Navigation


RSS: inlägg



20091027

2009-10-27 @ 20:20:54, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jobbat idag också då, sen blev det hem till mina kusiner en sväng så älsklingen fick koppla lite el :)

Vi ska ju åka till Stockholm på måndag och idag så va jag över till Lecab och kollade om det fanns någon bil som dom kanske va villiga att låna oss. Och det hade dom, så nu ska vi åka Audi A3 till stockholm. Den går nog lite tystare och mjukare än vad 945:an gör. Plus att jag inte behöver stå med egen bil :)


Sen så va vi ju hem till mamma en sväng igår. Och på skämt så sa jag till Fredrik att vi kanske skulle ta och köpa mammas hus till det att vi kan bygga ett själva- Men köpa behöver vi inte göra. Vi får hyra huset om vi vill. Och vi har kollat lite på detta nu, och bestämt oss för att göra det till det är tid att vi ska bygga ett eget. Så i Maj så bor man nog i Grums igen. Men som sagt, inget är bestämt än.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i soffan och kolla tv :)
Men först så kommer det lite bilder från helgens Älgfest ;)







Mycket trevligt kalas måste jag säga :)


20091026

2009-10-26 @ 15:14:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då var även denna helgen över. Mycket har hänt och mycket har inte hänt.
I fredags på jobbet så slog vi timmförsäljningen, kändes mycket bra må jag säga. Sen blev det ju och handla lite. Så vissa julklappar är införskaffade redan, duktig mig :)
Sen på Lördagen så blev det att gå till Willys och införskaffa dagens frukost. Sen blev det systemet och Maxi och köpa hårfärg. Så nu skimmrar mitt hår i rött och lila ;)
Sen bar de av till Segoltan och på årets älgfest, måste tacka Mariana och Gunilla för en utsökt middag. Sen blev det lite bilder från årets älgjakt där även jag var med på ett par kort :)
Inte alltid det händer,. men iaf. Sen blev det bilder från gångna älgjakter och jag fick se min kära älskling i hockeyfrilla. Inte visste jag att han haft sån :) Men gullig va han för det :)

Sen i går så åkte vi hem ganska tidigt, fick ett så kallat raseriutbrott. Men jag lugnade ner mig ganska fort och det blev film, mat och städa lägenheten. Så nu är det fint i köket iaf. Men min palm får nog besöka palmhimelen snart. Han mår inte så bra av att små katter bor i den. För det är praktiskt taget det hon gör på dagar och nätter.

Sen kom ju Högberg på besök :) Mycket trevligt må jag säga. Händer allt för sällan tyvärr. Måste bli bättre på det. Men nästa gång ska vi hem till honom och hälsa på då vi igår konstaterade att jag aldrig har varit där.

Och snart drar det sig mot den 2 November, vilket innebär stockholms tripp med Malin och Petter.
Hoppas på att kursen ska gå bra och att jag bli godkänd. Och det kunde ju inte bli bättre att jag fick göra checklistan idag. Kändes riktigt bra må jag säga.

Föresten på ringde min mor igår, det är ju så att jag hade ju funderingar på att börja plugga i Januari och nu blir det kanske så. Om jag kommer in vill säga. Eftersom jag vill jobba med något annat någon gång i mitt liv så måste jag läsa vidare till något annat, så kommer jag in på skolan så ska jag läsa Handel på Yrkesvux. Hoppas på att jag väljer en bra butik att ha praktik i som det finns chans att jag får jobb senare :) Vore inte fel- eftersom jobba i butik är det jag vill.

Måste bara säga Grattis till min tremänning i stockholm som ligger på förlossningen just nu.
Hennes son kommer idag, ska bli så himla roligt :)
Får ta och dra sig dit en annan gång och hälsa på släkten där uppe. Länge sen jag träffade dom nu.

Känns inte som att det har blivit så mycket vettigt sagt just nu, men så blir det väl när livet inte är så intressant kanske. Men bilder från helgen kommer senare i kväll. Ska hitta kabeln till kameran först bara- Men nu ska jag laga mat och kolla på tv tills min älskling kommer hem från jobbet :)


20091023

2009-10-23 @ 07:31:02, Allmänt, , Kommentarer (1)

Då var det fredag och det unnebär LÖN för men del :) Fick oroväckande mycket pengar över när jag hade betalat alla räkningar. Men ska kolla igenom det sen när jag kommer hem från jobbet i eftermiddag och se så att jag inte har glömt någon räkning. Men jag tror inte att jag har gjort det iaf.

Skulle ju ha skrivit ett inlägg till igår. Men jag kom inte in på min blogg. Så det får komma i korthet nu ist :)
Kollade ju på Änglagård igår :) Tycker den är så bra, och så är det ju ett tag sedan jag såg den också.



Den slutade ju precis vid nio så vi kunde titta på Lyxfällan sen. När man ser det programmet så är man ganska lycklig över att man själv inte sitter i en sån situation som dom gör. Och jag kommer se till att jag aldrig hamnar där. Usch vad hemskt, och visa det i tv:n också. Måste kännas tungt att hela svenska folket får reda på det.





Sen så har vi också tvättat och ätit mat. Det blev makaroner till köttbullarna, det blev enklast så. Får bli mos och sås en annan dag. Och ikväll så ska vi ut och äta som jag sa någon dag tidigare så fick vi ju inte chansen att göra det när vi firade ett år så vi får göra det idag ist :)
Efter att vi tittat på tv:n och vikt in all tvätt så bäddade vi sängen med nya sängkläder. Hur skönt är det inte att krypa ner brevid sin älskling i en nybäddad säng ? Jag verkligen ÄLSKAR det :)




Men nu så kanske man skulle försöka äta lite frukost, är ju så dålig på det på morgonen så det måste jag bli bättre med. Så det får bli att köpa yhogurt till morgonen :) Men nu ska jag göra mig iordning för sista passet på jobbet för denna vecka. Har ledig helg denna helg också. Helt underbart :)


Mat,.

2009-10-22 @ 17:33:05, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu har vi varit och handlat lite och snart så blir det mat. Makaroner och köttbullar, mumms vad gott. Fast jag funderar på mos och brunsås ist för makaroner. Men det märks vad som blir.
Sen blir det nog soffan för min del. Ska ju kolla på Lyxfällan ikväll klockan 21 på tv3.

Men nu ska jag kolla på en sak som jag hittade i en tidning förut, hoppas på det :)
Kommer förklaring om ett tag vad det gäller ;)


20091022

2009-10-22 @ 07:51:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Åter igen en ny dag ocg dags att dra sig till jobbet. Hoppas på att det går bättre idag och att strömen inte går lr att fritösen brinner lr att det skulle bli något annat.. Men även idag så ska jag försöka hinna med och preppa klart allt innan vi öppnar och kanske hinna men vissa delar av checklistan. Ska gå igenom hela idag.
Även La Chef fyller ju år idag, kanske ska ta och göra något för han ? Vet aldrig vad Malin har planerat :)




Jobbat igen,,

2009-10-21 @ 18:39:25, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man precis kommir hem efter att återigen ha jobbat 2 timmar. Det blev kaos eftersom Donken inte hade fått tillbaka sin ström, så dom hade lite att göra., Klart att man ställer upp för laget. Lr vad är det man säger- fast jag tycker ju att jag ställer upp ganska mycket om man jämnför med många andra. Och nu kommer mödan äntligen att ordna sig. Men det kändes ändå bra att stå på bordet med Daniel och allt flöt på. Tänk om det kunde göra det hela tiden. Men iaf, så det får bli duschen nu ist, och sen lite kokkorv och mos. Hoppas på att det blir mos, är fan sugen på det alltså. Ska försöka övertala min lilla älskling om att vi kanske kan gå ut och äta något gott på fredag, eftersom vi inte gjorde det när vi firade ett år. Hope for the best :)

Men nu ska jag som sagt va duscha och bädda ner mig i soffan brevid min älskling
Me love you <3


Strömavbrott ?

2009-10-21 @ 15:07:05, Allmänt, , Kommentarer (1)

Det är vad vi har haft idag. Det händer inte så ofta på jobbet att allt flyter på, på morgonen utan att vi är sena med vissa saker tex, men andra mårnar så rullar det på så otroligt bra. Just denna morgon va en sån morgon. Jag va färdig med preppen halv 10 och fick då börja med alla temperaturer i checklistan. Allt flöt på så himla bra och när klockan blev kvart över tio så gick jag på rast. Värmde min mat i micron och ställde sen den inne i personalrummet. Går till skåpet och ska hämta min Phone och slå en pling till min älskling. Kommer ut från omklädningsrummet och det säger poff. VI HAR INGEN STRÖM. Vad gör vi då ? Som vanligt när det blir något när jag och Malin öppnar så får vi panik. Men det visade sig att strömen gått på hela wåxnäs och hela bergvik. Så det var bara att börja städa. Men dte blev ju inte så mycket med det. Man blir ganska trött på det efter ett tag. Men så kom både Vf och Nwt och tog kort. Så nu visas man bland allmänheten på Nwt.se mindre kul kanske. Sen åkte jag till stan och hämtade Malin och mat. Blev ju lite hungrig av att bara inte gör något. Sen kom ju strömen tillbaka, men då slutade jag så nu sitter jag hemma och ska snart duscha. Sen blir det nog till Segoltan och hämta min laddare till min Phone och sen soffläge.




Mycket snygg blid på min och la chef på Nwt.se


20091021

2009-10-21 @ 08:09:12, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu ska man åter igen dra sig iväg till jobbet för att jobba lite. Hoppas på att det är mycket att göra så att tiden går fort så jag kommer hem och får lägga mig och sova.
Och sova fick jag göra i natt, fan va gött det var att sova med öronproppar. Länge sen jag sov en hel natt utan att vakna en enda gång.

Men men, nu blir det jobbet.




20091020

2009-10-20 @ 15:42:33, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jobbat idag också då. Lite mer att göra idag än igår. Men tiden går ju sä jävla drygt om det inte finns något att göra. Och idag fick jag reda på vart jag ska bege mig den 2 November, mot Estockholmo. Inte så länge sen jag var där men jag tycker ju inte om att köra bil i Stockholm. Det är fan vägar till höger och vänster och upp och ner. Men det ska bli kul att komma iväg och göra något annat än att bara stå på jobbet hela tiden.

Idag så ska vi äta rotfrukts gratäng. Ska gå till Ica sen och köpa grädde och mjölk, glömde ju det igår när vi va på Maxi. Och se om det finns någon lax eller något som vi kan äta till. Måste ju bli nyttigare nu. Vill ju tappa dom 15 kilona som jag har gått upp det senaste året. Får ju inte på mig mina byxor som jag köpte för 6 månader sen. Så nu ska det bli diet till 100%. Ingen mat på jobbet, om jag inte måste. Men då blir det fullkornsbröd med morötter eller king wings. Inte så mycket fett i det, men det ska bli mycket fisk framöver. Ska ta mig iväg till en sån fiskbil någon dag och köpa rökt lax, och ringa till min Morfar och kolla om inte han har lust att röka en lax eller två också.

Men nu ska jag kolla på tv:n och invänta min älskling, så att det kan bli mat någon gång.


20091019

2009-10-19 @ 15:02:57, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man tillbringat helgen i Segoltan med älgjakt. Sammanlagt denna vecka så va det 5 älgar som fick lägga livet åt. Så nästa helg blir det älgfest med mycket mat och dricka och trevligt sällskap.

Startade veckan med att gå ett öppningapass idag. Och min chef som har varit i Italien var ju tillbaka denna vecka. Frågade ju han om han tänkt på det som jag nämde för honom för en vecka sen. Och nu händer det grejer ska ni veta. Ska på Food And Saftey kurs den 2 November. Vet dock inte om det är i Stockholm lr i Göteborg. Men det märks ju så att säga. Ska bli riktigt kul att komma vidare på jobbet. Så vi får väl se vad det blir efter det.

Idag så ska vi åka en sväng till Segoltan, ska till miwo och hämta ett paket till Bosse. Han fyllde ju år när dom va på Kreta. Så vi beställde han present och det kom till miwo. Och så ska vi åka till Mariana och David och lämna av datorn som vi tog med hem igår. Sen blir det nog Ikea en sväng och kolla lite och sen soffläge med mat. Inte så mycket värre idag hoppas jag.

Men nu blir det duschen, håret luktar inte så gott när man har jobbat.

SoooLong


20091013

2009-10-13 @ 12:35:53, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter nu i lägenheten och gör inte allt för mycket. Har precis färgat håret och ska väl gå över med dammsugaren snart tänkte jag. Ännu en dag jag kommer hem och någon av katterna har lekt i mina blommar. Flytta på dom kanske ?
Åkte ju tillbaka till Segoltan igår när jag hade varit hemma en sväng. Dom va ju dock inte klara i skogen då, eftersom dom inte hittade kalven som Daniel sköt. Men efter ett tag så hittade dom den och sen så va det ju bara att dra tjuren till närmaste väg då den låg på ett sånt ställe så dom kom inte åt den med fyrhjulingen.
Jag som inte ser älg så ofta tyckte ju att tjuren va ganska så stor, jag hade ju tippat på att den skulle vara typ 5-6 åt gammal, men när Mariana kollade på tänderna så visade det sig att den bara va 2-3 år gammal. Tänka sig så fel man kan ha. Men på lördag så ska en annan vara med också. Så det är bara att leta reda på kängorna och kläder man ska ha på sig så man inte sitter där i skogen och fryser ihjäl. Satt ju i slaktboa i kanske 3 timmar igår. Och mina fötter var som stora isklumpar när jag åkte där ifrån. Då slog det mig, inte bra att ha vita Nike skor när man är i slaktboa, och tjockare strumpor vore ingen dret. Så det bli att ordna innan Lördag.-

Nu ska jag nog sätta mig och kolla på en ny modell av halsband som jag ska göra. Tänker verkligen ta tag i detta nu, för det är något som jag verkligen vill. Så man kanske kan få något av det :)
Sen blir det nog dammsuga och städa lite. Ser ut som en svinstia nu när katterna har varit hemma själva ett tag :)

SoooLong


20091012

2009-10-12 @ 14:36:07, Allmänt, , Kommentarer (0)

Efter att nu ha varit hemma så beger jag mig till Segoltan, ny duschad.
Kolla på vad som blev byte idag och sen hoppas jag på god mat och trevligt sällskap för att imorgon ta sovmorgon :)

Hadé


20091010

2009-10-10 @ 22:21:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag firar jag och Älsklingen ETT år
Tänka sig vad fort tiden går
Men jag älskar honom lika mycket för det




DU ÄR MITT ALLT <3


20091007

2009-10-07 @ 14:34:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja, då va man hemma efter att ha legat under nålen i ytterligare 10 minuter. Det va hur lång tid det tid att fixa det som fattades. Men nu är den äntligen klar iaf :) Mee Like.

Iadg är jag ledig, vilket jag tycker är jätte skönt. Sen jobbar jag fram till på Måndag. Ledig en dag och jobbar två dagar och ledig igen. Mycket skönt. Så idag ska vi inte göra speciellt mycket. Ska åka till Faster och hämta en byrå som vi ska ha i köket så länge och sen så ska vi åka till ikea en sväng, dock så ska inte jag köpa något denna gång. Lyckas ju alltid komma ut med något därifrån. Sen ska vi till maxi en sväng och sen hem. Micke och Ellinor kommer kanske en sväng sen. Kanske skulle baka något idag. Är så dålig på det, ett tag så bakade jag typ jämnt. Men sen flyttade med hemmifrån och då blev de inte så mycket med det eftersom man måste handla alla saker själv. Inte så  kul kanske, men det är kul att baka.

Men nu blir det tv:n och invänta min älskling-


20091003

2009-10-03 @ 17:07:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ganska så nyss hemkommen fån Segoltan. Ryckte toningen på bilen och så hittade jag så klart en katalog där också. Den bara låg på bordet och roppade på mig att jag skulle kolla i den. Jotex tidningen var det för övrigt. Beställde lite gardiner till jul och efter jul. Känns som att julen inte är så långt borta ändå. 2,5 månad och så ska alla julklappar vara klara. Pyntet ska vara framme, dock så blir det ingen julgran för min del. Har ju katter som garanterat tycker om att leka med kulorna, och en Elvis som vill sitta högst upp i granen. Så det blir det ingen.
Men det ska vara gardiner, pynt, lycktor, ljus och musik. Allt som hör julen till.

Så det blev lite införskaffat, bilder kommer här på en del saker som jag köpte.

Gardiner till Datarummet


Gardiner till Vardagsrummet


Gardiner till Sovrummet


Gardiner till Köket


Dom här gardinerna ska jag ha i vardagsrummet efter jul.


Allt finns på www.jotex.se


Snart åker älsklingen till Kil, hem till Pelle och jag bli ensam tills det att jag ska jobba. Sen ska jag hämta honom när jag slutar på Wåxnäs och sen ska jag till City och jobba när jag är tillbaka. Hoppas att det är lugnt idag så vi är klara i tid. Men nu blir det soffan ett tag och sen duschen innan jobbet kallar.


20091002

2009-10-02 @ 10:03:53, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har man precis klivit upp ur sängen. Tänkte ju att jag skulle sova lite längre idag eftersom jag går ett långpass idag. Men icke sa nicke. Malin skickade sms imorse och frågade om det var jag som öppnade. Sen ringde mamma, och sen har Inga-Lill härjat som fan. Så, så mycket blev det med att sova ut idag.
Men som sagt så ska jag jobba idag. Näst sista dagen för denna period. Sen är jag ledig 2 dagar och gissa om jag ska sova då. För det kan jag lova. Sen blir det att jobba lite igen. Fast på onsdag ska jag också vara ledig för då ska tatueringen bli klar. Kommer bild på den sen.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta frukost. Jobbet kallar ni vet. Fast jag ska ju ringa fredrik också innan jag går till jobbet. Och så har jag förstås lite annat som ska göras också. Men det hinns med det också.


20091001

2009-10-01 @ 15:49:20, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då är man hemkommen från jobbet. Blev ett par timmar till igår eftersom det var hockey och dom bara va 3 stycken. Så jag hoppade in och hjälpte dom lite mellan 21 och 23. Sen va det hem och sova eftersom jag började 8,30 idag- Men det har gått ganska bra- Mystery i kassan och vi klarade den. Hoppas på att man är den lyckliga vinnaren av ett presentkort på 200. Kanske kan åka och handla en ny tröja lr något då. En som är stor, stickad och varm framför allt.

Idag vet jag inte alls vad det blir.- Lugnt kan jag tänka mig. Kanske åka till Netto och kolla på den där lampan och kanske sätta upp lampan som jag köpte till köket. Hoppas bara att det finna grejer hemma till det. Vore skönt att inte behöva tända sen stora fula lampan hela tiden, och så är det bara i köket som vi inte har en lampa som lyser på kvällen, så det är ju ganska mörkt där. Hoppas på att det blir fixat snart.
Annars så kanske vi ska hem till faster och sätta upp en lampa i badrummet där. Men hon kanske inte ens är hemma. Det märks.
Känns inte som att det blev så mycket vettigt sagt nu, men kommer nog något mer läsvänligt i kväll :)
Så håll tillgodo :)