Navigation


RSS: inlägg



20101213

2010-12-13 @ 11:08:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag blir det inte många knop, skall till IKEA och köpa lite ramar som skall målas. Sen ska jag ta med Älsklingen in till stan och köpa lite hårdare papper så man kan skriva ut på bättre papper och som är färgat. Sen ska produktionen börja. Kommer komma ut bilder senare i eftermiddag/kväll om det kanske är någon som vill köpa och ge bort till vänner och bekanta eller kanske till en familjemedlem. Kommer dock inte att kosta så många kronor.

Sen ska jag gå ner i källaren med resväskan. Men snart kommer den nog upp igen i alla fall. Vill åka på en ny tripp. Dock till London medans sambon vill åka tll Paris. Så vi får se vart det bär av.

Kanske tar en tripp till solariet sen, men jag vet inte. Ska kolla om Fru.Sandberg kanske vill följa med :)


Nu ska jag försöka få i mig något att äta.

Kisses&Hugs / Emmie


20101212

2010-12-12 @ 14:07:25, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu var det ytterligare dagar sen man skrev här sist-

Men jag har faktiskt fördrivit tid i London. Och denna underbara stad kan jag verkligen rekomendera mina kära läsare att besöka. Fast om du inte tycker om trängsel så rekomenderar jag inte att åka så här inpå jul. Mycket folk som trängs överallt.

Camden Town och Primark kan varmt rekomenderas. Det finns så mycket och det kostar faktiskt inte många kronor. Även om man kan tro att allt är mycket dyrare i London, dock finns ju affärer som Harrods, John Lewis och Himleys. I dessa affärer köper man bara något om man har vunnit en miljon eller två. Men vi kom ut med en Harrodspenna och en nalle i julstrumpa. Det fick räcka. Sen va vi in i Appelaffären och i FerarriStore.
Det går att skriva så otroligt mycket som denna underbara stad och jag kan säga att det dröjer inte värst länge innan jag återigen bokar en resa och drar mig över till detta Engelsktalande land.

För den som inte vet hur vi bokade vår resa så bokade vi allt separat. Flyget via RyanAir, och hotellet via Booking.com. Fast jag kan rekomendera att gå in och kolla hotell på Hostel.com. Där kan man hitta boende för bara några hundra kronor per natt.


Men nu mina kära vänner är det slut på semesterna och jag skall snart dra mig mot jobbet. Men först blir det en dusch och göra sig iordning.


Kisses&Hugs // Emelie


Rullar köttbullar....

2010-12-02 @ 16:03:55, Allmänt, , Kommentarer (0)

... av ett kilo köttfärs. Hemma gjorda köttbullar är så himla mycket godare.

Kanske skulle göra dom klara innan mannen kommer hem.


20101202

2010-12-02 @ 10:23:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

Var nu ett tag sedan man skrev. Men har inte riktigt haft motivation för det.

Idag ska jag greja lite i lägenheten. Och tvätta. Åker som sagt till London redan på Måndag =)