vecka är det tentamen som gäller. Både i marknagsföring och Organisation&Ledarskap =)


20101018

2010-10-18 @ 07:15:35, Allmänt, , Kommentarer (0)

Efter en vecka i dom Segoltska skogarna där man kan bli översprungen av både älg och råddjur så sitter jag här på tåget för att ta en tripp till Lidköping. Sista seminariet innan tentan. Så efter idag blir det plugg,plugg och åter plugg.


Tänkte att jag lite kort skulle sammanfatta denna helg, eftersom jag har varit lite frånvarande.
Torsdag grejade lite hemma, åkte hem Onsdagen. Åkte tillbaka till segoltan för lite Before Hunt igen :) Slutade med ett besök hos Maud och Kent och deras äckligt fina sommarstuga. Fredagen skulle de upp och jagas, jag valde dock att stanna kvar i sängen en stund till. Närmare bestämt till typ 12:30. Men de var skönt och jag kände att jag behövde de. Sen blev de en tur till Karlstad med Ida för att kolla till katterna och kolla posten och lite sådär. Sen var det tillbaka till Segoltan där vi hamnade hemma hos Mariana (Fredriks Syster) och där satt även Lojsa och Annika. Skuggan kom på besök även han, och såklart blev de en tur ner till Maud och Kent även denna kväll. Denna dagen kallas Under Hunt. Fredrik skulle koppla in ugnen, men detta slutade inte så bra. Hoppas bara att det inte är samma fel på vår när den kommer på Onsdag.
Sen på Lördagen var det bara att kliva upp tidigt som fan, eftersom jag lovat Mariana att jag skulle sitta med henne på passet efter att hon tydligt gjort klart att jag inte hade så mycket att välja på. Väl sittnas där i skogen efter att ha fått igång elden hör vi hur det prasslar och knackar lite längre ner. Men detta var bara en Ekorre som tyckte att det var rogivande att leka i träd så tidigt på morgonen. Bakom oss kom det ett stutsade råddjur. Efter att drevkedjan passerat kommer en kviga. Bara de att dom två stora blev skjutna dagen innan så det var bara att låta henne passera. Men då höll hon på att springa över oss ist.
Sen blev det paus med lite grillning och sen var de vår tur att gå drevet. Men jag hade tänkt att jag skulle åka hem och somna om i sängen men de blev de inge med. I sista sekund fick jag för mig att jag skulle gå med i drevkedjan och dessutom få med mig en hund. Detta slutade med att hunden (Prassel) var ute och gick med mig, ist för att jag va ute och gick med henne. Trött och sliten kom jag ut på andra sidan efter mycket om och men där Göran stod beredd i högsta hugg med kameran. Men dom bilderna kommer jag inte att visa här.

En ytterligare tur till grillstället väntade innan vi begav oss hem till staden för att kolla till katterna. Jag somnade i soffan ganska så snabbt medans jag försökte titta på Emil och grisekoen. Sen Duschade vi och åkte tillbaka till Segoltan och denna kväll hamnade vi hemma hos Heniboy och After Hunt. Trevliga samtal och lite pilkastning bestod kvällen av tills Umiz och Forsberg fick för sig att vi skulle gå på krogen. En tur till Grums för att besöka Cheers som dock hade stängt resulterade i att vi begav oss hemmåt för att sova.

Gårdagen betod av att laga matlådor eftersom vi för tillfället inte har något färdigt och fungerande kök. Hem för att pilla lite i köket för att senare bege oss hem till Fru.Sandberg som fyllde år igår. Tårtkalas blev de. Sen ut till Robban på Skutan för att få i oss lite mat. Sen la oss bara i soffan för att en timme senare förflytta oss till sängen.

Så nu sitter jag här på tåget och närmar mig snart Vänersborg.

Bjuder på två bilder på mig och älsklingen från i Lördags


20101014

2010-10-14 @ 09:04:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu här med mitt arbete som mina kära gruppmedlemar skall ha senare idag. Hoppas på att jag kommer fram till något vettigt bara. Och att jag inte tagit fel på vad jag skall göra.

Älsklingen har sprungit iväg för att köpa färska frallor och juice, snäll som han är. Men nu skall jag stänga ute omvärlden och focusera på ICON MEDIALAB !!!


Snäll Mamma

2010-10-13 @ 19:24:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag en snäll mamma som hämtar upp mig på stationen i Grums så jag får åka med henne till stan. Hatar att åka tåg, ska berätta sen när jag kommer hem varför. Men kan bara säga i nuläget att jag HATAR SJ !!!


Väntar på tåget

2010-10-13 @ 17:58:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter som sagt va enligt rubriken i skrivande stund och väntar på tåget här i Öxnered. Men hade Hanne (min lärare) varit lite snabbare och inte dargit över på tiden för lektionen så hade jag nästan varit hemma nu. Men nu sitter jag här som sagt och väntar på tåget som skall ta mig hem =) Saknar min älskling så otroligt mycket, även om det inte var så länge sen jag såg han (typ 11 timmar).

Det är egentligen helt otroligt hur mycket man kan sakna någon. Jag saknar självklart Fredrik varje dag han går till jobbet eller går ut med sina arbetskamrater. Men när man vistas så långt bort som jag göra vissa dagar i veckan pga. studier i annan ort så blir det att man längtar lite extra. För det är ju så, skulle det hända honom eller mig något så finns ju inte den andra personen i närheten. Och eftersom jag åker tåg till skolan så kan jag inte bara sätta mig på ett tåg och åka hem heller. Dom går ju inte som jag vill samt att det tar minst  4 timmar hem också. Inte alls så kul. Så nu hoppas jag verkligen att dom startar programmet i Arvika till hösten så jag kan hoppa in där i stället. Fyra timmar jämt emot 45-60 min är ganska stor skillnad. Samt att jag skulle kan då vara närvarande vid varje föreläsning och har lättare att vara med på alla grupparbeten som skall göras. Livet vore då underbart. Så nu hoppas jag på något av dom jobben som jag har sökt, så kan jag söka skolan till hösten igen :) Fast jag läser nog klart denna termin i alla fall :)


Sen kommer jag nu komma med en sån du fråga som nästan alla ställer i sina bloggar.
Finns det något som ni vill att jag ska skriva om ? Och då menar jag något specifikt, dock inte om mitt privatliv och sånt. Utan almänna funderingar kring saker och ting ?!

Sen kommer jag att göra en ny katagori som kommer handla om mina rekomendationer från Oriflame, vill du sedan beställa något ur aktuell katalog så är det bara att mejla mig. Eller har du andra funderingar kring Oriflame och veta mer om Företaget och vad vi har att erbjuda dig så är det också bara att höra av sig. Min mejl kommer att komma i slutet av detta inlägg.


Sen tänkte jag kolla om det är någon som läser min blogg som är duktig på att göra iordning bloggar ? Skulle vilja ha en annan design på den. Något som är jag. Så kan du detta eller vet någon som kan detta så kan du också slänga iväg ett mejl.

Sen vill jag återigen bara påpeka att jag tycker det är grymt kul att det är så många som läser min blogg. Jag vet inte vart alla kom från. Men kul är det, hoppas bara att jag fortsätter skriva saker som ni tycker är intressant att läsa.


Nu ska jag beställa min biljett hem, och hoppas på att jag kanske kan fördriva tiden lite på tåget sen.
Det kommer säkerligen komma minst ett inlägg till innan jag kommer hem, då blir det lite smaskigt som vad jag har för tankar kring företaget :)



Mejl: [email protected]


Skolan

2010-10-13 @ 12:00:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu på skolan och har grymt tråkigt. Kan kan tycka att vi inte kommer någonstans. Vi fortfarande flera sidor som skall skrivas och analyseras och detta skall vara klart på fredag. Hoppas verkligen att vi inte ska behöva kompletera detta efter seminariet. Det vore en enormt bakslag med tanske på alla timmar man lagt ner på en sådant arbeta som detta.

För övrigt så känner jag att hungern lite smått börjar krypa sig närmare min mage. Hoppas på att vi tar rast snart så man kan äta något. Så kanske vi fortsätter senare, eller om vi bara släpper allt och vi sitter och söker information på egenhand så kanske man inte kommer hem sent ikväll iaf. Man kanske kan bli lite social ikväll ändå. Men det är ju beroende på vad dom andra säger om det hela.

Jag måste säga att jag tycker att jag verkligen har kommit igång med detta att blogga igen. Känns både roligt och rogivade på samma gång. Eftersom jag ska så såsmåning om kommer ha en ledandeposition så kan det vara bra att öva sig i att skriva lite på fritiden och inte bara i alla rapporter som skall skrivas. Eftersom jag i framtiden kommer att behöva uttrycka mig på annat sätt än bara denna Värmländska :)

Hur blir det lunch för vår del !!


Vänersborg

2010-10-13 @ 09:00:39, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter i skrivade stund vid Lindas köksbord och tittar ut genom fönstret på den gigantiska grushögen som ligger på gården. Tror att det kommer bli bra när det är klart. Fast det kanske man inte ser föräns till våren. Men ändå.

Vi skall snart bege oss mot Lidköping och fortsätta med vårt gigantiska arbete om Icon Medialab,och se vart vi kommer, sen så kommer ju det roliga seminariet i eftermiddag. Tur att man hinner äta lunch innan. Kan ju inte stå där uppe och göra bort mig på tom mage.

Nu ska jag återigen doppa näsan i mina papper och böcker ett slag innan vi drar oss vidare.


20101013

2010-10-13 @ 07:11:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

God Morgon.

Det känns som att det kommer att bli en vana att skriva första inlägget såhär tidigt, men samtidigt så kommer jag ju inte att kliva upp klockan 5 varje morgon heller. Utan bara när jag ska till skolan, vilket i detta fall har blivit ganska ofta på sista tiden. Men hellre det än att bara sitta hemma i soffan. Måste bli ändrig på detta.

Måste ta tag i mig själv, komma ut och gå. Kontrollera mitt socker begär. Äta rätt. Jaa, det finns så mycket man skulle behöva göra. Och så mycket man vill. Men jag har länge sagt att jag ska komma ut och gå och äta rätt mat. Men motivationen har ju inte funnits på plats. Men nu jävlar, efter att ja varit på visningen i Lördags och såg alla andra så blir det automatiskt att man känner sig tjock och ful. Nu sitter jag inte och säger att jag är jätte tjock och hatar mitt utseende. Tro inte de, men det finns ju fortfarande saker som man kan arbeta med, som kan bli bättre.

Som att till exempel

  • Tappa 10kg i vikt
  • Tappa ett par cm i midjan
  • Samt lår/höft och rumpa
  • Få bättre kondition
Detta är dock bara några saker som innan nästa sommar skall åtgärdas. Helst igår. Men det är saker som jag får jobba på. Sånt är livet.


Nu ska jag återigen doppa huvudet i pappren som Icon Medialab och se vad dom har att komma med. Dock har som gått i konkurs. Men det gick fort upp, då går det fort ner. Slänger in en bild på det också =)



Nu blir det att plugga !!


Kvällen

2010-10-12 @ 22:24:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu tog vi kvällen och ska sussa kudden. Imorgon skall jag sätta mig på tåget 06:35 och vet inte i nu läget när jag kommer hem.

Men göra sig klar för sängen och packa väskan så är jag på´t imorgon =)

NattiNatti




Första älgen nere och att jag är på väg hem !!

2010-10-12 @ 16:18:04, Allmänt, , Kommentarer (0)

Närmare bestämt 10:46 fick jag ett sms av min sambo att Herr.Forsberg skjöt den första älgen. En tjur, men det var tydligen inte något att hänga på vägen. Men eftersom man redan är på väg hem så får man väl ta en titt på den lilla tjuren när man kommer tillbaka till Segoltan.


Men jag kan just nu säga att jag är riktigt trött i huvudet, då vi hela förmiddagen och större delen av eftermiddagen suttit och tittat igenom allt material som vi fått. Samt att vi hittat ganska mycket på nätet. Men det kommer att ta tid att göra detta klart. Så det blir att åka till skolan tidigt imorgon och fortsätta samtidigt som jag ikväll kommer att få det materialet som vi redan skrivit, och försöka utveckla detta lite mer. Det är ju som sagt 6-10 sidor som skall skrivas och det kommer inte att bli lätt. Men det är bara att bita ihop och försöka till sista stund.

Nu ska jag sätta mig ner och kolla i det "lilla" häftet på 23 sidor som jag skrev ut igår och se om jag hittar något intressant och relevant om Icon Medialab- en organisation i tiden. Mycket intressant som jag får bestämma. Eller inte, men det ska bli riktigt skönt att komma hem i tid. För det kommer jag inte att göra imorgon. Har jag tur så kommer vi en bra bit innan seminariet så jag kanske kan ta 4tåget hem eller möjligtvis 6tåget. Har jag otur blir det 8tåget hem. Inte så kul, men det är sånt livet är som student.

Åter senare :)


20101012

2010-10-12 @ 07:56:07, Allmänt, , Kommentarer (0)

Godmorgon =)

Sitter i skrivade stund på tåget, ska till vänersborg och börja med sista sem-uppgiften. Hoppas på att det blir klart idag eller att vi hinner fortsätta med det imorgon innan vi har sem i marknadsföring. Så imorgon bär det av till Lidköping.
Just nu står vi still för att möta ett tåg. Jag förstår inte detta med tåg. Hur vet dom vilket tåg som har företräde ? Jag sitter alltid på det tåget som får stå till =( Men å andra sidan så gör det inte så mycket. Jag åker ju inte tåg värst ofta i alla fall.

Igår så blev det en tur till Mariana när jag kom tillbaka till Segoltan. Där befann sig även Umiz och Henk. Kaffe paus för dom trötta pojkarna. Sen blev det en tur till Ingvor som bjöd på den godaste köttsoppa jag någonsin ätit. (Tack för receptet Ingvor, nu ska det bli köttsoppa på Hagalundsvgen). Och självklart fick vi äppelkaka till efterrätt :)
Sen åkte vi hem till Herr.Forsberg en sväng och vidare mot sängen på fallet.
Väl på fallet så bokade jag tågbiljett och tittade på LiteSällskap.

Nu tror jag bestämt att jag ska packa ihop mannen dator och göra mig beredd att hoppa av tåget och ta nästa :)


20101011

2010-10-11 @ 16:06:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hello !

Igår firade jag och älsklingen 2 år. HappyFace =)
Och jag hoppas att det blir många år som vi får tillsammans. Men vi grejade lite hemma, va till Ikea och köpte en klädhängare då jag är expert på att slänga alla mina kläder på golvet brevid sängen. Samt två krokar som jag kan hänga alla mina väskor på. Det börjar arta sig i alla fall. Sen satte vi upp hyllorna som jag fyndade på solareturen för ett tag sedan också. Dom gjorde sig väldigt bra i hörnen i sovrummet. Sen så badade jag mina Orkidér också, dom såg ut att behöva lite vatten och när jag kom hem förut så såg dom ut att må mycket bättre.

Men snart ska jag sätt apå mig nya rena kläder och återigen bege mig mot Segoltan. Se om Bonnie och Butch va duktiga idag. Sen blir de väl systemet en sväng då pohkarna måste ha något att dricka på älgjaktsveckan.
För min del blir det ganska lugnt och en tidig kväll eftersom jag ska bege mig mot Uddevalla imorgon och börja på fjärde och sista sem-uppgiften i Organisation&Ledarskap. Sen på onsdag blir det en tur till Lidköping för seminariet i Marknadsföring, och jag hoppas att hon är nöjd med vårt arbete. Annars blir jag arg.

Men nu styrde vi Volvon mot skogarna igen !!


20101009

2010-10-09 @ 17:41:57, Allmänt, , Kommentarer (0)

Volbeat va helt UNDERBART igår. Det ända hjag ångrar mig är att jag inte sa till min kaka Malin att hon skulle fixa backstagepass lite tidigare. Hade varit toppen på moset liksom, men det kommer fler gånger som dom kommer ha konsert och jag kommer personligen att vara där :)

Men som sagt så heter deras nya album "Beyond Hell Above Heaven"


Det bästa hittentils skulle jag vilja påstå :)

Och vi tog då trippen ner till gbg och skandinavium







Men nu ska jag packa väskan och musiken och åka till Tina och göra mig iordning för kvällens besök på Tempel och "I Want Candy".


Bilder kommer imorgon när dom är överlagda på la dator.


Have a nice evening <3


20101008

2010-10-08 @ 12:35:05, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det fredag vilket innebär att ikväll är det VOLBEAT på skandinavium :) Självklart skall vi ju dit.

Men ni får höra med om detta sen när jag kommer hem :) Nu ska jag till Fru.Sandberg en snabbis och ge henne en tidig födelsedags present, fast hon fyller år nästa söndag. Min lilla Smöla. Och sen ska jag iväg och sola. Orkade inte detta igår. Bilder kommer sen på mina naglar också. Grymt nöjd, då vissa kan tycka att det är mycket. Men det kommer säkert något som just du tycker om också.

Vill du också få stylade naglar såhär i höstmörkter ? Mejla mig på [email protected] så får du veta mer. Återkommer om drygt en timme :)


20101007

2010-10-07 @ 16:46:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

HejHej

Idag så blev de inte sova länge. Dom kom från hemmabutiken med fläkten och kyl/frys vi ska få låna tills vi får det vi egentligen beställde. Men så är det. Sen så kom Camilla en sväng och vi åkte till Skutan och käkade lite mat :) Sen tillbaka hem och bara pratade. Planerade hennes flytt lite, och självklart kan jag hjälpa henne att köra saker :) Kompis som man är. Bestämde även att vi ska ses på Måndag är lite kaffe snack. Inte för att jag drick kaffe men ändå.


Va precis inne och tittade på min statistik och såg att det är ändå ganska många som kollar min blogg, vilket jag självklart tycker är roligt. Men samtidigt kan jag inte sluta fundera på vad som egentligen är roligt att läsa ? Vissa dagar så klagar jag bara och vissa så är jag jätte positiv. Men det är ändå kul att se att det faktist finns folk som vill läsa bloggen. Kanske till och med kommer fler, det vet man aldrig.


Nu funderar jag på om jag skulle orka palla mig iväg till Helene och sola. Vore underbart skönt samtidigt som jag känner att soffan inte är så illa den heller. Mannen ringde och frågade vad det blev för mat idag, så jag kanske skulle slå två flugor i en smäll. Sen frågade han också om jag kunde tänka mig att börja skruva ihopp alla hyllor. Men det blir nog ett projekt sen näe det är hockey på tv:n.

Så nu ska jag greja lite med mina naglar ist, och sen blir det att åka och handla :)


Äntligen Hemfärd

2010-10-06 @ 18:27:43, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu sitter man på tåget på väg hem, ska bli riktigt skönt att få komma hem i någorlunda tid. Och för att fördriva den 2 timmar långa resan så har jag datorn till den dör eller att internet inte hittar någon täckning. Samt att jag har Carolina Gynnings nya bok "Ego Woman"



Detta är ju fortsättningen på "Ego Girl" som jag köpte och läste när vi åkte till Tunisien förra sommaren.
Måste säga att jag är riktigt dålig på att läsa böcker mer än när jag åker på semester, då klarar jag mig inte utan en bok. Det är ju måstet när jag reser tycker jag, och självklart musik.

Men under resans gång hemöver skall jag också sitta och slipa lite på mina planer för företaget. Vilka upplägg jag skall ha. Leverantörer, samt vart jag vill sluta. Självklart då är ju det med en egen butik. Men det kommer det ju inte bli förän om ett par år. Kommer i första hand att bli webbshop så får att jobba sig vidare i efterhand.


Förövrigt så skulle vi imorgon få kyl och frys. Men det blir det tydligen inget med. Tanten på hemmabutiken ringde mig igår när jag och mina kurskamrater satt på intevju med Christer på Optimera, så jag ringde självklart upp när vi var klara. Nyfiken som jag är =) Och då visade det sig att dessa två var restnoterade och inte skulle komma in förens i slutet på OKTOBER ???! Hur kommer det sig då att man inte ringer om detta lite tidigare, ioch inte två dagar innan ? Men det är väl så det är. Så det hela slutade med att vi får låna en delas kyl/frys tills dess att det vi har beställt kommer in igen. Ledsen jag blir !!

Men nu längtar jag så efter min kära sambo, inte lätt att sova utan någon när man bara har sovit utan varandra 1 gång på snart 2 år. Men jag fixade detta och vad jag ska krama och pussa på honom när jag kommer hem. Sen blir det även köpmat idag, då jag är alldeles för trött och sliten för att ställa mig och laga mat och jobbar fram tills dess att han kommer och hämtar mig vid stationen vid åtta. Så jag antar att det blir pizza, M:et eller B:et när jag kommer hem, för att slutligen landa i soffan och titta på tv. Greys Anatomy har ju säsongspremiär ikväll så det måste ju beskådas för att se vad som händer eftersom det blev ett så drastiskt slut i förra säsongen-


Men nu kände jag -(utan att behöva läsa igenom allt)- att det blev väldigt mycket babbel. Men samtidigt så är det skönt att få skriva av sig lite då och då. Så nu ska jag dricka utav min Brämhults nypressade apelsin juice och doppa näsan i boken.

Later Aligator


20101006

2010-10-06 @ 11:34:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

Dagen har börjat och just för tillfället sitter jag på Orust och jobbar med ett arbete i Marknadsföring som skall vara klart på fredag. Men snart blir det nog en paus får jag hoppas.

Imorgon är det Organisation&Ledarskap som gäller, sätta sig och börja med sista sem-uppgiften. Eller i alla fall kolla lite på den. Sen ska dom andra arbetena göras. Jag ska till Tullholmen och lämna ett arbete i matten. Camilla kommer på kaffe dejt, eftersom det inte blev något sist för att jag blev tvungen att åka till Lidköping. Men nu så jävlar. Parfymen ska hon få också, och se om det finns något annat hon vill ha från katalogen som är aktuell i denna period.


Men förövrigt så har jag kommit på världens grej jag ska ha vid sidan av skolan nu. Jag kommer inte att säga vad det är förän allt ät klart och jag har kommit på hur jag skall genomföra detta. men vi får helt enklet se hur det blir. Det positiva är att jag i alla fall har en idé.

Men nu ska vi fortsätta här så jag förhoppningsvis kommer hem någon gång idag :)


20101005

2010-10-05 @ 07:01:44, Allmänt, , Kommentarer (0)

Godmorgon kanske man ska säga :)

Jag har varit uppe sen 5 i morse och nu sitter jag på tåget på väg till Öxnered där jag senare ska byta till bussen till Vänersborg där Linda ska plocka upp mig och sen vidare till skolan i Lidköping :)
Sen i eftermiddag ska vi träffa butikschefen på Optimera i Lidköping och göra en liten intervju. Men med tanke på hur många frågor det blev och hur många som kommer att tillkomma i efterhand så kommer han att ha en jobbig eftermiddag.

Packade ner lite nagelsaker så jag har något att till kvällen, som för övrigt kommer att bli ganska lugn skulle jag tro.


Nu börjar det arta sig i köket också. Taket är målat och väggarna ska målas 2ggr till. Sen ska älsklingen lägga golv i halva köket ikväll eller imorgon för på torsdag kommer ju kyl och frys. Och eftersom det är älgjakt hela nästa vecka så funderar jag på om vi skulle rycka ut resten av köket till helgen. Och börja sätta in alla skåp och hyllor :) eftersom resten av sakerna kommer nästa vecka, kan vara skönt att bara sätta allt på plats då :) Men tro inte att köket kommer att vara klart för de, men det funkar att vistas i utan att man blir äcklad av allt fett som satt överallt. Det var inte frächt alltså, men det ska bli så j*vla gött med ett helt nytt.

Nästa projekt är badrummet. Badkaret ska ut och duschväggar ska upp. Sen funderar jag på om jag ska köpa stickers och sätta på vissa kakelplattor. Men vi får se, fiskarna som vi fick av mormor&morfar i sen förlovningspresent och inflyttningspresent ska självklart upp också.

Känns som att jag har babblat väldigt mycket om helt onödiga saker, men skriva av sig måste man göra ibland.


Ska bara passa på att tipsa om en ny, eller ny och ny vet jag inte om den är, men bra är den.
Det är petterns nya som han gjort tillsammans med Veronica Maggio.
Och låten heter LÄNGESEN och den kan du lyssna på här ! En ny stor favorit :)


Nu ska jag försöka sova i en halvtimme eller nått, eller varför inte läsa lite. Tog med mig Carolina Gynnings "Ego Woman"


20101004

2010-10-04 @ 10:47:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Helgen är över vilket innebär att denna vecka ska några dagar spenderas i Lidköping, samt hos min snälla klasskompis Linda som låter mig sova där natten mellan Tisdag och Onsdag. Vilket jag tycker är ur gulligt :)

Men idag så är det annat som skall hinnas med innan tåget går 06:01 imorgon bitti. Jag ska till Anki och köpa lite färgtill köket, börjar arta sog där inne nu- Taket är nu mera vitt. Det var det inte förut, någon dåliga gammal gul liknande färg som blivit av allt matos. Men ska vi ha en gråaktig färg på väggarna som går ihopp med bänkskivan. Kommer bli ass snyggt. Längtar tills på Torsdag också för då får vi äntligen kyl och frys. Ska bli underbart, så på torsdag ska vi åka och storhandla.

Men idag så ska jag även hinna med att åka och sola tänkte jag. Sen får vi väl se vad som händer. Mat ska lagas också- självklart.

Förövrigt så tittade jag på onsdagens avsnitt av kungarna av tylesand. OCH vad jag skäms över dom. Det blir ju bara värre och värre för varje avsnitt som kommer. Men samtidigt så kan jag inte hålla mig ifrån att kolla vad som händer heller. Men jag skäms verkligen, jag skulle inte visa mig på sveriges gatar efter att jag hade medverkat i ett sånt program.

Men nu ska jag äta matlådan som bllev kvar från igår. Spaghetti och fläskfile gryta. Mycket gott.


Glömde säga att jag beställde hem tre parfymer förut också :) 2 till mig och 1 till mannen :)




Denna hittar du här och kostar 169:- för 50ml


Sen även den här och denna kostar 99:- för 10ml.
Perfa att ha i väskan.

Sen får mannen denna:

Den hittar du här och denna kostar 349:- för 50ml
Senaste tillskottet hos Lacoste för herrar, och den luktade gott :)

Han får denna av mig eftersom jag har varit lite seg på att köpa en födelsedagspresent åt honom, och han fyllde år 17maj. Vilket är väldigt sent, så den kommer att dimpa ner i brevlådan denna vecka :)

Men nu måste jag komma på en bra 2års present till honom också, vi friar 2 år på söndag. Och jag vill ju köpa ett halsband till honom som jag graverar något på. Men han tycker inte om halsband, fast då får han lära sig att använda de :) Snäll jag känner mig, men jag tänkte jag skulle kolla runt lite på nätet och se vad jag hittar.

Nu tog jag en paus <3


20101001

2010-10-01 @ 10:19:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag mina kära vänner är det höst, med det menar jag att vi nu absolut ligger i en höstmånad.
Idag är det 1 oktober och jag är ledig. Efter att ha spenderat massa tid på både tåg och buss, samt att irrat omkring i Lidköping är jag nu officiellt ledig. Men bara idag, hela helgen ska spenderas på OkQ8 tillsammans med Marina. Sen blir det påt igen och då ska jag spendera 3 dagar i lidköping, men som tur är så erbjöd min kurskamrat att jag fick bo hos henne. Så de kör vi på, två underbara små barm har hon också :)

Men nu ska jag försöka få i mig lite frukost :)