Navigation


RSS: inlägg



20091124

2009-11-24 @ 10:02:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=98874


Hockey ;)

2009-11-19 @ 19:27:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ligger i soffan och kollar på hockey. Dock via datorn, men vad gör det. Det är ju ändå Färjestad-Hv71 som spelar idag. Har också varit in till stan förut för att köpa det sista inför helgen. Så nu ska jag och Malin testa och ansiktsmåla personalen på kvällen i morgon. Jag ska måla tjejer. Dom ska få en fjäril och killar ska bli lejon. Kommer bli så himla bra. Och så har vi fått dom nya stolarna också :) Men nu blir det HOCKEY ;)


20091119

2009-11-19 @ 14:35:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Började dagen med att åka till Akuten idag. Och som många andra gånger när vi varit där så blir vi hem skickade igen. Blilr så jävla trött på sveriges sjukvård. Det är meningen att man ska komma dit och få hjälp men jag kan säga att det får man inte. Som inte så många vet så har Fredrik haft problem med magen sen i mars i år och sen dess så har vi varit på akuten 4 ggr säffle sjukhus en gång och vårdcentralen i grums 2 ggr- Men det är fortfarande ingen som kan talaom för oss vad som är fel.
Jag frågade läkaren som va inne hos oss förut om dom inte kunde skicka oss till en annan läkare som kunde något om detta och fortsätta en utredning med tester och skit. Då sa han- Nee, efter som jag inte kan besöka honom då efter som jag jobbar på akuten. Hur kan man skicka hem någon med smärtor i buken ?

Jag tycker personligen att den svenska sjukvården ska ta tag i och hjälpa människor ist för att bara skita i det. Även om man gör blodprover och dom inte visar något men att personen fortfarande har ont, då är det ju ett allvarligt fel som man måste ta reda på eftersom personen inte mår bra. Då är det ju på deras bekostnad som allt blir värre för at dom inte gjorde något från början.


MAN KANSKE SKULLE BLI LÄKARE SJÄLV OCH HJÄLPA
HUR SVÅRT KAN DET VARA ?

SVERIGES SJUKHUS- TÄNK PÅ VAD NI GÖR, OCH VAD NI UTSÄTTER FOLK FÖR.
BLIR SÅ ARG !!!


20091118

2009-11-18 @ 12:47:14, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det en underbar Onsdag eftersom jag är ledig, men jag ska ju till jobbet på möte sen vid tre.

Måste säga att jag är jäkligt klumpig på jobbet. Skulle ju gå ut i resturangen i går och vad gör jag inte då ? Jo jag klämmer mina fingrar i dörren. Jag lyckas alltid skada mig på något sätt på jobbet. Men iaf, så nu går jag med rosa stöd bandagde på två fingrar efter som jag kan mycket möjligt ha en spricka i långfingret då jag inte kan ta på det och att det är svullet. Se vad chefen säger att jag ska göra. Kan ju inte jobba med det jag har på fingrarna nu. Men det löser sig alltid. Jag hoppas ju att det ska gå ner så jag slipper åka till sjukhuset.

Men nu ska jag gå ner i tvättstugan och kolla om det var idag vi hade tvätttid :)


Äntligen :)

2009-11-17 @ 20:08:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu har jag klickat hem både väskan och plånboken som jag hittade på Tradera igår.
Har även varit ute på Ebay och hittat massa som jag ska försöka och hitta ekonomi till.
Dom är ju alla så söta, det finns ju hur mycket som helst. Men nu ska jag rikta in mig på klockan. Den MÅSTE jag ju bara ha. Men väskan från jag faktist av min älskling i julklapp, så söt han är :)


Här kommer bilder på det som jag har köpt för den som inte visste hur det såg ut :)



Annars idag så har jag inte alls gjort mycket. Jobbat och legat i soffan och suttit vid datorn.
Idag fick vi även nya menytavlor på jobbet, riktiga feta 42 tummare som jag inte vet hur dom ska få plats. Men det får jag ju se imorgon är jag kommer på mötet på jobbet.


Men nu är det Martin Timell på 4:an så det ska jag titta på och sen blir det Andra Avenyn på 1:an klockan 21 :)






20091117

2009-11-17 @ 07:25:49, Allmänt, , Kommentarer (0)

Klockan är inte alla mycket och jag är redan vaken.
Men en annan ska ju iväg och ge blod snart och sen direkt till jobbet.

Så lite mat i magen vore inte fel :)


Tradera

2009-11-16 @ 21:36:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu sitter man här åter igen. Men samtidigt så sitter jag inne på Tradera och kollar så massa Hello Kitty saker.
För den som inte visste det så är jag stort fan av Hello Kitty och har nu hittat lite saker som jag har tänkt att klicka hem :) Bland annat en klocka, en väska och lite plånböcker i olika färger och motiv :)






Nee, nu blir det att kolla klart på tv:n och sen mysa ner sig i sängen och sova. Imorgon ska jag de blod 07,45 och sen börjar jag 08,30 :) Men jag jobbar bara till 14 så sen blir det soffan och vad som erbjuds :)

Sov gott mina vänner. Man vet aldrig vad morgondagen väntar ;)



























Svårt att bestämma sig !!

2009-11-16 @ 19:53:59, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ett tag så vet man exakt vad man vill ha för telefon- Jag trodde att jag visste det är 3 månader sen. Men nu vill jag inte ha den längre då jag saknar dom vanliga knapparna på telefonen. Så nu är jag ju på jakt efter en ny. Lade ju upp en bild på en som jag ville ha förut men jag har tänkt igenom detta lite och insett att jag inte behöver ha världers frräckaste mobil. Jag nöjer mig faktist med en svensson mobil efter som att dom håller i längden. Och en annan sak som jag också har tänkt på är ju att jag vill ha en systemkamera och ska ju någon gång i framtiden köpa en sån, då behöver jag ju inte ha 8mpix kamera heller. Så nu har jag hittat 3 telefoner som jag skulle kunna tänka mig att ha. Och hör och häpnad, ingen av dom kostar över 4000. Fatta att jag ska köpa en mobil som inte är så dyr, och jag vill inte ha den nyaste på marknaden som jag alltis skulle ha förut. Kan väl nästan säga att jag växt ifrån det nu.

Men här kommer bilder på dom 3 iaf ;)


Detta är ju den som finna mest i tanken då, en Sony Ericsson som är stilren och ändå ganska snygg. Den vill jag absolut ha. Det bästa med den är att det är en Walkman :)





Detta är nästa telefon som finns i tanken. Den är snygg och relativt liten faktist. Men ska jag ha en sån så är det klart att det ska finnas blommor på den ;) Även detta är en Walkman...




Detta är då den sista och älsta av dom. Men det bästa med denna är att den är ROSA, och alla som känner mig vet att det finns alltid något hos mig som är rosa. Och även detta är en Walkman.



Ibland blir det så svårt att bestämma sig för vad man vill ha, jag är och har alltid varit en sån som ångrar mig efter ett tag. Precis som med min iPhone. Och ångrar jag mig inte så vill jag bara ha en ny för att jag har tröttnat. Men nu ska jag försöka ha denna telefon som jag köper tills mitt abonnemang går ut i Juni 2011 :)



Nu ska jag snart bänka mig i soffan och kolla på "Ullared" klockan 20 och "Mamma till en mördare" klockan 21. 


20091116

2009-11-16 @ 13:55:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man åter igen kommit från jobbet, känns nästan om att man inte gör något annat än jobbar. Men så kommr lönespecen och så får man inte så mycket iaf. Känns lite tråkigt. Men iaf.

Nu har jag sålt min telefon på Tradera också. Fick 4050 kronor för den. Så nu väntar jag på att den som vann den sätter in pengar på mitt kort så jag kan skicka iväg den och sen åka och köpa en ny.
Så ist blir det en Sony Ericsson C905



Fast ingen av dom som är på bilden eftersom jag ska ha en ROSA :)
Tror inte att ni blir förvånade, inte Fredrik heller. Men ska kolla lite på Tradera också om det finns någon rosa till ett bra pris. Kanske köper en där ist.


Men nu ska jag äta lite mat, duscha och sen blir det soffan :)


20091115

2009-11-15 @ 15:21:20, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man slutat jobbet för idag. Inte alla veckor som man jobbar alla dagar. Men så blev det denna vecka.
Och så går jag av på Tisdag, vilket innebär att jag jobbar Måndag och Tisdag också.

Igår så va vi ju hemma hos Micke och Ellinor on Ferrytown (färjestad)
Och Emil va med också. Han tyckte att Greta va väldigt intressant men Greta ville inte leka med henne :)
Sen så fick jag köra hem lilltrpllet för an spydde jätte mycket, men Ida ringde till rådgivningen och dom sa att det var fullt normalt eftersom han håller på att få tänder, men ändå. Hur skulle jag kunna veta det ?

Ikväll blir det nog inte så mtcket. Hoppas på soffläge och en bra film :)






20091113

2009-11-13 @ 15:20:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då va det fredagen den 13 idag då, och jag kan säga att det har man ju märk av iaf.-
Minst sagt på jobbet. Kom faktist i tid till jobbet idag, även om det blev ganska sent igår.
Som vanligt på fredagar så ska Daniel byta olja, och han hade tömt nästan alla när jag hör Mackan så och fräsa över något. Då visade det sig att det var två hål i oljetunnan som vi tömmer oljan i och det rann ut på golvet i köket. Inte alls kul tyckte ju vi. Och vi hade ju hoppats på att det inte skulle bli så mycket mer insidenter under dagen. Men jämnt när vi hade öppnat så skulle jag gå ner i torrlagret och hämta gurka. Vem tror ni inte drattar på arslet då ? Jo, jag så klart.- Och eftersom jag sträckte låmuskeln igår när vi spelade bowling så fick jag ju bara mer ont. Denna dagen har inte alls varit rolig- Sen så va jag in till Lecab och frågade hur jag skulle göra med trängselskatten efter det att vi va i stockholm och så passade jag på att ta ett informations blad om Audi A3. Blev att bra sugen på en sång. Synd bara att man inte har lön till att köpa en sång. Men så småning om kanske man kan få ha en sån på parkeringen och vad jag kommer att glänsa den dagen :)

En Audi A3S med 265hk som är 6-växlad. Acceleration 0-100km/h på 5,6 sekunder.
Max hastighet 250km/h och drar bara 6,8 liter milen. Den skulle inte jag tacka nej till iaf ;)
Synd bara att den kostar närmare 400 000 kronor :(

Men titta vilken pärla...



Fast den ska ju vara i en mörkare färg som heter Lavagrmetallic :)

Men nu blir det duschen och sen lägga sig i soffan och invänta min älskling :)


Sängen

2009-11-11 @ 22:04:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då tar jag och älsklingen kvällen och välkomnar täcke och kudde.
Så nu säger jag tack för denna dag och välkomnar en ny morgon dag med många nya erfarenheter :)

Ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag ha.
Natti Natii ;)


Mat

2009-11-11 @ 17:33:48, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nu ska jag snart ställa mig och laga mat igen. Idag så blir det kokkorv och mos. Mycket gott.
Sen så håller ju älsklingen på att tvättar också och sen blir det nog mys i soffan till efterlyst kan jag tänka mig.

Sitter på Ebay och kollar lite också, det är fan farligt att göra det.
Men jag ska försöka klicka hem något som inte är allt för dyrt :)

Nee, joina älsklingen vid tv:n kanske ;)


20091111

2009-11-11 @ 08:14:43, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu ska man snart bege sig till jobbet och jobba lite. Sen hem till Malin en sväng om hon inte ska på mötet ikväll.
Igår så blev det inte så mycket, va på bergvik en sväng och kollade på en ny telefon också. Så är det någon som köper min iPhone så köper jag en ny :)

Nee, äta lite frukost och bege sig kanske? 8.30-14 idag!


20091110

2009-11-10 @ 14:07:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då är man hemma igen då. Inte så mycket att göra idag heller så jag gick hem.-
Töligt att bara stå där och inte göra värst mycket, när man mycker hellre ligger i soffan med katterna som sällskap och tittar på yv och inväntar min älskling.

Va ju till Telia igår eftersom jag äntligen fått tummen ur och ska lämna in datorn så dom kan byta fläkten på den. Men då skulle jag själv ringa till LG och få en fraktsedel och skicka den dit själv. Skulle gå mycket fortare. Men jag vill ju att den ska vara fungerande nu så jag kan sälja den ju. Använder den ju inte så mycket som det var meningen att jag skulle göra- Så då kan jag lika gärna sälja den. Någon som är intresserad ?



Förövrigt så vet jag inte vad som händer idag. ÖB en sväng kanske, men vi får se.
Nu blev det tv:n igen ;)


20091109

2009-11-09 @ 14:11:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu är men hemma från jobbet ganska tidigt eftersom det inte alls var mycket att göra idag. Men allt flöt på i morse iaf och jag blev som vanligt klar i tid.

Idag så ska vi tvätta bilen eftersom vi ska ställa av den snart och så ska den tankas upp så den är full tills det att vi ska ställa på den i slutet av Mars igen. Sen ska jag iväg på smink party som Ida ska ha, se om man kanske hittar något man kan köpa.

Men just nu ska jag lägga mig i soffan tillsammans med katterna och tittat på Tv, sen blir det till duschen.



Min trötta lilla Inga-Lill :)


20091108

2009-11-08 @ 19:09:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man precis äta mat och städat hela lägenheten. Så nu luktar det gott igen :)

Blir så arg på telia ibland, nu vill jag ju så klart gå in och kolla om det finns en ny telefon som jag kanske vill  ha. Funkar deras sida då ? Nej, såklart den inte gör det. Blir så arg.

Men nu blir det mysa i soffan och invänta Micke och Ellenor som ska komma och kolla på sista delen av
ensam mamma söker :)


20091107

2009-11-07 @ 13:28:47, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu beger vi oss mot Segoltan och förbi mamma en sväng också.
Åter imorgon för att ta ett ryck i lägenheten och städa.
Kanske ta en tur på stan och se vad som kanske ska inhandlas inför julen, och planera resten av alla julklappar som ska införskaffas :)


Ha en  bra kväll ;)


20091105

2009-11-05 @ 15:21:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Dåligt med inlägg den senate tiden, men har varken haft tid, ork eller lust till det. Det finns tider då man kommer in i en svacka och man orkar ingenting. Men nu är jag på bättre humör och nu ska det skrivas som aldrig förr.

I måndags så va jag ju till Stockholm, med Malin och Petter. Mycket trevlig dag med trevligt folk och trevlig kursledare. Bara att hoppas på att jag blir godkänd :) Men det ska väl inte vara så svårt ;)

Sen igår så va ju jag, älsklingen, min moster, Linda och Jonas på Winnerbäck. Mycket bra konsert måste jag säga. Men storlarna på LLA ska man inte sitta på mer än 20 min i sträck. Fan vad ont i arslet jag hade efteråt. Men en trevlig kväll blev det iaf ;)

Sen idag så sov jag till halv elva, sen blev det frukost som bestod av grekiskt lantbröd och äppeljuice.

Nu ska jag laga mat och kolla runt lite på nätet innan älsklingen kommer hem ;)